• Νέα Σελήνη Στους Διδύμους 18 Ιουνίου 2023

    Νέα Σελήνη Στους Διδύμους 18 Ιουνίου 2023

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

    18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

    *ΑΤΙΤΛΟ 🌌

    Σε κάθε Νέα Σελήνη στην Σεληνιακή φάση με το πιο λιγοστό φως υπάρχει πάντα η ασυνείδητη πρόθεση και ο χώρος ενεργειακά για να κάνεις κάτι καινούριο.

    Σε ποια περιοχή της ζωής σου θα σου δοθεί αυτή την φορά ο άδειος καμβάς για να βάλεις ευχές, όνειρα και τις επιθυμίες σου;

    Εκεί που βρίσκεται η 26°-27° Διδύμων και λαμβάνει χώρα το νέο φεγγάρι 18 Ιουνίου 7:37πμ. στο αρχέτυπο που κυβερνά

    τη μάθηση, την εκπαίδευση ,την πληροφορία

    την μετακίνηση ,την καθημερινή επικοινωνία και την διάδραση με το άμεσο περιβάλλον έχει έρθει η ώρα ατομικά και συλλογικά

    να δρομολογήσουμε ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να έχει αποτελέσματα και να αποδώσει καρπούς στην φάση της Πανσελήνου σε δυο εβδομάδες αλλά και σε αυτήν που θα γίνει 6 μηνες αργότερα ξανά

    στο ζώδιο των Διδύμων.

    Μια ενέργεια που αφορά άμεσα όλα τα μεταβλητά ζώδια των τελευταίων μοιρών 25°-29° Διδύμους, Τοξότες, Ιχθείς, Παρθένους, και μπορεί να αξιοποιηθεί θετικά από όσους ανήκουν και σε Ζυγό, Υδροχόο, Κριό, Λέοντα στις αντίστοιχες μοίρες.

    Καθώς η Νέα Σελήνη συμβαίνει σε αναιρετική μοίρα, κοντά στο κλείσιμο της εποχής των Διδύμων εκφράζει και την πιο ώριμη αντίληψη και εμπειρία μας.

    Κυρίως γιατί εδώ έχουμε μάθει μέσα από δοκιμές και λάθη, έχουμε βρει αυτό που μας ενθουσιάζει κι έχουμε διαμορφώσει κριτήρια που μας επιτρέπουν να αναπτυχθούμε περισσότερο.

    Την ίδια στιγμή μπορεί να βιώνουμε έναν κατακλυσμό ιδεών, πληροφορίας κι επαφών, να κατοικούμε περισσότερο στο μυαλό μας και να επηρεαζόμαστε από την γνώμη ή τις προσδοκίες των άλλων, νιώθοντας την πίεση για αλλαγές και την ανάγκη να δούμε και να κάνουμε κάτι διαφορετικά, που είναι και το βασικό ζητούμενο σε αυτόν τον Σεληνιακό κύκλο.

    Εξάλλου έχει προηγηθεί η Πανσέληνος στον Τοξότη που έφερε αλλαγές στην συνείδηση και την οπτική μας, μας έκανε να θέσουμε καίρια ερωτήματα και να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα, να οραματιστούμε το μέλλον και να κάνουμε διαφορετικές επιλογές.

    Οπότε αυτή είναι η στιγμή για να φυτέψεις μια καινούρια ιδέα που ίσως έχεις ήδη επεξεργαστεί, να συλλέξεις πληροφορία

    και να κάνεις τις συνδέσεις που χρειάζονται για να την πραγματοποιήσεις.

    Έχει ελευθερία το νέο φεγγάρι;

    Η απάντηση είναι ναι, όπως επίσης έμπνευση, ευελιξία και δημιουργικότητα αλλά και αρκετό παραμύθι που και αυτό μας είναι κάποιες φορές απαραίτητο και εξίσου σημαντικό με την αλήθεια!

    Κυρίως γιατί εδώ έχει τον πρώτο λόγο ο υπερβατικός ονειρικός Ποσειδώνας σχηματίζοντας κλειστό τετράγωνο με τα Φώτα.

    Μια επιρροή που μπορεί να μας ταξιδέψει αλλά και να μας παραπλανήσει. Ν

    Να μας εμπνεύσει αλλά και να μας βυθίσει

    σε απογοήτευση και να μας κάνει να αναρωτηθούμε τι είναι αληθινό και

    τι όχι, καθώς πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να μην είναι όπως ακριβώς φαίνονται, παρ’ ό, τι μπορεί προσπαθήσουν να μας πείσουν για το αντίθετο.

