• Νεα Σεληνη Στον Ταυρο 19 Μαη 2023

    Νεα Σεληνη Στον Ταυρο 19 Μαη 2023

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

    19 ΜΑΗ 2023

    ‘’Νερό και…Χώμα!’’

    Αν ήσουν σε αναμονή αποζητώντας νέες ευκαιρίες και προοπτικές χωρίς αποτέλεσμα,αν είχες εγκλωβιστεί από υποσυνείδητες ανασφάλειες ή και εξωτερικές συνθήκες που υποτίμησαν τις ικανότητές σου και δεν σε άφησαν να εξελιχθείς, το καλλίτερο μέχρι τώρα φεγγάρι του χρόνου είναι εδώ για να σου ανοίξει έναν νέο δρόμο, φέρνοντας νέες δυνατότητες δημιουργίας και ανταμοιβές.

    Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην 28°.25 Ταύρου στις 19/5 ώρα Ελλάδας 6.53 μμ τρεις ημέρες μετά την είσοδο του Δία

    στον Ταύροείναι ο λόγος για να νιώσεις ξανά τη γη κάτω από τα πόδια σου και ότι έχεις πλέον ένα γόνιμο έδαφος για να φυτέψεις όσα ονειρεύεσαι και θέλεις να ανθίσουν και να αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς.

    Ύστερα από την ένταση και την μεταμορφωτική επιρροή των εκλείψεων που έφεραν, προκλήσεις, αλλαγές, μαθήματα και σε ανάγκασαν ενδεχομένως να καθαρίσεις το ενεργειακό σου πεδίο από κάτι αρνητικό ή τοξικό, οι ουρανοί τώρα ανοίγουν ώστε να κάνεις ένα νέο φρέσκο ξεκίνημα και να εργαστείς για την δημιουργία περισσότερης αφθονίας.

    Η Νέα Σελήνη στο πρώτο γήινο ζώδιο και στην θέση της έξαρσης στον Ταύρο είναι η ήρεμη δύναμη που σε καλεί να βάλεις την πρόθεση για σταθερότερες βάσεις, να εξασφαλίσεις άνεση, γαλήνη, σιγουριά, ευημερία στη ζωή σου και αλλά και να καταφέρεις να τα συντηρήσεις.

    Σε ένα αρχέτυπο που σου διδάσκει υπομονή, επιμονή, ηρεμία αυτοσυντήρηση και την ικανότητα να εμπιστεύεσαι και να συνδέεσαι με την εσωτερική σου σοφία και δύναμη και να αξιοποιείς τα φυσικά, πνευματικά και ψυχικά σου αποθέματα.

    Το φεγγάρι αυτό που ευθυγραμμίζεται με άλλα πέντε ουράνια σώματα στον Ταύρο Ήλιο, Ερμή, Δία, Ουρανό, Εστία καθώς και Βόρειο δεσμό φέρει μια γήινη, θηλυκή γιν ενέργεια που μας καλεί να εστιαστούμε στην φυσική διάσταση της ζωής, στις αξίες, τις ανάγκες, τις κτήσεις, τα οικονομικά και μας ενθαρρύνει να είμαστε δεκτικοί, παρόντες και περισσότερο συνδεδεμένοι με το φυσικό σώμα, την φύση και τα φυσικά ταλέντα μας, τα οποία μπορούμε τώρα να εμπλουτίσουμε και να επανεφεύρουμε.

    Με τον κυβερνήτη της Ν.Σ. την Αφροδίτη να είναι στην κατοικία της Σελήνης τον Καρκίνο και την Σελήνη στην κατοικία της Αφροδίτης τον Ταύρο, υπάρχει μια αρμονική συνεργασία αμοιβαίας υποδοχής, που βοηθά τα δύο ουράνια σώματα να ανταλλάσουν ενέργειες και να πολλαπλασιάζουν την θετική τους επιρροή.

    Μια συνθήκη που θρέφει τις συναισθηματικές και διαπροσωπικές σχέσεις φέρνοντας αποδοχή, κατανόηση, αμοιβαιότητα, ισορροπία, την ικανότητα να αναγνωρίσεις και να εκτιμήσεις την ομορφιά μέσα σου,γύρω σου και στους άλλους , να νιώθεις εκπλήρωση κι ευγνωμοσύνη.

    Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο αποκλίνοντας από το ευνοϊκό τρίγωνο που σχημάτισε με τον Κρόνο σε έχει βοηθήσει να εστιάσεις και να σταθεροποιήσεις αυτά που έχουν ουσία για σένα, εκτιμάς και αγαπάς και να τα κάνεις να μακροημερεύσουν. Μια υπέροχη όψη η οποία προάγει το τελευταίο διάστημα τις επαγγελματικές και προσωπικές επιδιώξεις και τις αξιόπιστες συνεργασίες κυρίως για όσους ανήκουν στις 15 πρώτες μοίρες στα ζώδια του νερού αλλά και της γης.

    Το συγκλίνον τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στην 18° Κριού, είναι η αιτία που μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία μιας πληγής ή έλλειψης μέσα στις επόμενες μέρες που θα χρειαστεί αποδοχή, κατανόηση και φροντίδα. Ενώ την στιγμή της Ν.Σ. η Αφροδίτη από την κρίσιμη 12° Καρκίνου μπορεί να δείξει κρίσεις, απώλειες και ανικανοποίητες ανάγκες στις σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα.

    Παρ’ όλα αυτά ο Βόρειος Δεσμός ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα Δία-Αφροδίτης και έτσι μέσα στις δυσκολίες, φαίνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης από ανθρώπους και ομάδες με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές και την δημιουργικότητά σου.

    Σε ένα διάστημα που ο Ήλιος καθώς αποκλίνει από την σύνοδο του με τον Ουρανό έχει αυξήσει την επιθυμία για ανεξαρτησία, ελευθερία, νέες εμπειρίες, σε έχει αφυπνίσει και έχει ενισχύσει την έμπνευση και την διάθεση να δοκιμάζεις νέους τρόπους να εκφράζεσαι, να δημιουργείς και να αναγνωρίζεσαι από τις συλλογικότητες που ανήκεις.

    Το ασύμβατο τρίγωνο ανάμεσα στα Φώτα και τον Πλούτωνα από την

    0° Υδροχόου, λειτουργικό εως τέλη Μάη και με τον Ήλιο σύντομα από τους Διδύμους, εκφράζει την ανάγκη για μεταμόρφωση και σου δίνει την αίσθηση ότι αλλάζεις δέρμα, ενδυναμώνεσαι και ξαναγεννιέσαι αν έχεις σημαντικές πλανητικές θέσεις στο πρώτο δεκαήμερο Διδύμων, Υδροχόου, Ζυγού και μπορείς επίσης να αξιοποιήσεις αν ανήκεις αντίστοιχα σε Κριό, Τοξότη, Λέοντα.

    Σε αυτό τον σεληνιακό κύκλο ο ορθόδρομος πλέον Ερμής από την 6° Ταύρου σε εξάγωνο με τον Κρόνο, σύνοδο και παραλληλία με τον Δία αν και θέλει ένα ακόμη δεκαήμερο για να εξέλθει πλήρως από την σκιά του, διαλύει τα σύννεφα αμφιβολίας που είχαν δημιουργηθεί ακόμη και γύρω από την αυτοαξία σου και σου δίνει μια μεγαλύτερη και πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις σχέσεις,τα οικονομικά, την παραγωγικότητα.

    Μια στιγμή για να κάνεις σωστές και πιο ώριμες επιλογές και να κινηθείς σε στόχους και αποφάσεις σου έχοντας εμπιστοσύνη στο νοητικό σου, που σου δίνει τώρα πιο σαφείς πληροφορίες σχετικά με ό, τι θέλεις να χτίσεις στη συνέχεια.

    Ο ευοίωνος σχηματισμός μικρού τριγώνου ταλέντου ανάμεσα σε Φώτα, Άρη και Ποσειδώνα δίνει σημαντική υποστήριξη και αν επενδύσεις σωστά την ενέργειά σου και ακολουθήσεις το ένστικτό σου, εκεί που έχεις 28° Ταύρου μπορεί να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα και να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο.

    Οπότε αν ανήκεις στις τελευταίες μοίρες Ταύρου, Καρκίνου, Ιχθύων ή και τις πρώτες Διδύμων και Λέοντα μπορείς να ωφεληθείς και αξιοποιήσεις την ενέργεια για αναδείξεις τα ταλέντα σου, να φέρεις τέχνη, αισθητική, φαντασία και περισσότερη πνευματικότητα στον κόσμο σου.

