• Δίας Στον Ταύρο 16/5 2023 – 26/5 2024

    Δίας Στον Ταύρο 16/5 2023 – 26/5 2024

    ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

    16/5 2023 – 26/5 2024

    ‘’ Σε… a d a g i o ! ’’ 🎶

    Ο πρώτος εξωτερικός μας πλανήτης Δίας

    αυτός που δίνει μεγαλύτερη προοπτική στον κόσμο μας, την ικανότητα να πιστεύουμε σε κάτι ανώτερο από μας, να αναζητούμε την αλήθεια και να προοδεύουμε, ξεκινά από τις 16 Μάη το ταξίδι του στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει για ένα χρόνο εως 26 Μάη 2024.

    Ο μεγάλος ευεργέτης πλανήτης στην κατοικία της Αφροδίτης και στην έξαρση της Σελήνης, είναι η πρόσκληση για να έλξουμε, να χαρούμε και να εκτιμήσουμε τα καλά πράγματα στη ζωή, να δώσουμε νέα πνοή σε αυτά που αγαπάμε, να νιώσουμε μεγαλύτερη αυτάρκεια και ασφάλεια.

    Ο πλανήτης της τύχη, της επέκτασης και της αφθονίας στο πρώτο γήινο και σταθερό ζώδιο, μας δίνει μια διαφορετική οπτική και προσέγγιση και αλλάζει τους βιορυθμούς μας. Φέρνοντας μια νέα ενέργεια που μας θέλει περισσότερο γειωμένους, υπομονετικούς, ρεαλιστές και δημιουργικούς στο φυσικό πεδίο της εμπειρίας μας και κάνοντας προτεραιότητα την γαλήνη, την ηρεμία, την άνεση, την αρμονία,

    την ομορφιά.

    Και αν με τον Δία στον Κριό είχες ιδέες, έμπνευση, πρωτοβουλίες κινητοποίηση, επεδίωξες την προσωπική επιτυχία και διάκριση, ο Δίας από τον Ταύρο σε επιστρέφει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και σου δίνει την δυνατότητα να εστιαστείς περισσότερο σε αυτό που είναι απτό, λειτουργικό, πολύτιμο για σένα και σε στόχους που μπορούν να μπουν σε τροχιά υλοποίησης.

    Αρκεί να επιδείξεις υπομονή, επιμονή και συνέπεια, να κάνεις μελετημένα και σταθερά βήματα, να ολοκληρώνεις αυτό που αρχίζεις και να έχεις υγιείς συνήθειες που θα βοηθήσουν την πραγματοποιήση.

    Επιπλέον στην περιοχή-οίκο του ωροσκοπίου που διελαύνει ο Δίας, σου δίνεται η ευκαιρία να συνδεθείς με την αφθονία και να κάνεις επιλογές, που θα ανταποκρίνονται στις αξίες, ανάγκες και επιθυμίες σου, να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου, να φροντίσεις τις σχέσεις και τα οικονομικά σου, να αξιοποιήσεις τα φυσικά ταλέντα σου.

    Ενώ μπορείς να απολαύσεις και να αξιοποιήσεις τα δώρα του Δία για τον επόμενο χρόνο κυρίως αν έχεις σημαντικές πλανητικές θέσεις και σημεία σε Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω, Καρκίνο, Ιχθύ, Σκορπιό και να μπεις σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης αν έχεις την επιστροφή του Δία στη γενέθλια θέση του.

    Έχοντας κατά νου ότι ο Δίας έχει την τάση να μεγενθύνει ό, τι αγγίζει κι έτσι στην πιο σκιώδη του εκδοχή μπορεί επίσης να φέρει απληστία, υπερκατανάλωση, ασυδοσία, κτητικότητα ακόμη και υπερβολική χαλαρότητα ή οκνηρία που μπορεί να απομακρύνουν από ένα θετικό αποτέλεσμα.

    Για το συλλογικό ο Δίας από την νέα του θέση είναι μια πρόσκληση για ανάπτυξη και ευημερία και ανοίγει τον διάλογο για αξίες, φυσικά αποθέματα, οικονομικά ενδεχομένως και μια νέα νομοθεσία σε θέματα που αφορούν την παραγωγή της τροφής, την οικιστική ανάπτυξη, το ιδιοκτησιακό καθεστώς, την επέμβαση στο σώμα και το περιβάλλον…

    Ενώ μπορεί να ευθύνεται και για πληθωρισμό και αύξηση τιμών σε ακίνητα, αγαθά, ενέργεια με τελικό αποδέκτη το κόστος ζωής.

    Μια αναδρομή στο τελευταίο πέρασμα του από τον Ταύρο πριν 12 χρόνια (Ιούνιο 2011-Ιούνιο2012) αλλά και νωρίτερα (Ιούλ-Οκτ. 1999 – Φεβρ.- Ιουν. 2000) μπορεί να σου δείξει τον τρόπο που η ενέργεια εκφράστηκε στην ζωή σου, που όμως αυτή την φορά θα είναι περισσότερο ξεχωριστή.

