• Κρόνος Ανάδρομος Στους Ιχθείς

    Κρόνος Ανάδρομος Στους Ιχθείς

    ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

    17 ΙΟΥΝΙΟΥ- 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

    Η πρώτη αναδρόμηση του Κρόνου που διελαύνει από τον Μάρτιο στο ζώδιο των Ιχθύων και πραγματοποιείται για πρώτη φορά ύστερα από 28 χρόνια, έρχεται να βοηθήσει το ταξίδι της αυτοεξέλιξης και μας κάνει να βρούμε τον σκοπό μας

    να επαναπροσδιορίσουμε τα όνειρά μας

    και να αναζητήσουμε τρόπους να τα φέρουμε στη ζωή.

    Ο πλανήτης του κάρμα, του χρόνου και των ορίων στο πνευματικό και ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων ανάδρομος από 17 Ιουνίου

    εως 4 Νοεμβρίου, σου δίνει την ευκαιρία

    να ιχνηλατήσεις και να επαναξιολογήσεις την μέχρι τώρα πορεία σου, τις δεσμεύσεις,

    τα συμβόλαια ζωής και τους ρόλους σου.

    Ενώ μπορείς να ενισχύσεις τις πνευματικές σου πρακτικές και να δημιουργήσεις μια υγιή και πιο δυνατή πνευματική βάση που θα σε κάνει να πορευτείς με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και την πίστη ότι η Συμπαντική πρόνοια σε καθοδηγεί και σε προστατεύει.

    Η διέλευση είναι για σένα σημαντική αν έχεις προσωπικούς πλανήτες ή σημεία όπως Ωροσκόπο, Σεληνιακούς δεσμούς ή Μεσουράνημα στις 0°- 8° των μεταβλητών, Ιχθείς, Παρθένο, Διδύμους, Τοξότη όπως επίσης και αν βιώνεις την Κρόνια γενέθλια επιστροφή.

    Ενώ τις δονήσεις της ενέργειας πρόκειται έντονα να αισθανθείς αν ανήκεις και σε Αιγόκερω ή Υδροχόο που φυσικά βρίσκονται υπό την ηγεμονία του Κρόνου.

    Καθώς ο πλανήτης πραγματοποιεί συνολικά 3 περάσματα στις συγκεκριμένες μοίρες ορθόδρομος και ανάδρομος, το τελευταίο από αυτά 4 Νοέμβρη -14 Φλεβάρη είναι και αυτό που θα ολοκληρώσει πολλά από τα οποία τώρα επεξεργάζεσαι αποφασίζοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

    Γνωρίζετε ίσως οι περισσότεροι καλά

    τα μαθήματα και τους περιορισμούς που δίνει ο αυστηρός ωστόσο ακριβοδίκαιος δάσκαλος Κρόνος, στον οίκο που καταλαμβάνει στο προσωπικό ωροσκόπιο πάντα σε συνάρτηση και με τις υπόλοιπες συνδέσεις που δημιουργεί.

    Ωστόσο όσοι έχετε τον γενέθλιο Κρόνο ανάδρομο γνωρίζετε ακόμη καλλίτερα πόσο αυτοπεριορισμό, αυτοκριτική, αυτοπειθαρχία, αυτοέλεγχο, σκληρή δουλειά και συντήρηση, απαιτεί η ενέργεια για να έρθει η ποθούμενη επιβράβευση.

    Παρ όλα αυτά στον απέραντο ωκεανό των Ιχθύων η άκαμπτη και αυστηρή φύση του Κρόνου αμβλύνεται και τα όρια ή ο έλεγχος μπορεί εύκολα να εμφανίσουν ρήγματα

    και να χαθούν, κάτι που φέρνει μεγαλύτερη ελευθερία όμως στην αρνητική εκδοχή και ανασφάλειες.

    Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου που θα βιώνουμε για τους επόμενους 4,5 μήνες είναι μια εσωτερική υπόθεση, που μας καθιστά υπόλογους αυτή τη φορά απέναντι στον εαυτό μας.

    Οπότε και θα χρειαστεί να δούμε τα προσωπικά μόρια, να δουλέψουμε με το παρελθόν, το υποσυνείδητο, το κάρμα, προγονικές γραμμές και φορτία από προηγούμενες ζωές, για όσους βέβαια πιστεύουν σε αυτή τη θεώρηση

    και να διαχεριστούμε τραύματα ή εμπόδια από τα πρώιμα χρόνια.

