• Πλούτωνας Ανάδρομος Στον Αιγόκερω

    Πλούτωνας Ανάδρομος Στον Αιγόκερω

    ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

    11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

    ‘’Πάρε την ευθύνη

    …της μεταμόρφωσης’’

    “Μια μυστική συνάντηση ανθρώπων υπεύθυνων για αποκλειστικές αποφάσεις σε παγκόσμια θέματα”

    είναι το Sabian Symbol για την μοίρα όπου πλέον διελαύνει ο Πλούτωνας ανάδρομος την 29°Αιγόκερω.

    Ήταν Φεβρουάριος του 2008 όταν ο πλανήτης εγκαταστάθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερω και η Δύση αντιμετώπισε μια τεράστια χρηματοοικονομική κρίση που ξεκίνησε από Αμερική και εξαπλώθηκε σε Ευρώπη.

    Μια περίοδος που έφερε ύφεση στις δυτικές αγορές ακινήτων, κατασχέσεις και χρεοκοπία που γονάτισαν την μεσαία κοινωνική τάξη, ενώ ακολούθησαν θεμελιώδεις αλλαγές σε θεσμούς κρατών, επιχειρήσεις, οικονομία, εμπόριο και κυριάρχησε η κατάχρηση δύναμης και η διαφθορά από κέντρα εξουσίας και συστήματα.

    Κι ενώ ο Πλούτωνας από τις 23 Μαρτίου μετακινήθηκε στον Υδροχόο δίνοντας μια πρόγευση κι ένα μικρό δείγμα της ενέργειάς του που θα μας επηρεάζει για τα επόμενα 20 χρόνια, από τις 11 Ιουνίου εως 21 Γενάρη επιστρέφει στον Αιγόκερω για να ολοκληρώσει το έργο του,πραγματοποιώντας και μια δεύτερη επιστροφή στο ζώδιο Σεπτέμβριο -Νοέμβριο 2024 αποκλειστικά στην 29° μοίρα για να βάλει τον οριστικό επίλογο.

    Πριν ο Πλούτωνας κινηθεί από τον συγκεντρωτισμό, τον ελιτισμό, την ιεραρχική δομή και τον ματεριαλισμό του Αιγόκερω στον ιδεαλισμό, την ανεξαρτησία, την δύναμη των ομάδων,τα εναλλακτικά δίκτυα και το τεχνολογικό άλμα που ευαγγελίζεται ο Υδροχόος, έρχεται να αποδομήσει και να καθαιρέσει την παλιά τάξη πραγμάτων και προσώπων που μπορεί να γίνει με επώδυνο τρόπο και να αναγκάσει σε μεγάλες εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές

    ωστόσο απαραίτητες για την επιβίωση.

    Ο κυρίαρχος του Κάτω Κόσμου, που αντιπροσωπεύει αρχετυπικά την γέννηση,

    τον θάνατο και την μεταμόρφωση επιστρέφοντας στην τελευταία μοίρα Αιγόκερω και φτάνοντας μέχρι την 27° την κατ’ εξοχήν θέση έξαρσης του Άρη και μοίρα που διένυε ξανά όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία, κάνει μια αναδρομή σε θέματα που μας απασχόλησαν Φεβρουάριο 2022-Μάρτιο 2023 και ό, τι είχε μείνει

    στην μέση, εγκαταλείφθηκε, απωθήθηκε,

    ήταν υπόγειο και κρυμμένο.

    Ενεργοποιώντας από τη θέση αυτή με τετράγωνο και την ηλιακή έκλειψη της 20ης Απρίλη στην τελευταία μοίρα Κριού.

    Μια ενέργεια που αναμένεται να ξεσκεπάσει σκληρές αλήθειες και υπόγεια παιχνίδια ατομικά και συλλογικά, τεστάροντας το ταξίδι της μεταμόρφωσης προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε πόσο έχουμε εξελιχθεί, πόσες νέες ενέργειες έχουν εγκατασταθεί πλέον στην ζωή μας και τι είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε και να απελευθερώσουμε για να πάμε σε ένα νέο κεφάλαιο και να ξαναγράψουμε την ιστορία μας.

    Δυναμική που θα αισθανθείς αν ανήκεις ή έχεις προσωπικούς πλανήτες και σημεία κυρίως στις 3 τελευταίες μοίρες των παρορμητικών Κριό, Ζυγό, Καρκίνο, Αιγόκερω αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ζώδιο με τις οποίες ο πλανήτης θα συνδιαλέγεται.

