• Αφροδίτη Στον Καρκίνο 7/5 -5/6 2023

    Αφροδίτη Στον Καρκίνο 7/5 -5/6 2023

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

    7/5 -5/6 2023

    “Όπως…μαμά!”

    Το ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου υποδέχεται από σήμερα την Αφροδίτη και μοιάζει σαν να κάνουμε μια βουτιά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες στη θάλασσα των συναισθημάτων, με τον πλανήτη της αγάπης να μας δίνει το σύνθημα να συνδεθούμε βαθύτερα

    περισσότερο από την καρδιά και λιγότερο από το μυαλό όπως γινόταν στο πέρασμα από τους Διδύμους.

    Ο συναισθηματικός μας κόσμος εδώ στην κατοικία της Σελήνης για άλλη μια φορά μπαίνει σε προτεραιότητα και η Αφροδίτη μας ενθαρρύνει τωρα να αφοσιωθούμε περισσότερο στην αυτοφροντίδα και στις σχέσεις με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωή μας, να είμαστε ανοιχτοί στο να δώσουμε και να λάβουμε υποστήριξη κι αγάπη από το περιβάλλον που εμπιστευόμαστε και νιώθουμε ασφαλείς.

    Ίσως γιατί τώρα έχουμε περισσότερη διαίσθηση και ενσυναίσθηση, μπορούμε να κατανοούμε τις ανάγκες τις δικές μας και των άλλων και όσα εκφράζουμε ή κάνουμε θέλουμε να μιλούν πρώτα στην ψυχή μας.

    Εξάλλου η Αφροδίτη στον Καρκίνο έχει κάτι από ‘’μαμά’’ σε όποια ηλικία ή φύλο και αν ανήκει και γίνεται αγκαλιά, φροντίδα και παρηγοριά για όσους την έχουν ανάγκη

    έτοιμη να υποστηρίξει, να προστατεύσει ακόμη και να θυσιαστεί για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

    Επιπλέον η συγκεκριμένη Αφροδίτη μας φέρνει και μια νοσταλγική διάθεση αφού φημίζεται για την ιδιαίτερη αγάπη και την προσκόλλησή της με το παρελθόν και τις αναμνήσεις της από τις οποίες ουσιαστικά τρέφεται.

    Γι αυτό και η επένδυση σε ότιδήποτε έχει συναισθηματική αξία μπαίνει τώρα σε προτεραιότητα όπως επίσης και η ανάγκη να φέρουμε περισσότερη αισθητική, άνεση και θαλπωρή στο οικείο μας περιβάλλον.

    Εξάλλου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, η ‘’εσωτερική ομορφιά’’ μετράει πάντα και είναι ίσως και περισσότερο επιθυμητή, παραμένοντας σε κάθε περίπτωση μια από τις πιο θελκτικές και αισθησιακές θέσεις.

    Αυτή τη φορά καθώς ο πλανήτης της αγάπης ταξιδεύει πίσω από τον Άρη που είναι επίσης στον Καρκίνο έρχεται να φέρει συμφιλίωση σε σχέσεις και να αμβλύνει ό, τι δύσκολο μπορεί να προηγήθηκε.

    Ενώ ως ο δεύτερος ευεργέτης του ζωδιακού μετά τον Δία φέρνει τύχη, ευκαιρίες και επιβράβευση σε αισθηματικά και οικονομικά κυρίως στα ζώδια ανήκουν του νερού και της γης.

    Μια Αφροδίτη με πολλά προσωπα όπως

    οι φάσεις του φεγγαριού

    δοτική, αφοσιωμένη, συναισθηματική όμως συχνά εύθραυστη, κυκλοθυμική και ευάλωτη μπορεί τις επόμενες ημέρες να μας κάνει επιρρεπείς σε μεταβολές διάθεσης και στην τάση ίσως να προσκολληθούμε αλλα και να εκφράσουμε παράπονα στις σχεσεις μας.

    Οι οποίες όμως την ίδια στιγμή αποκτούν βάθος και γίνονται θεραπευτικές!

    Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλανήτης θα βρίσκεται εκτός ορίων και σε εωσφορική κατάσταση εως 2 Ιουνίου που μπορεί να δικαιλογήσει έναν διαφορετικό ακόμη και αιρετικό τρόπο συναισθηματικής έκφρασης μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και την τάση για ρίσκο ερωτικό ή και οικονομικό.

    Σε κάθε περίπτωση το Σύμπαν μας φέρνει ένα πολύτιμο συναισθηματικό “διάλειμμα’’ που είναι και ο απαραίτητος εσωτερικός ανεφοδιασμό μας, σε μια περίοδο μεγάλων εξωτερικών αλλαγών και μεταμόρφωσης!

