• Δίας Σύνοδος Ήλιος 11-12 Απριλίου 2023

    Δίας Σύνοδος Ήλιος 11-12 Απριλίου 2023

    ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΛΙΟΣ

    11-12 Απριλίου 2023

    ‘’Μετάληψη… Φωτός’’

    Αν υπάρχει μια ημέρα εκπλήρωσης και θαυμάτων μέσα στον χρόνο τότε σίγουρα αυτή είναι η σημερινή.

    Το Καζίμι του Δία που μπαίνει στην καρδιά του Ήλιου (σύνοδος με ανοχή κάτω από 1°) είναι η ευλογημένη όψη που δίνει πρόσβαση σε ανώτερη γνώση και σοφία και μια μεγαλύτερη προοπτική που σε βοηθά να φτάσεις πιο κοντά στην αλήθεια, να έλξεις τύχη, αφθονία και να ευεργετηθείς.

    Η σύνοδος αυτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, έγινε για τελευταία φορά στο ζώδιο του Κριού το 2011 και πρόκειται να επαναληφθεί 12 χρόνια αργότερα, επηρεάζοντας αυτή την φορά το 5ο πενθήμερο (19°-23° μοίρες) του Παρορμητικού Σταυρού Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους , ενώ παράλληλα πριμοδοτεί Τοξότες, Λέοντες, Διδύμους, Υδροχόους στις αντίστοιχες μοίρες.

    Το φημισμένο καζίμι που πραγματοποιείται για την ακρίβεια στην 22° Κριού 12.37 πμ ώρα Ελλάδας δεν είναι παρά η τυχερή αστρολογικά θέση για κάθε πλανήτη, που φτάνει

    τόσο κοντά στον Ήλιο ώστε να απόλαμβάνει ξεχωριστές τιμές, ευεργεσίες

    και την απόλυτη προστασία του.

    Πόσο μάλλον όταν η σύνοδος συμβαίνει αυτή την φορά σε τριπλότητα και δωδεκατημόριο που κυβερνά ο Δίας.

    Ο Ήλιος που συμβολίζει την συνείδηση,

    το φως και την ζωτική δύναμη που μας κινητοποιεί φωτίζοντας τον μεγάλο ευεργέτη Δία, που είναι η επιτομή

    της ανάπτυξης, της επέκτασης,

    της ευμάρειας και της καλής τύχης, υπόσχεται να φέρει ευκαιρίες,

    να δυναμώσει την πίστη, το όραμα,

    την αισιοδοξία σου, να αναστήσει

    τις ελπίδες σου.

    Μια συνάντηση που μέσα από το κατ’ εξοχήν ζώδιο των νέων ξεκινημάτων, σε βοηθά

    να αναλάβεις δράση και να βάλεις την πρόθεση να εκδηλώσεις κάτι καινούριο

    στη ζωή σου, ακόμη και πιο φιλόδοξους σκοπούς και στόχους που μπορείς στη συνέχεια να εκπληρώσεις.

    Αρκεί να προσέξεις τις σκέψεις σου καθώς εσωτερικός κυβερνήτης του Κριού είναι ο Ερμής που υποδηλώνει ότι η έμπνευση μπορεί να συνυπάρχει με την υπεραισιοδοξία, την ανεδαφικότητα και την τάση να χάνεσαι συχνά στη θεωρία.

    Γι αυτό και οι όψεις που σχηματίζει η διέλευση με τους προσωπικούς πλανήτες αλλά και η οικοθεσία σου δείχνουν τους τομείς και τον τρόπο που μπορείς να αξιοποιήσεις την ενέργεια για να έχεις

    και το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Για όσο η όψη διαρκεί έχεις υπέροχες δυνατότητες όχι μόνο να επανεφεύρεις την προσωπική σου δύναμη και ακτινοβολία αλλά να εκφραστείς δημιουργικά και να προβάλλεις τα ξεχωριστά ταλέντα σου

    και το πάθος σου.