    Όλη αυτή η ενέργεια πρόκειται μάλιστα να ενισχυθεί και από την αναδρόμηση του Ποσειδώνα στα τέλη του μήνα (30 Ιουνίου) που θα είναι καταλυτική στο να συντονιστούμε με την διαίσθηση και τις ψυχικές μας ικανότητες, να δούμε με άλλα μάτια την πραγματικότητα και να αναγνωρίσουμε το ιερό… μέσα στο καθημερινό!

    Αυτή επομένως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις κι ευθύνες, να δεσμευτείς, να υπογράψεις συμβόλαια και να πάρεις σημαντικές και οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σου, αλλά για να κάνεις ένα διάλειμμα και χώρο στο πρόγραμμά σου, να δώσεις πίστωση χρόνου σε πρόσωπα, σχέδια, φιλοδοξίες, να αλλάξεις στρατηγική ενδεχομένως και την σχέση σου με ένα είδος εξουσίας ή αυθεντίας στη ζωή σου.

    Και ακόμη να δεις που παραμένεις συμβιβασμένος/ή και να απελευθερώσεις

    ό, τι δεν λειτουργεί βρίσκοντας υγιείς διεξόδους εκτόνωσης της πίεσης που πιθανόν αισθάνεσαι από τον Μάρτιο.

    Και βέβαια αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δουλέψεις χωρίς περιορισμούς με την δημιουργικότητα και την φαντασία σου και να αφοσιωθείς σε πνευματικά ή και καλλιτεχνικά εγχειρήματα που μπορεί να έχουν επιτυχία.

    Εξάλλου το ευνοϊκό εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο, μας ωθεί να αναπτυχθούμε περισσότερο, μας δίνει αισιοδοξία, προοπτική και την ελπίδα ότι η δουλειά που κάνουμε τώρα μπορεί να αποδώσει και να φέρει αποτελέσματα με διάρκεια και σταθερότητα αργότερα.

    Ενώ με το Ερμή να απομακρύνεται από το τετράγωνο με τον Κρόνο μπορούμε να αφήσουμε νοητικές και συναισθηματικές προσκολλήσεις και να ανακτήσουμε την πίστη και την αυτοπεποίθηση που το προηγούμενο διάστημα έλειπαν.

    Είσαι λοιπόν στο σημείο που θες στη ζωή σου και αν όχι τι δεν δουλεύει και με ποιο τρόπο είσαι διατεθειμένος να το αλλάξεις;

    Mήπως ο λόγος που τα πράγματα δεν προχωρούν δεν είναι οι εξωτερικές συνθήκες αλλά υποσυνείδητες συμπεριφορές, προγραμματισμοί και ο φόβος της αποτυχίας;

    Πως αντιμετωπίζεις τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που μπορεί τώρα να προκύπτουν και τι χρειάζεται να αλλάξεις στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον χρόνο, την ενέργεια και τα αποθέματά σου για να έχεις καλλίτερα αποτελέσματα;

    Οι απαντήσεις που θα δώσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα αποφασίσουν και τη συνέχεια καθώς με τον Κρόνο χρειάζεται να περάσεις με επιτυχία τις εξετάσεις για να φτάσεις εκεί ακριβώς που θες.

    Το Sabian symbol για τη μοίρα της Στάσης και αναδρόμησης του Κρόνου

    ‘’Ένα κορίτσι φυσάει την σάλπιγγα’’ μας καλεί σε επαγρύπνηση.

    To σύμβολο δηλώνει ότι καθώς οι καιροί αλλάζουν και μια εξελικτική κρίση μπορεί να είναι προ των πυλών αυτοί που έχουν την ικανότητα να δουν πιο μπροστά προειδοποιούν και αφυπνίζουν τους άλλους.

    Το κάλεσμα αυτό που απευθύνεται σε όλους και είναι μια ξεκάθαρη παρότρυνση για συμμετοχή και δράση, δεν θα πρέπει αυτή τη φορά να το αγνοήσουμε.

    Ενώ σε προσωπικό επίπεδο στόχος είναι να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από προσωπικές ανασφάλειες και προηγούμενους περιορισμούς και να κάνεις την πνευματική επανεκκίνηση που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις στη συνέχεια και την πραγματικότητα σου.

    Ο Κρόνος ανάδρομος σου δίνει και τον χρόνο αλλά και μεγαλύτερη ελευθερία για να το επιτύχεις!

    Με αγάπη♥️♥️♥️

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.