• Πανσέληνος Στον Τοξότη 4 Ιουνιου 2023

    Πανσέληνος Στον Τοξότη 4 Ιουνιου 2023

    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

    4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

    ‘’ Όταν κοιτάς…από ψηλά!”

    Η προηγούμενη Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό ήρθε να σε απελευθερώσει απ’ ό, τι είχε κάνει τον κύκλο του και στεκόταν εμπόδιο στην εξέλιξή σου.

    Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σου έδωσε το πρόσφορο έδαφος για να φυτέψεις ρίζες

    σε ό, τι θέλεις να στεριώσει και να αποδώσει καρπούς.

    Στην Πανσέληνο που πραγματοποιείται αυτή την φορά στο ζώδιο του Τοξότη το κάλεσμα είναι να θυμηθείς ποιος/ποια πραγματικά είσαι και να τολμήσεις να στοχεύσεις απευθείας στη ζωή που θες!

    Χρειάζεται να αντισταθείς πολύ για να μη δεις κάτω από το φως αυτού του υπερβατικού φεγγαριού αλήθειες, ακόμη και αυτές που απέφευγες και όλα όσα σε εμπόδισαν να εκφράσεις τον αυθεντικό εαυτό σου και να ζεις ευθυγραμμισμένα.

    Η τελευταία Πανσέληνος πριν το θερινό Ηλιοστάσιο που πραγματοποιείται στις 4/6 τοπική ώρα 6.40 πμ στην 13°.17 στον Τοξότη τον μεγάλο αναζητητή του ζωδιακού, είναι γεμάτη ευκαιρίες, πιθανότητες, επέκταση…

    Είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις ελευθερία και περισσότερη χαρά, να ακούσεις την εσωτερική σου σοφία, το προσωπικό σου κάλεσμα, να δεις το νόημα και τον σκοπό πίσω από όλα, να θέσεις μεγάλα ερωτήματα,να μοιραστείς τις ιδέες, τις εμπειρίες και τα οράματά σου.

    Τι περιόριζε την ελευθερία και την ανάγκη να εκφράσεις την αλήθεια σου και να αναπτυχθείς;

    Τι υπονόμευσε την έμπνευση, το πάθος σου και την διάθεση για περιπέτεια, νέα γνώση και εξέλιξη;

    Η ιερή μεταβλητή φωτιά του Τοξότη σου δίνει ετοιμότητα, ευελιξία και τον ενθουσιασμό για να συνδεθείς με το δημιουργικό σου πνεύμα, να διευρύνεις την οπτική σου να αλλάξεις κοσμοθεώρηση,

    να επεκταθείς.

    Ενώ αν ανήκεις σε Τοξότη, Διδύμους, Ιχθείς, Παρθένο στο β’ δεκαήμερο κοντά στην 10°-17° μοίρα αλλά και σε Κριό, Λέων, Ζυγό, Υδροχόο στις αντίστοιχες μοίρες, είσαι σε θέση για τις επόμενες δυο εβδομάδες να αναγνωρίσεις ευκαιρίες και να ευεργετηθείς.

    Για την ακρίβεια σε όποιον οίκο του χάρτη σου ρίχνει φως η Πανσέληνος καλείσαι να κλείσεις, να ολοκληρώσεις ή και να απελευθερώσεις κάτι, να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις πιο συνειδητές επιλογές, βλέποντας αποτελέσματα από προηγούμενες προσπάθειες που ίσως τώρα να βρίσκουν έναν δρόμο εκπλήρωσης,

    ακόμη και αυτές που είχαν αφετηρία τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου 2021.

    Για τα εγκόσμια η ενέργεια φέρνει θετικά νέα και εξελίξεις με επίκεντρο τα ταξίδια, τον τουρισμό, την μετανάστευση, την ανώτερη εκπαίδευση, τις εκδόσεις, το χώρο της θρησκείας, την διεθνή διπλωματία, το σύστημα δικαιοσύνης.