    Με την ενέργεια εδώ να αφορά ακόμη και στα συμβόλαια ζωής, τις μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες,

    που συμβολιζονται από τον αστεροειδή Ήρα που συμμετέχει στη Νέα Σελήνη με σύνοδο. Συνθήκη που σου δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσεις λάθη και ανισορροπίες στις σχέσεις σου, να δεις την αλήθεια τους,

    όπως και αν σε τιμούν και υπηρετούν την εξέλιξή σου ή σε αναγκάζουν περισσότερο

    σε προσωπικές θυσίες κι ‘’εκπτώσεις’’.

    Ο πλανήτης των υπερβάσεων, του ονείρου και των ψευδαισθήσεων μπορεί από τη μια να ενισχύει την διαίσθηση και τις ευαίσθησίες μας ωστόσο συχνά θολώνει την κρίση μας, μας κάνει ευπιστους κι ευάλωτους, φέρνοντας αμφιβολία, αβεβαιότητα ή και αδράνεια.

    Ίσως λοιπόν τώρα να φτιάχνεις λάθος ιστορίες στο μυαλό σου και να κυνηγάς χίμαιρες, να παρασύρεσαι από υποσχέσεις και τρέφεις αυταπάτες με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε παραιτήση,λανθασμένες επιλογές ή απλώς να έχεις τόσες πολλές που να μην ξέρεις τι να διαλέξεις.

    Ένα διάστημα απατηλό και σίγουρα όχι κατάλληλο για οριστικές αποφάσεις ωστόσο ιδανικό για να ακούσεις και να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση και την εσωτερική σου φωνή, προσέχοντας ιδιαίτερα ό, τι συμφωνείς, υπογράφεις, επικοινωνείς, αγοράζεις καθώς τα πραγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν μετά το πέρας των δυο επόμενων εβδομάδων.

    Την ίδια στιγμή τα όνειρα, η φαντασία, η αγάπη που κάνει υπερβάσεις και η ενσυναίσθηση έχουν την δύναμη να ανθίσουν και να σε απελευθερώσουν, να σε οδηγήσουν σε δρόμους εξαιρετικά δημιουργικούς και πιο κοντά στον ανώτερο ευατό σου.

    Η Πανσέληνος ακριβώς απέναντι από το Γαλαξιακό κέντρο στην 27° Τοξότη ένα σημείο που συμβολίζει το κέντρο δυνάμεων όλου του Σύμπαντος , την συσσωρευμένη σοφία και την αναμετάδοση θεϊκής συνείδησης, ευλογεί την μοίρα της Νέας Σελήνης με μια ανώτερη οπτική και με αφύπνιση, που μας βοηθά να μην χαθούμε στις λεπτομέρειες και να κρατήσουμε

    το σημαντικό.

    Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Ερμής από τους Διδύμους, πολύ δυνατός στην κυριαρχία του, καθώς απομακρύνεται από το τετράγωνο με τον Κρόνο, σου επιτρέπει να αφήσεις πίσω νοητικά εμπόδια, δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, να χαλαρώσεις και να απολαύσεις , ενώ μέσα από το εξάγωνο που σχηματίζει με Αφροδίτη και Άρη από τον Λέοντα δίνει μια νότα χαράς

    και ενθουσιασμού και σε προτρέπει να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς,

    να ταξιδέψεις, να εκφράσεις το δημιουργικό πάθος και τα χαρίσματά σου

    και να τα μοιραστείς με τον κόσμο.

    Μια υπέροχη ενέργεια που προάγει τις μετακινήσεις, τις νέες γνωριμίες και επαφές, την συμμετοχή σε κοινωνικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και θεάματα.

    Ας μην ξεχνάμε ότι Αφροδίτη και Άρης, θηλυκή και αρσενική αρχή, συμπορεύονται στον Λέοντα προάγοντας μια γόνιμη ενέργεια στο ζώδιο που εκτιμά και επιδιώκει τα καλά πράγματα στη ζωή, την άνεση, την λάμψη,

    την πολυτέλεια, την χαρά, το πάθος,

    την δημιουργικότητα και την δημιουργία ζωής!

    Έτσι παρά το γεγονός ότι δεν θα γίνει ακριβείας η σύνοδός τους καθώς η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη, οι δυο κοσμικοί εραστές κοιτούν προς την ίδια κατεύθυνση και μοιράζονται κοινές επιθυμίες ενώ το γεγονός ότι έχουν αποκλίνει από τον μεγάλο κοσμικό Σταυρό με τον Πλούτωνα, είναι ο λόγος για να αισθανόμαστε απελευθερωμένοι, περισσότερο ανάλαφροι κι αισιόδοξοι.