    Ο Πλούτωνας επιστρέφοντας στη χώρα του Κρόνου και πριν μπει σε αυτήν του Ουρανού, σε ένα αρχέτυπο ιεραρχίας και παράδοσης όπως ο Αιγόκερως, μας κάνει να ξαναδούμε τα μαθήματα που μας έδωσε από το 2008 ενθαρρύνοντας την εκκαθάριση σε κάθε κοινωνικό, οικογενειακό ή και προγονικό προγραμματισμό και τον έλεγχο σε δομές εξουσίας όπου χρειαζεται να αποκατασταθεί

    η διαφάνεια, αξιοπιστία, η δικαιοσύνη και η αλήθεια.

    Ο πλανήτης που έχει την ικανότητα να αλλάζει τον κόσμο μας βαθιά, αμετάκλητα και αδιαπραγμάτευτα, πρόκειται να δοκιμάσει και να δώσει ενδεχομένως και την χαριστική βολή σε ολιγαρχίες, θεσμούς, επιχειρηματικούς κολοσσούς, εξουσίες και καθεστώτα με σκοπό να εφαρμόσει ανταποδοτική δικαιοσύνη αλλά και να αφαιρέσει το απόστημα.

    Ενώ σε προσωπικό επίπεδο σου δίνει την ικανότητα να ρίξεις τα ‘’τείχη’’ και να νικήσεις εμπόδια, φόβους, εμμονές που δεν σε αφήνουν να αναπτυχθείς, να αλλάξεις την σχέση σου με την εξουσία όχι μόνο την εξωτερική αλλά και την εσωτερική, παίρνοντας πίσω την αυτοκυριαρχία σου.

    Σε προσωπικό επίπεδο αυτή είναι και η ευκαιρία για να κάνεις θεραπευτική δουλειά με τον εαυτό σου, να δεις και να αλλάξεις εμφυτευμένες πεποιθήσεις που δεν ταιριάζουν με τις αξίες που έχεις διαμορφώσει και αυτό είσαι σήμερα και να πάρεις την ευθύνη της ενέργειάς σου που θα σου φέρει μεγαλύτερη δύναμη, ενδεχομένως και την ψυχολογική και συναισθηματική σου αναγέννηση.

    Μια ιδανική επομένως περίοδος για να καθαρίσεις την ενέργεια σου από παρελθοντικά φορτία και κάρμα

    μέσα από ψυχολογική υποστήριξη και πνευματικές πρακτικές που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τις φυσικές και ψυχικές σου ικανότητες για την ουσιαστική σου εξέλιξη.

    Τις επόμενες ημέρες Κρόνος (18/6) και Ποσειδώνας (30/6 ) γυρίζουν επίσης ανάδρομοι ενώ και η Αφροδίτη μειώνει ταχύτητα για να αναδρομήσει μέσα στον επόμενο μήνα (24/7) δηλώνοντας ότι χρειάζεται να πάμε πίσω και να κλείσουμε χρονογραμμές και λογαριασμούς με το παλιό πριν προχωρήσουμε μπροστά.

    Ας θυμόμαστε σε κάθε περίπτωση ότι η εκτίμηση για το παρελθόν και το να αναγνωρίσουμε όλα όσα μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει επιβραβεύοντας τον ευατό μας είναι ουσιαστικά για την πρόοδο μας

    και για να πάμε σε ένα φωτεινότερο μέλλον.

    Σήμερα λίγο μετά την είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει μόνο για δυο εβδομάδες, σχηματίζοντας για αρχή ένα ευνοϊκό τρίγωνο μαζί του.

    Ο μόνος από τους θεούς που είχε την άδεια

    να καταδύεται στο βασίλειο του Κάτω Κόσμου έχει την αποστολή να φέρει εδώ πολλά στο φως, σε βοηθά να πας βαθιά

    να ανακαλύψεις και να μοιραστείς αλήθειες, να έχεις ευελιξία και να ενισχύσεις τις σημαντικά τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες.

    Κι ενώ η Αφροδίτη αποκλίνει από τον δύσκολο κοσμικό Σταυρό με Πλούτωνα και Δεσμούς που παραμένει μια πραγματική πρόκληση για σχέσεις και συναισθήματα

    το τετράγωνο που σχηματίζει σήμερα με τον Δία είναι η όψη που μπορεί να σου φέρει τύχη και περισσότερη χαρά

    την ευλογία να δίνεις αλλά και

    να λαμβάνεις περισσότερα.

    Μακάρι να είναι αυτά που επιθυμείς

    κι έχεις ανάγκη

    και ό,τι λάμπει να Είναι…

    και ο χρυσός που αναζητάς!

    Μη διστάσεις να σκάψεις βαθιά

    για να τον ανασύρεις

    Το Σύμπαν σου δίνει τα εργαλεία

    για να το κάνεις!🌟🧬🌀

    Με αγάπη❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.