    Η μεγαλύτερη ωστόσο ευλογία της Πανσελήνου παραμένει η ικανότητα που σου δίνει να βγεις από τον μικρόκοσμό σου,

    να πάρεις αποστάσεις και να δεις την μεγαλύτερη εικόνα στο κάδρο της ζωής σου αλλά και στον κόσμο.

    Κι έτσι από μια ανώτερη θέαση να καταφέρεις να απομακρυνθείς από προκαταλήψεις, δομές και προγραμματισμούς που δεν σε άφηναν να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να πάρεις την κατεύθυνση που η καρδιά σου επιθυμεί.

    Με τα Φώτα στο δίπολο Διδύμων –Τοξότη, ένα κράμα διάνοιας , έμπνευσης και δημιουργικού οραματισμού, οι σκέψεις και η επικοινωνία αποκτούν άλλη δύναμη και έχουν τώρα τον πρώτο λόγο.

    Αυτή είναι η εποχή που θέλουμε διαρκώς να μαθαίνουμε, να ανακαλύπτουμε, να γνωρίζουμε καλλίτερα τον κόσμο και τον εαυτό μας να βλέπουμε πέρα από τα φαινόμενα, να δημιουργούμε νέα ιδανικά.

    Όπως αυτά που υπόσχεται η συνάντηση του Δία με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, που είναι και το ραντεβού μας με την αφθονία, όπως ο καθένας μπορεί να την ορίζει.

    Μια ενέργεια που μας ευθυγραμμίζει με μεγαλύτερα οράματα και το μελλοντικό πεπρωμένο ανοίγοντας τον δρόμο μπροστά.

    Καθώς τις επόμενες ημέρες ο Δίας θα σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη που πρόκειται να μετακινηθεί στον Λέοντα η ανάγκη να τηρηθεί το μέτρο και να μπουν όρια στην τάση για ξόδεμα αποθεμάτων υλικών και συναισθηματικών θα είναι επιτακτική.

    Ειδικά τώρα που η Αφροδίτη από την τελευταία αναιρετική μοίρα Καρκίνου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον μυσταγωγικό Ποσειδώνα και μας ωθεί στην υπερβαση, στην εξιδανίκευση, στην ανάγκη κυριολεκτικά να χαθούμε στο όνειρο και την φαντασία.

    Ενώ η συγκλίνουσα αντίθεση και αντιπαραλληλία της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι η ενέργεια που τις επόμενες ημέρες μπορεί να δυσκολέψει κάποιους απαιτώντας την ουσιαστική κάλυψη σε ανάγκες και συναισθήματα και την βαθύτερη μεταμόρφωση.

    Παρ΄ όλα αυτά όσο είσαι στο φως, στη χαρά, στην δημιουργικότητα, στην ειρήνη

    με τον εαυτό σου και τους άλλους δεν έχεις να φοβηθείς την πίεση,την απώλεια ελέγχου και την διάλυση των ορίων που φέρνουν οι παραπάνω όψεις.

    Αφού όλα αυτά μπορεί να είναι το διαβατήριο για να πας κάπου πιο όμορφα, να ανέβεις οκτάβα στην αγάπη και να θεραπευτείς.

    Αν επιπλέον αξιοποιήσεις τον ρεαλισμό, τον χρόνο, την σωστή κρίση και την διαισθητική γνώση που σου δίνει ο Κρόνος από τους Ιχθείς σε αρμονικό εξάγωνο με τον Δία, μπορείς να ελπίζεις σε θετικές εξελίξεις και σταθεροποίηση στα σχέδιά σου.

    Μια όψη που σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρο όραμα και να διαλέξεις τον σωστό δρόμο της υλοποίησης, ιδιαίτερα εποικοδομητική για το α’ δεκαήμερο

    των ζωδίων της γης και του νερού.

    Ένα αξιοσημείωτο σε αυτήν την Πανσέληνο είναι η σύνοδος με ένα ιδιαίτερο ενεργειακό σημείο, τον Μεγάλο Ελκυστή, the Great Attractor που βρίσκεται στην 14° Τοξότη.

    Ένας τεράστιος Γαλαξιακός μαγνήτης και portal στο Υπερσμήνος της Λανιακέας, που μας συνδέει με άλλες συχνότητες και διαστάσεις.