    Βασικές όψεις Αφροδίτης :

    8/5: Αφροδίτη χιαστί Πλούτωνας

    (0° Καρκίνου- Υδροχόου)

    Τα πάθη και η επιθυμία για κυριαρχία, επιβολή ,έλεγχο που μπορεί να είναι υποσυνείδητη δοκιμάζουν τις σχέσεις φέρνοντας ένταση, έλλειψη εμπιστοσύνης και θυματοποίηση, ενώ μπορεί να απειλήσουν και τα οικονομικά σου. Κάτι χρειάζεται να αλλάξεις και να εξαγνίσεις για να μπορέσεις να το διαχειριστείς την ενέργεια ειδικά αν ανήκεις στο πρώτο πενθήμερο. Το σωστά όρια και η αυτοεκτίμηση μπορεί να σε βγάλουν από τα αδιέξοδα να σε οδηγήσουν στην υγιή μεταμόρφωση.

    11/5: Αφροδίτη μισό τετράγωνο Ουρανός

    (4° Καρκίνου-19° Ταύρου)

    Η επιθυμία για ανανέωση, πειραματισμό, απελευθέρωση υπονομεύει την ηρεμία των σχέσεων και φέρνει το αίσθημα του ανικανοποίητου. Τάσεις για ρίσκο στον έρωτα και τα οικονομικά μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

    11/5: Αφροδίτη εξάγωνο Βόρειος δεσμός

    (5° Καρκίνου- 5° Ταύρου)

    Νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες αισθηματικές και κοινωνικές. Ευχάριστα κοινωνικά events, γάμοι, επωφελείς συνεταιρισμοί για όσους άμεσα επηρεάζονται. Ανταμοιβές και αναγνώριση μέσα από καλλιτεχνικές συνεργασίες και γυναικείες συμμαχίες, καλή συνεργασία και υποστήριξη από ομοϊδεάτες.

    13/5: Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος

    (6° Καρκίνου-Ιχθύων)

    Μια όψη που ευνοεί τη δημιουργία ώριμων σχέσεων ερωτικών ή και επαγγελματικών που εμπνέουν εμπιστοσύνη και υπόσχονται διάρκεια και σταθερότητα. Υποστηρικτική για να κάνεις επισημοποιήση, γάμο, συμβόλαιο ή οικονομική επενδύση και να ευεργετηθείς από άτομα μεγαλύτερα ή με κοινωνικό status.

    23/5: Αφροδίτη τετράγωνο Χείρωνας (18°Καρκίνου-Κριού)

    Παλιά τραύματα και ο φόβος της απόρριψης φέρνουν περιορισμούς, εμπόδια και αμφιβολίες στις σχέσεις σου και λειτουργούν ανασταλτικά για την ικανοποίηση. Η πίστη στην προσωπική σου αξία, το να εκθέσεις τις ευάλωτες πλευρές σου στους άλλους και να αποφασίσεις να προχωρήσεις νιώθοντας ευγνωμοσύνη για τις προηγούμενες εμπειρίες σου μπορεί να σου δώσουν μια υγιή διέξοδο.

    26/5: Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός

    (19° Καρκίνου-Ταύρου)

    Μια στιγμή για νέες συναρπαστικές εμπειρίες και γνωριμίες, φιλικές ή και ερωτικές και απρόσμενες οικονομικές ευκαιρίες.Συνθήκη που σου φέρνει έμπνευση, δημιουργικότητα, απελευθέρωση και να σε κάνει περισσότερο ανοιχτό/ή απέναντι σε οτιδήποτε πρωτόγνωρο, πρωτοποριακό και ασυνήθιστο. Αλλαγές που ενδεχομένως κάνεις σε σχέσεις, εμφάνιση, στο περιβάλλον σου και στην καθημερινότητα μπορεί να κάνουν την διαφορά φέρνοντας ικανοποίηση και την ανανέωση που χρειάζεσαι.

    2/6 : ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

    (27° Καρκίνου-Ιχθύων)

    Η όψη της ιδεατής εξιδανικευμένης αγάπης φέρνει θεική έμπνευση, παραμυθένιους έρωτες και απογειώνει το όραμα και την φαντασία στο βαθμό που μπορεί να μας κάνει να χάσουμε την αίσθηση της πραγματικότητας.

    Παραμένει ωστόσο ευεργετική φέρνοντας υψηλή δημιουργικότητα, μαγεία και θαύματα στη ζωή όσων επηρεάζει (στο τελευταίο πενθήμερο)

    Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

    ♈ΚΡΙΟΣ

    Παρ΄ ότι η νέα θέση της Αφροδίτης είναι σε τετράγωνο με το ζώδιό σου είναι η στιγμή για να προσπαθήσεις να έλξεις όσα αγαπάς και να τα εκτιμήσεις περισσότερο.

