• Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός 31 Μαρτίου 2023

    Αφροδίτη Σύνοδος Ουρανός 31 Μαρτίου 2023

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

    31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

    ‘’Όλα… αλλιώς’’

    Σήμερα πειραματιζόμαστε, δοκιμάζουμε, ρισκάρουμε, πρωτοτυπούμε

    στις σχέσεις, στον έρωτα, στις απολαύσεις, στην αισθητική μας, στα οικονομικά…

    Καθώς η σύνοδος της αισθησιακής Αφροδίτης από με τον επαναστατικό Ουρανό στην 16°-17° Ταύρου ξυπνά νέες επιθυμίες,

    την ανάγκη να εξερευνήσουμε νέες εμπειρίες και να αγκαλιάσουμε το καινούριο το πρωτόγνωρο, το εκκεντρικό.

    Μια απρόβλεπτη, ηλεκτρική και απελευθερωτική ενέργεια που

    μπορεί να σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις αυτό που θες και τον τρόπο που το εκφράζεις και να σε απαλλάξει από ανασφάλειες, αναστολές, παλιές συνήθειες και αξίες.

    Μια όψη που σε επηρεάζει αν ανήκεις κυρίως στην αρχή του δεύτερου δεκαημέρου Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα, Υδροχόου και μπορείς να αξιοποιήσεις εποικοδομητικά αν ανήκεις στον Καρκίνο ή στους Ιχθείς, με προσωπικούς πλανήτες ή σημεία στις αντίστοιχες μοίρες.

    Για όσο η όψη είναι λειτουργική η χαρά και η απόλαυση έρχεται μέσα από νέες ανακαλύψεις και εκπλήξεις που θα κάνουμε ή θα μας κάνουν, ενώ αυτές τις ημέρες είναι έντονη και η τάση για επανάσταση και ρίσκο σε όσα αγαπάμε και εκτιμούμε.

    Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ανανεώσεις τις σχέσεις σου μέσα από το να πρωτοτυπήσεις και να αφήσεις περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία, ενώ σε άλλη περίπτωση μπορεί να θελήσεις να σπάσεις δεσμά για να φύγεις από συνδέσεις, συνήθειες και συμπεριφορές που σε περιορίζουν και σε εγκλωβίζουν και να ανοίξεις την πόρτα στο καινούριο.

    Κάτι που μπορεί να επιφυλάσσει συναισθηματική αναστάτωση αλλά και να φέρει νέες απροσδόκητες γνωριμίες, ερωτικές περιπέτειες ακόμη κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα που μπορεί να είναι αντισυμβατικός ή εφήμερος,

    με σημαντικές διαφορές ή με απόσταση,

    που υπό άλλες συνθήκες ίσως να μην επέλεγες.

    Εκτός όμως από την ερωτική αφύπνιση αυτή είναι και μια όψη καλλιτεχνικής και δημιουργικής ευφυΐας, κάτι που σημαίνει ότι ίσως τώρα τολμήσεις να προχωρήσεις σε δραστικές αλλαγές προσωπικής έκφρασης ή και εμφάνισης, να αλλάξεις γούστα αλλά και τον τρόπο που κερδίζεις ή επενδύεις χρήματα.

    Συνθήκη που με αρνητικές γωνίες στο προσωπικό ωροσκόπιο μπορεί να έχει κόστος, απώλειες και να παράγει ένταση μέσα από την σύγκρουση της επιθυμίας για ασφάλεια και την ανάγκη για πρόοδο και εξέλιξη.

    Η 16°-17° Ταύρου όπου πραγματοποιείται η σύνοδος είναι εξάλλου με βάση τα Sabian Symbols μια μοίρα αντίθεσης ‘’Μάχη μεταξύ σπαθιών και πυρσών’’ , που δηλώνει την διαμάχη ανάμεσα στις παλιές και τις νέες αξίες, στην λογική και το πάθος του πνεύματος, στην ανάγκη να ακολουθήσεις την παρόρμηση και τις επιθυμίες ή να μείνεις πιστός/ή σε παγιωμένα ιδανικά.

    Για το συλλογικό η ενέργεια δρομολογεί νέες αξίες και οικονομικά συστήματα, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί την αναβάθμιση της θηλυκής αρχής, νέα πρότυπα, νέα μόδα, νέα αισθητική, νέες καλλιτεχνικές δημιουργίες, τον γάμο της Τέχνης και της βιολογίας με την Τεχνολογία, νέα ήθη στην διατροφή,

    και μια νέα αντίληψη για το σώμα και τις ανάγκες του, προτάσσοντας το δικαίωμα

    στην αυθεντικότητα και την διαφορετικότητα, που είναι κι από τα ζητούμενα του Πλούτωνα στον Υδροχόο.

    Με το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς στην 3° μοίρα υπάρχει αυτές τις μέρες η διαισθητική καθοδήγηση ώστε να βάλεις νέους κανόνες και υγιή όρια και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου ψύχραιμα, ώριμα και περισσότερο εποικοδομητικά.

    Ενώ καθώς η Αφροδίτη απομακρύνεται από την σύνοδο με την Ήρα, τον αστεροειδή του γάμου και των σοβαρών δεσμεύσεων, έχει ήδη δοκιμάσει την ισότητα και την δικαιοσύνη των σχέσεων και έχει ήδη επανεκτιμήσει την ασφάλεια και την αξία τους.

    Για σήμερα το τρίγωνο του Ήλιου από τον Κριό με την Σελήνη στον Λέοντα είναι η ενέργεια που χαρίζει τόλμη, αυτοπεποίθηση, αυθορμητισμό, εξωστρέφεια κι έτσι σου δίνει την δύναμη να προβάλλεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και να ξεχωρίσεις.

    Οι σύνοδοι των πλανητών σε κάθε περίπτωση σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα οπότε και εκεί που πέφτει η 16°-17° Ταύρου στον χάρτη σου μπορείς να σκεφτείς τι αλλαγή θέλεις να κάνεις σε μια σχέση,

    στα οικονομικά, στην δημιουργική ή και καλλιτεχνική έκφραση της ζωής σου

    και να ακολουθήσεις το νέο

    διαφορετικό δρόμο

    που τώρα ανοίγει!

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.