    Η μυστηριώδης και ανεξερεύνητη αυτή κοσμική μαγική δύναμη που έλκει αμέτρητους γαλαξίες μαζί και τον δικό μας και θεωρείται σήμερα ότι κρατά τα κλειδιά της δημιουργίας του Κόσμου, είναι εδώ

    σαν ένα κάλεσμα πεπρωμένου,

    που υποστηρίζει το εξελικτικό ταξίδι και μας πηγαίνει πιο κοντά σε αυτό για το οποίο προοριζόμαστε.

    Για την ίδια μοίρα το Sabian symbol είναι

    ‘’Η Μεγάλη Πυραμίδα και η Σφίγγα’’.

    Ένα κοσμόγραμμα αποκάλυψης βαθύτερων νοημάτων, που μας συνδέει με την αρχέγονη γνώση και σοφία του παρελθόντος,στην οποία τώρα έχουμε πρόσβαση, για να πάρουμε απαντήσεις, να λύσουμε τα μικρά και μεγαλύτερα αινίγματα της ζωής μας και να θεραπεύσουμε προβλήματα.

    Ενώ η θέση του Ήλιου στην 14° Διδύμων με το σύμβολο ‘’Δυο άνδρες επικοινωνούν με τηλεπάθεια’’ έχουμε την μεταφυσική επιβεβαίωση που τονίζει την ικανότητα υπέρβασης των περιορισμών της φυσικής μας υπόστασης και την δύναμη της συνεργασίας που μας βοηθά σε αυτό το στάδιο να επιτύχουμε περισσότερα.

    Η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό πολύ κοντά στο σημείο που θα συναντηθούν τον Απρίλιο 2024 Δίας- Ουρανός στην 21°Ταύρου είναι το ραντεβού με την ιδιοφυία και το υπερσυνείδητο. Μια ενέργεια που φέρνει καινούριες ιδέες, πληροφορίες, εκπλήξεις, συνδέσεις και δυνατές ενοράσεις που μας κάνουν να ενσωματώσουμε νέες αξίες κι ένα νέο μοντέλο ζωής στο νέο κύκλο.

    Συνθήκη που μας φέρνει πρωτοποριακά επιτεύγματα, επιστημονικές ανακαλύψεις καινούρια δεδομένα σε οικονομία, συναλλαγές, εμπόριο, τεχνολογία, που αλλάζουν την εικόνα του κόσμου και τις συνήθειές μας.

    Η Σελήνη και ο Ήλιος καθώς αποκλίνουν από το τετράγωνο με τον Κρόνο από την 7° Ιχθύων σηματοδοτούν μια χρονογραμμή που κλείνει, όπου κάτι τελειώνει και χρειάζεται να το αναγνωρίσεις και να το αποδεχτείς. Ίσως ένας στόχος ή σχέδιο να μην έγινε όπως αρχικά επιθυμούσες ή μπορεί να αμφέβαλλες για τις προσωπικές σου ικανότητες και να ηρθες αντιμέτωπος/η με προηγούμενα λάθη, προσωπικές αδυναμίες και περιορισμούς

    Όμως τώρα σε αυτό το φεγγάρι με την συνέργεια του Άρη και του Χείρωνα σε ένα μεγάλο τρίγωνο έχεις πλέον την δύναμη ,την τόλμη, την αποφασιστικότητα και το πάθος, που σε κάνουν να βγεις από τις ζώνες άνεσης και ασφάλειας, να κάνεις γενναίες επιλογές και να στοχεύσεις με το βέλος του Τοξότη σε αυτά που πραγματικα επιθυμείς!

    Και μπορεί να κάνεις μεγάλα σχέδια

    για τον ευατό σου, όμως το Σύμπαν

    μπορεί να έχει πάντα

    ένα μεγαλύτερο σχέδιο

    για Σενα!

    Δείξε εμπιστοσύνη στο νόμο της Έλξης

    που αυτή την φορά είναι εδώ

    και λειτουργεί!

    Καλή ευλογημένη Πανσέληνο

    σε Όλους!

    Με αγάπη ❤❤❤

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.