    Επιπλέον τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να δεις και να εκφράσεις βαθύτερες και πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες και να φροντίσεις πιο ουσιαστικά τον εσώτερο εαυτό σου.

    Παράλληλα αφοσιώνεσαι περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια, οι δεσμοί σας ενισχύονται και πιθανά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την παρουσία του Άρη στον Καρκίνο μπορεί τώρα να ξεπεραστούν.

    Μια υπέροχη στιγμή για να δημιουργήσεις μέσα από τον προσωπικό σου χώρο ή και να τον ανανεώσεις επιχειρώντας μια νέα διακόσμηση ή ανακατασκευή ενώ είναι πιθανή και η αγορά ακινήτου.

    ♉ΤΑΥΡΟΣ

    Η νέα θέση της Αφροδίτης και το εξάγωνο της με το ζώδιό σου έχει θετική απήχηση στη ζωή σου, φέρνει καλή διάθεση και ευχάριστες συναναστροφές διευκολύνοντας

    την επικοινωνία, την μάθηση, τις συναλλαγές σου, γραφειοκρατικές διαδικασίες…

    Μια υπέροχη στιγμή για βρεις πρόθυμο κόσμο να σε ακούσει και να περάσεις το μήνυμά σου, για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου για να επιλύσεις διαφορές, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το άμεσο περιβάλλον αδέλφια, συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

    Μια καλή στιγμή και για marketing μέσα από social media, για νέες δεξιότητες και ενδιαφέροντα αλλά και όμορφες μικρές αποδράσεις.

    ♊ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι τονωτική για την αυτοπεποίθησή σου και επιπλέον σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς με αυτά που αγαπάς και να επενδύσεις σε ό, τι σου φέρνει χαρά, ασφάλεια και ικανοποίηση.

    Η ανάγκη να ικανοποιήσεις επιθυμίες οδηγεί σε έξοδα που αφορούν στην αισθητική και την εμφάνιση ή απολαύσεις όπως το καλό φαγητό. Ενδεχομένως να δεις μια αύξηση στο προσωπικό εισόδημα και τα υλικά σου αποκτήματα που θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση και το αίσθημα της αυτάρκειας.

    ♋ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η νέα θέση της Αφροδίτης ενισχύει την γοητεία και την προσωπική σου ακτινοβολία και σε κάνει πιο ποθητό, ελκυστικό και δημοφιλή. Μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσεις μια σχέση, να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να πετύχεις τους στόχους σου. Εκτός από τον ερωτισμό που αποπνέεις και τις καλές εξελίξεις σε αισθηματικά το σημαντικότερο είναι ότι θα αγαπήσεις ξανά τον εαυτό σου βρίσκοντας την γαλήνη και την ηρεμία που χρειάζεσαι σε ένα διάστημα που η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου ίσως την έχει διαταράξει.

    ♌ΛΕΩΝ

    Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ιδανική για να βρεις την υπαρξιακή σου ηρεμία, να βελτιώσεις την ψυχολογία σου αλλά και τον ύπνο σου, να θεραπεύσεις ενδεχομένως υποσυνείδητα τραύματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Ενώ μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για καλλιτεχνική ή πνευματική δημιουργία καθώς πρόκειται να σου φέρει έμπνευση, φαντασία και αυξημένη διαίσθηση. Μια σχέση κρυφή ή πλατωνική ίσως είναι το τονωτικό σου.

    Επιπλέον τώρα μπορείς και συναισθάνεσαι καλλίτερα τους άλλους, τους συμπονάς κι έχεις την επιθυμία να τους συμπαρασταθείς.

    ♍ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Οι φίλοι και οι κοινωνικές συναναστροφές σου έχουν τώρα μια θετική επιρροή στη ζωή σου. Αυτό σημαίνει ότι γίνεσαι περισσότερο δημοφιλής, κάνεις νέες γνωριμίες και συνδέεσαι ενδεχομένως με ανθρώπους που σε εκτιμούν, σε βοηθούν, σου φέρνουν τύχη και σε εμπνέουν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συνεργαστείς για ένα ομαδικό project, να αναδειχθείς μέσα σε μια οργάνωση ή συλλογικότητα, να αυξήσεις followers. Ενώ το φιλικό περιβάλλον και τα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να σου επιφυλάσσουν και μια ερωτική γνωριμία.