    Κυρίως γιατί ότι ο Δίας θα περάσει τώρα από τις μοίρες που έχει ήδη διανύσει ο Ουρανός από το 2018 έχοντας φέρει μεγάλες ανατροπές, μετασχηματισμούς κι αφύπνιση στην προσωπική ζωή και στο συλλογικό για να υποστηρίξει τη νέα ταυτότητα που διαμορφώνουμε και ό, τι νέο δημιουργούμε.

    Γι αυτό και η συνάντηση του Δία με τον Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2024 είναι και ένα ορόσημο εξέλιξης και μια μοναδική ευκαιρία ζωής, που δεν πρόκειται να επαναληφθεί μέσα στα επόμενα 84 χρόνια.

    Οι βασικές όψεις Δία από τη νέα του θέση:

    17/5 Δίας τετράγωνο Πλούτωνας

    (0° Ταύρου-0° Υδροχόου)

    Τεράστια δυναμικη μεταμόρφωσης για ό, τι έχει χρεοκοπήσει, δεν δουλεύει και χρειάζεται να αλλάξει και να αντικατασταθεί. Ταυτόχρονα και μια περίοδος που ξυπνά φιλοδοξίες, και εξτρεμισμό, δοκιμάζει αξίες, πιστεύω, εξουσίες και διδάσκει ότι ίσως δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Φόβοι, εμμονές και εξουθενωτικά παιχνίδια δύναμης εντείνονται και θα απαιτήσουν αγώνες αλλά και ηθική ακεραιότητα ώστε να βγεις αλώβητος.

    1/6 Δίας σύνοδος Βόρειος δεσμός

    (3° Ταύρου)

    Η όψη ανοίγει την πόρτα σε ευκαιρίες και νέες πιθανότητες όμως σε συνδυασμό με τον κοσμικό Σταθερό Σταυρό με Πλούτωνα και Άρη σε καλεί να κάνεις κάτι διαφορετικά για να οδηγηθείς σε μεγαλύτερη ανάπτυξη. Οι ομάδες αλλά και οι νέες συνεργασίες και συμμαχίες θα παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξή σου.

    19/6 Δίας εξάγωνο Κρόνος

    (7° Ταύρου-7° Ιχθύων)

    Θετικές εξελίξεις για μακροπρόθεσμα σχέδια και ευκαιρίες για να χτίσεις ένα μέλλον ασφάλειας και σταθερότητας.

    Η υπευθυνότητα, η πειθαρχία, η οργάνωση υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου και σε βοηθούν να υλοποιήσεις το όραμά σου.

    5/9- 31/12 Αναδρομή Δία

    (15° -5°Ταύρου)

    21/4/2024 Δίας σύνοδος Ουρανός

    (21°-22° Ταύρου)

    Στιγμή αφύπνισης, εκπλήξεων και μεγάλης απελευθέρωσης με την ενέργεια να φέρνει νέα δεδομένα, ασυνήθιστες πρωτόγνωρες εμπειρίες και ξαφνική τύχη στη ζωή σου, πρόοδο και μια ραγδαία αλλαγή για τον κόσμο. Ιδιαίτερα εποικοδομητική για ταξίδια, ανώτερες σπουδές, τεχνολογική αναβάθμιση, καινοτομίες.

    23/5/2024 Δίας σύνοδος Αφροδίτη

    (29° Ταύρου-29° Ιχθύων)

    Ένα διάστημα για να επαναφέρεις την αισιοδοξία, την αρμονία και την χαρά στη ζωή σου και να την εμπλουτίσεις μέσα από αισθητικές απολαύσεις, ευχάριστες κοινωνικές επαφές όμορφες αισθηματικές σχέσεις, ψυχαγωγία, ταξίδια. Παράλληλα υπάρχει η υπόσχεση για αύξηση στο προσωπικό εισόδημα και κέρδη από επενδύσεις και καλές δημόσιες σχέσεις.

    23/5/2024 Δίας εξάγωνο Ποσειδώνας (29° Ταύρου-29° Ιχθύων)

    Ένα διάστημα που σε κάνει να κατανοείς καλλίτερα τους πνευματικούς νόμους, να συνδέεσαι περισσότερο με την διαίσθηση, την φαντασία σου, την τέχνη, το Θεό, τους άλλους. Η μεγαλοψυχία, η φιλανθρωπία και η κοινωνική προσφορά εδώ ανταμείβονται και φέρνουν ομορφιά και θεραπεία στον κόσμο τον δικό σου και των άλλων.

    Όποια ευλογία και αν σου φέρει ο Δίας, ανάλογα με την θέση που θα πάρει και τις όψεις που θα σχηματίσει στον χάρτη σου

    είτε πρόκειται για επαγγελματική προσωπική ή οικονομική επιτυχία, ανανέωση στην εμφάνιση, στις σχέσεις, στο περιβάλλον σου αυτό που έχει την μεγαλύτερη αξία

    είναι να νιώθεις

    σε κάθε στιγμή σου παρών, δημιουργικός/ή πολύτιμος/ή κι ευγνώμων

    γι αυτό που Είσαι και αυτό που Έχεις

    και να παίξεις

    την μοναδική μ ο υ σ ι κ ή σ ο υ

    αφήνοντας την Θ ε ϊ κ ή

    ενορχήστρωση

    στο Σ ύ μ π α ν!

    Με αγάπη ♥️♥️♥️🦋

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.