    Μέσα σε όλα αυτά ο μεγάλος σταθερός Σταυρός ανάμεσα σε Δία, Πλούτωνα, Σεληνιακούς Δεσμούς και τον Άρη που μια ημέρα μετά τη Ν.Σ. θα βρίσκεται στη 0° Λέοντα παραμένει η μεγάλη μας πρόκληση και πίεση για την εξέλιξη.

    Καθώς ο Δίας αλλά και οι Δεσμοί ενεργοποιούν την μοίρα που έγινε η έκλειψη της 20ης Απρίλη και συμμετέχει με τετράγωνα ο Πλούτωνας για πρώτη φορά από τη νέα του θέση στον Υδροχόο, υπάρχει μια έντονη αύρα μοίρας και πεπρωμένου που δηλώνει ότι κάτι χρειάζεται να αφήσουμε για να πάμε μπροστά ως άτομα και ως ανθρωπότητα.

    Μια απαιτητική ενέργεια που μπορεί να εκφραστεί στο συλλογικό με μεγάλες υλικές απώλειες, οικονομικό πόλεμο, αδίστακτες μάχες ανάμεσα σε μεγάλα συμφέροντα και γεωπολιτικές συγκρούσεις.

    Ενώ σε προσωπικό επίπεδο η θέληση και η φιλοδοξία ( Άρης) για επέκταση και επιτυχία (Δίας) μπορεί να συγκρούεται με την ανάγκη για μεταμόρφωση που απαιτεί μια θυσία (Πλούτωνας).

    Αυτό σημαίνει ότι καλούμαστε να αγωνιστούμε για τα πιστεύω και τα συμφέροντά μας, να έρθουμε ίσως αντιμέτωποι με αναγκαστικές απώλειες, θυμό, φόβους αλλά και μόνιμες βαθιές αλλαγές και να καθαρίσουμε ενδεχομένως κάρμα, για να αναπτυχθούμε.

    Ενώ θα χρειαστεί να ορίσουμε ξανά το προσωπικό σύστημα αξιών, την υλική αφθονία και τους κοινωνικούς μας ρόλους, να παλέψουμε με περιοριστικά πιστεύω που μας στερούν την πρόοδο.

    Οπότε αυτή είναι και η αποφασιστική στιγμή για να διώξεις ό, τι πια είναι χρεοκοπημένο και δεν υπηρετεί την εξέλιξή σου, να απομακρυνθείς από παιχνίδια δύναμης κι ελέγχου που σε εξουθενώνουν και να κατευθύνεις την ενέργειά σου σε αυτό που είναι τίμιο και σωστό για σένα και τους άλλους, αφού εδώ ο σκοπός

    δεν αγιάζει τα μέσα!

    Το Σύμπαν σου δίνει τα υλικά για να το κάνεις, αυτή την φορά

    το νερό και το χώμα, με όλους σχεδόν τους πλανήτες να βρίσκονται στα στοιχεία νερού και γης!

    Με Σελήνη και Ήλιο επιπλέον στις Πλειάδες, που η παραδοσιακή ερμηνεία τις συνδέει με λύπες, πένθος, ατυχίες, “τυφλότητα” κυριολεκτική και μεταφορική, ενώ η σύγχρονη τις βλέπει σαν ένα portal μύησης στην εσωτερική γνώση, την διόραση και την πνευματικότητα μπορείς να απομακρυνθείς από την την μεμψιμοιρία,την προκατάληψη και την ψευδαίσθηση και να πας σε μια νέα αλήθεια και συνείδηση.

    Ήλιος, Πλούτωνας και σε λίγο και ο Άρης στις μηδενικές μοίρες, γεννούν μια νέα ταυτότητα, ζωή, όραμα και το Σύμπαν σου ζητά εδώ ‘’τυφλή εμπιστοσύνη”!

    Όπως η φύση δεν αμφισβητεί ποτέ

    ότι ο Σπόρος θα μεγαλώσει και θα γίνει

    αυτό που προορίζεται,

    έτσι κι εσύ χρειάζεται να δείξεις

    την απεριόριστη πίστη και εμπιστοσύνη σου ότι τα όνειρα και οι επιθυμίες που φυτεύεις μέσα σου ακόμη και αν δεν ξέρεις τον τρόπο

    θα αναπτυχθούν και θα ανθίσουν!🌱

    Βάλε τις πρόθεση γι αυτά που θέλεις

    να εκδηλωθούν στην αρχή αυτού του κύκλου και άσε την γόνιμη ενέργεια του Ταύρου

    να δώσει ρίζες

    και να τα φέρει στη ζωή!

    Με αγάπη 💞🦋

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.