    Επιπλέον μπορείς τώρα να επιδοθείς σε εύστοχες και επικερδείς επιχειρηματικές κινήσεις, να έχεις εύνοια και θετικές εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις, ανώτερες σπουδές, εκδόσεις, διδασκαλία, ταξίδια ή επαφή με το εξωτερικό, στο θέαμα,την διαφήμιση και να συνδεθείς με σημαντικά πρόσωπα που θα σε μπορέσουν να σε υποστηρίξουν.

    Εξάλλου από σήμερα 11 Απρίλη η Αφροδίτη εγκαθίσταται στους Διδύμους εως τις 7 Μάη από όπου θα τονίσει την αξία της επικοινωνίας και την ανάγκη για περισσότερα ερεθίσματα, επιλογές και νέες εμπειρίες.

    Μια Αφροδίτη που μας αλλάζει ρυθμούς και προτεραιότητες και από την επιδίωξη της άνεσης, της ασφάλειας και της σταθερότητας στο ζώδιο του Ταύρου μας φέρνει την διάθεση για νεες εμπειρίες, φλερτ,κοινωνικές συναναστροφές, ανταλλαγή νέων ιδεών και πληροφορίας που κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον μας και μας ενθουσιάζουν.

    Καθιστώντας τις επόμενες ημέρες ιδανικές για να επικοινωνήσουμε πιο εύκολα τις επιθυμίες και τις ανάγκες στους σημαντικούς άλλους, να κάνουμε νέες γνωριμίες και να διευρύνουμε τα κοινωνικά μας δίκτυα.

    Την ίδια στιγμή το μεταμορφωτικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα (11/4 στη 0°)δηλώνει ότι οι σχέσεις έχουν αυτή την στιγμή ένταση και βάθος, ενώ παράλληλα υπάρχουν και σημαντικές προοπτικές δημιουργίας, οικονομικής επιτυχίας, αναγέννησης, ή και τεκνοποίησης.

    Το τετράγωνο με τον Κρόνο (14/4 στην 4°) είναι η όψη που θα μας κάνει να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά και να εστιάσουμε περισσότερο σε προβλήματα που μπορεί να είναι μακροχρόνια και χρειάζεται να προσπαθήσουμε περισσότερο για να τα επιλύσουμε.

    Ενώ το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

    (4/5 στην 20° ) μπορεί να τονίσει συναισθηματικά αδιέξοδα και την απογοήτευση που προέρχονται από ανεκπλήρωτους έρωτες ή επιθυμίες,

    μια λάθος επένδυση, προσδοκία ή εξιδανίκευση.

    Ωστόσο το εξάγωνο με τον Δία (5/5 στην 27°) και λίγο πριν η Αφροδίτη μεταβεί στον Καρκίνο είναι μια όψη ευτυχίας κι επιτυχίας ερωτικής ή και οικονομικής, που μπορεί να φέρει εκπλήρωση στόχων, δυνατές συμμαχίες και ξεχωριστή εύνοια από συνεργασία

    ή γάμο.

    Στα Sabian Symbols η 22° Κριού μοίρα όπου σήμερα ο Δίας συμπορεύεται με τον Ήλιο συμβολίζεται ως

    ‘’Μια Πύλη στον Κήπο που περιέχει την πλήρωση κάθε επιθυμίας’’.

    Ίσως αυτή λοιπόν να είναι και μια στιγμή προσωπικής αποκάλυψης

    που σου δίνει επιλογές και σου δείχνει

    ότι αυτό που επιθυμείς Υπάρχει

    και είναι και σε Αφθονία!

    Και επιπλέον εσύ έχεις τώρα

    πρόσβαση!

    Κράτα την δόνηση σου ψηλά και άφησε

    την καρδιά σου να σε πάει Εκεί

    Μετάλαβε το… ιερό Φως

    για να οδηγηθείς

    στο δικό σου

    Κήπο ευδαιμονίας!

    Με πολλή αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.