• Ήλιος Στους Διδύμους 21/5 – 21/6

    Ήλιος Στους Διδύμους 21/5 – 21/6

    ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 21/5 – 21/6

    ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 20/5 – 10/7

    Ο μήνας του Ταύρου που έφερε γείωση, ενσωμάτωση, την δυνατότητα να φυτέψουμε ρίζες και να βάλουμε θεμέλια,

    έχει τελειώσει με τον Ήλιο και τον Άρη

    στις αρχικές μοίρες Διδύμων και Λέοντα αντίστοιχα να αλλάζουν το κλίμα φέρνοντας φωτιά και αέρα σε ένα πλανητικό σκηνικό που εως τώρα κατακλυζόταν από το στοιχείο της γης και του νερού.

    Οι νέες ενέργειες αρχίζουν να μας βγάζουν σταδιακά από προσκολλήσεις και την συντήρηση του προηγούμενου διαστήματος και δίνουν χώρο σε περισσότερη έμπνευση, νέες ιδέες, ενθουσιασμό και την κινητοποίηση που ίσως μας έλειψε.

    Ο Ήλιος ταξιδεύοντας στους αεικίνητους Διδύμους για τις επόμενες 4 εβδομάδες ελευθερώνει το πνεύμα και το νοητικό μας, ενισχύει την φυσική περιέργεια και μας κάνει περισσότερο αυθόρμητους, εξωστρεφείς, πολυπράγμονες και λιγότερο προβλέψιμους.

    Αυτή η ενέργεια στο πρώτο μεταβλητό έρχεται να σου υπενθυμίσει την παραδικότητα όλων και την σοφία στις αλλαγές οπότε και σε ενθαρρύνει να θέσεις ερωτήματα

    να ανταλλάξεις ιδέες και πληροφορίες, να αναζητήσεις εναλλακτικές, να ταξιδέψεις,

    να επικοινωνήσεις, να διαπραγματευτείς,

    να επεκτείνεις τα δίκτυα και τις εμπειρίες σου.

    Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι ο Ήλιος από τη νέα του θέση είναι το αντίδοτο και η υγιής διέξοδος στον μεγάλο Σταθερό Σταυρό των ημερών ανάμεσα σε Δία- Πλούτωνα -Άρη και Δεσμούς, που μπορεί να μας δείξει ότι δεν είναι τα πάντα μαύρο ή άσπρο, Όλα ή Τίποτα, αλλά υπάρχουν και ενδιάμεσες αποχρώσεις, που είναι ο μοναδικός τρόπος των Δίδυμων να αντιλαμβάνονται και να προσεγγίζουν

    την πραγματικότητα.

    Γι αυτό και είσαι τώρα σε θέση να αναγνωρίσεις ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε καλές και κακές πλευρές και το ένα δεν υπάρχει ποτέ χωρίς το άλλο.

    Και βέβαια αυτό που μπορεί να σε έλκει ή και να σε απωθεί στους άλλους καθρεφτίζει συχνά και μια δική σου πλευρά…

    Το δυνατό τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα (21/5) σε ενδυναμώνει και σε βοηθά να δεις και να ενσωματώσεις πιο εύκολα τις αλλαγές που χρειάζονται για να μεταμορφωθείς, δείχνοντας παράλληλα ότι η δύναμη βρίσκεται στην επικοινωνία, την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα νέο δυνατό ξεκίνημα.

    Την ίδια στιγμή ο πλανήτης της θέλησης και της δράσης Άρης, αυτός που ορίζει όσα μας κινητοποιούν και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε αλλά και κινούμαστε για να πραγματοποιήσουμε επιθυμίες, οράματα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή ταξιδεύει στον φλογερό Λέοντα (20/5 εως 10/7) ξυπνώντας την αρσενική και δημιουργική αρχή μέσα μας.

    Ένα Άρης από την σταθερή και άσβεστη φωτιά του ζωδιακoύ,που μας ενθαρρύνει να λειτουργούμε τώρα περισσότερο από το κέντρο της καρδιάς, να εκφραζόμαστε πιο τολμηρά και αυθεντικά, να δημιουργούμε βάζοντας την προσωπική σφραγίδα και να ξεχωρίζουμε.

    Μια διέλευση προσωπικής ακτινοβολίας και αρχηγίας που σου δίνει το πάθος για να κυνηγήσεις τα θέλω σου, την ικανότητα να εκπέμπεις δύναμη, ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, να μεταδίδεις τον παλμό και να εμπνέεις, πόσο μάλλον όταν για αρχή αυτό ενισχυεται και από το υποσχόμενο εξάγωνο του Άρη με τον Ήλιο (22/5)

    Μια δυνατή ευθυγράμμιση που ενθαρρύνει την εβδομάδα αυτή την φυσική δράση και τα δημιουργικά projects, το θάρρος, την αποφασιστικότητα, φέρνει καλλίτερη εστίαση σε στόχους και το timing για την επιτυχία και διάκριση.

    Ενώ μπορεί να σου φέρει τις κατάλληλες συνδέσεις αλλά και την στήριξη από δυνατούς ανθρώπους και ομάδες που σε τιμούν και σε αναγνωρίζουν.

    Ευνοϊκές συγχρονικότητες που σε επαναφορτίζουν και σου δίνουν τα μέσα και την ενέργεια να αναπτυχθείς ιδιαίτερα αν ανήκεις σε Κριό, Λέοντα, Τοξότη, Δίδυμο, Ζυγό και Υδροχόο με ανάλογη εύνοια και στους οίκους του χάρτη που τα ζώδια καταλαμβάνουν.

    Μην υποκύψεις στο δράμα που μπορεί να φέρει η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα και από σήμερα το τετράγωνό του με τον Δία που θα τεστάρουν για λίγο ακόμη την προσωπική δύναμη, την θέληση και την υπερηφάνεια σου, την ηθική ή και φυσική σου ακεραιότητα.

    Η όψη μπορεί να είναι τόσο δημιουργική όσο και καταστροφική ανάλογα με τον τρόπο

    που θα επιλέξεις εσύ να διαχειριστείς.

    Αν αποφύγεις αυτές τις ημέρες να αναμετρηθείς, να έρθεις σε ρήξη και να εκθέσεις τον εαυτό σου σε κινδύνους και συνθήκες που σε αποδυναμώνουν αλλά και σε οτιδήποτε ξεφεύγει από τον ηθικό σου κώδικα μπορείς να αισθάνεσαι και περισσότερο ασφαλής.

    Ενώ αν επιλέξεις να διοχετεύσεις το πάθος και την ενέργειά σου σε κάτι μεγάλο κι εποικοδομητικό, που απαιτεί τόλμη, θάρρος, αποφασιστικότητα, τότε μπορείς να περιμένεις επιτυχία και ανεκτίμητες ανταμοιβές.

    Σε κάθε περίπτωση πάρε την ευθύνη

    μείνε στο φως και πολέμησε για το ανώτερο Καλό το δικό σου και των άλλων.

    Μέσα από την κρίση ή και το χάος,

    ένας νέος ρόλος και μια νέα ταυτότητα

    για σενα και το συλλογικό

    τώρα γεννιέται! 🦋

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.