    ♎ΖΥΓΟΣ

    Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια και την σχέση σου με την εξουσία. Ως αποτέλεσμα βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, έχεις ευνοϊκές εξελίξεις σε καριέρα, επιτυχίες και κοινωνική άνοδο. Άτομα και ανώτεροι από το επαγγελματικό περιβάλλον σε στηρίζουν και σε επιβραβεύουν και επιπλέον μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες παίρνοντας μια προαγωγή ή κάνοντας ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Είναι πιθανό να αλλάξεις οικογενειακή κατάσταση μέσα από μια επισημοποίηση, γάμο ή απόκτηση απογόνου, ενώ ένα ειδύλλιο θα μπορούσε να προέρχεται από τον χώρο της δουλειάς.

    ♏ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η νέα θέση της Αφροδίτης σε τρίγωνο με το ζώδιό σου έρχεται να τονώσει την πίστη, τα όνειρα και τις ελπίδες σου ενώ μπορεί να σου αλλάξει στάση ζωής και να εμπλουτίσει τον κόσμο σου μέσα από νέες ιδέες, μάθηση, εξερευνήσεις, ταξίδια.

    Η επαφή με ξένους πολιτισμούς και το εξωτερικό μπορεί να αποδειχθεί επωφελής, μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης ενώ θα μπορούσε να φέρει και μια νέα ερωτική γνωριμία. Ενώ αν θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα σπουδή, να διευρύνεις ορίζοντες και να συλλέξεις εμπειρίες αυτή είναι και η ιδανική στιγμή για το κάνεις. Καλή περίοδος και για να βελτιώσεις σχέσεις και με τους εξ’ αγχιστείας συγγενείς.

    ♐ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η νέα θέση της Αφροδίτη στον οίκο των επενδύσεων και των χρημάτων που προέρχονται από εξωτερικές πηγές μπορεί να φέρει οικονομική ανάπτυξη ενώ συνολικά μπορείς να ευεργετηθείς από τα υλικά, πνευματικά και ψυχικά αποθέματα των άλλων. Παράλληλα η διέλευση μπορεί να βελτιώσει και να εμπλουτίσει την ερωτική σου ζωή και να λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχολογία σου. Μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις υποσυνείδητους φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να έχει ξυπνήσει η ταυτόχρονη διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο και να βρεις την ψυχική ηρεμία που έχεις ανάγκη.

    ♑ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η νέα θέση της Αφροδίτη σε κάνει δημοφιλή και αγαπητό/ή και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις ενδεχομένως τον άνθρωπο της ζωής σου, να δημιουργήσεις μια νέα σχέση ή να μπεις ακόμη και στην διαδικασία της επισημοποίησης. Αν είσαι ήδη σε σχέση, συμβίωση γάμο περνάς όμορφα και σου δίνονται ευκαιρίες ανανέωσης. Ενώ νέες συνεργασίες, συνεταιρισμοί και συμβόλαια ευνοούνται και μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά επικερδείς. Καλή στιγμή και για να απευθυνθείς και να λάβεις την σωστή καθοδήγηση από μέντορες, νομικούς, ειδικούς, συμβούλους.

    ♒ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η νέα θέση της Αφροδίτης φέρνει ανταμοιβές και ικανοποίηση στον τομέα της εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βρεις και να κάνεις μια δουλειά που αγαπάς αλλά και να χαίρεις αποδοχής και εκτίμησης στο εργασιακό σου περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται και ένα ερωτικό ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει και μέσα από τον χώρο της δουλειάς.

    Η περίοδος είναι εξαιρετική για να βελτιώσεις όχι μόνο την καθημερινότητα αλλά και την φυσική κατάσταση και την υγεία σου μέσα από κατάλληλη αγωγή, θεραπεία , διατροφή και αλλαγή σε συνήθειες.

    ♓ΙΧΘΕΙΣ

    Η νέα θέση της Αφροδίτης σε τρίγωνο με το ζώδιό σου εναρμονίζεται με την ενέργειά σου, ενισχύει την δημιουργικότητα, την αυτοέκφραση, τον αυθορμητισμό , τα προσωπικά σου χαρίσματα. Έτσι μπορείς τώρα να προβάλλεις τα ταλέντα σου και να συντονιστείς στο επόμενο διάστημα με την αγάπη, την χαρά, την δημιουργία και την αφθονία.

    Η θεά της αγάπης και της τύχης μπορεί να σου φέρει φλερτ, μια νέα ρομαντική σχέση, όμορφες στιγμές και χαρές από τα παιδιά σου ή και μια εγκυμοσύνη. Ενώ οι συνθήκες είναι ευοίωνες και για επιχειρηματική δραστηριότητα, καλλιτεχνική ενασχόληση και κοινωνική προβολή.

    Είθε τα δώρα της Αφροδίτης

    να θρέψουν την ψυχή σου και να είναι

    αυτά που πραγματικά επιθυμείς, ονειρεύσαι

    και χρειάζεσαι!✨

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.