    Δίας και Κρόνος σε κλειστό πλέον ευνοϊκό εξάγωνο που είναι και η πρώτη βασική τους όψη μετά τη σύνοδό τους στον Υδροχόο ( Δεκέμβριος 2020) είναι η ενέργεια που μας βοηθά να δημιουργήσουμε αφθονία, να αξιοποιήσουμε καλλίτερα τα αποθέματά μας και να σχεδιάσουμε το μέλλον με αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας.

    Αρκεί να τηρήσουμε πρόγραμμα, πειθαρχία και οργάνωση και να φυσικά να προσπαθήσουμε, που είναι και η απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας με όλα τα εξάγωνα.

    Βέβαια ο Κρόνος βρίσκεται σε Στάση στην 7° Ιχθύων καθώς λίγες ώρες μετά την Ν.Σ. γυρίζει ανάδρομος για να ταξιδέψει εως την Ο° μοίρα του ζωδίου θέτοντας σημαντικά ερωτήματα, ειδικότερα αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο των Μεταβλητών.

    Έτσι τώρα μπορείς να δεις τα μαθήματα που έχεις πάρει εως τώρα σχετικά με την πρόοδο και την ανάπτυξή σου και τι είσαι διατεθειμένος/η ακόμη να αλλάξεις για να βελτιώσεις την πραγματικότητα σου.

    Είτε αυτό αφορά σχέδια, μακροπρόθεσμους στόχους, φιλοδοξίες, δεσμεύσεις και τους κοινωνικούς σου ρόλους.

    Ένα ακόμη ορόσημο για να συνδεθείς με το παρελθόν, να αναθεωρήσεις προηγούμενες κινήσεις και αποφάσεις, να εντοπίσεις αδυναμίες, λάθη, παραλείψεις, τους αυτοπεριορισμούς σου και να κανεις

    τις απαραίτητες διορθώσεις.

    Ο πλανήτης του κάρμα και των ορίων ανάδρομος στους Ιχθείς επαναπρογραμματίζει για τους επόμενους μήνες τα βήματα σου και είναι η ευκαιρία για να δεις πώς θα αξιοποιήσεις καλλίτερα το δυναμικό σου για να καταφέρεις να υλοποιήσεις όσα ονειρεύεσαι.

    Η ενέργεια που χτίζεται τώρα και οδηγεί

    στην Πανσέληνο στον Αιγόκερω, θα σου δείξει σε πρακτικό επίπεδο τι δουλεύει και τι όχι και θα σου δώσει ακόμη περισσότερες απαντήσεις.

    Το Sabian symbol για την μοίρα της Νέας Σελήνης είναι

    ‘’Μια τσιγγάνα που βγαίνει από το δάσος όπου η φυλή της έχει κατασκηνώσει’’ που συμβολίζει τη μετάβαση σε μια νέα κατάσταση συνείδησης και ύπαρξης.

    Ένα σύμβολο στο οποίο μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους τολμηρούς αναζητητές και περιπλανώμενους αυτού του κόσμου, όσους ξενιτεύονται από επιλογή

    αλλά και από ανάγκη.

    Όλους αυτούς που νιώθουν ότι δεν ανήκουν κάπου ίσως επειδή τους λείπουν

    τα αποθέματα ή η υποστήριξη κι έτσι επιλέγουν να απομακρυνθούν από την ‘’φυλή’’, την πατρίδα, την οικογένεια και να σπάσουν τα δεσμά τους με όνειρο μια καλλίτερη ζωή κι ένα φωτεινότερο μέλλον.

    ———————————————–

    Μέχρι εδώ αγαπημένοι μου ήταν το κείμενο για τη Νέα Σελήνη, χωρίς να το ολοκληρώσω έχοντας επιλέξει τον τίτλο

    ‘’Όνειρο… ήτανε ‘’

    εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι

    που αποδίδει τις Ποσειδώνιες ενέργειες των ημερών που θα μας συνοδεύουν εως το τέλος του μήνα.

    Ύστερα από το χθεσινό τραγικό ναυάγιο στην Πύλο το κείμενο για τη Νέα Σελήνη θα παραμείνει χωρίς τίτλο στη μνήμη των ψυχών που άδοξα χάθηκαν

    Η αίσθηση μου γι αυτό το φεγγάρι είναι

    ότι εδώ δεν μπορείς να έχεις εγγύηση

    για το αποτέλεσμα ούτε και όλες

    τις απαντήσεις.

    Και αν υπάρχει κάτι στο οποίο αξίζει αυτή τη φορά να παραδοθείς

    αυτό είναι τα όνειρά σου.

    Όπως αναφέρει κι ένας στίχος

    του τραγουδιού

    ‘’Το Όνειρο πάλι

    την αλήθεια… θα σώσει”

    Καλή ευλογημένη Νέα Σελήνη

    σε όλους!🙏🌙

    Με αγάπη💜💜💜

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.