• Άρης Στον Καρκίνο 25/3 – 20/5 2023

    Άρης Στον Καρκίνο 25/3 – 20/5 2023

    ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

    25/3 – 20/5 2023

    Ο Άρης από 25 Μαρτίου διελαύνει στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου ύστερα από την πολύμηνη παραμονή του στους Διδύμους περνώντας από την περιοχή κυριαρχίας του Ερμή σε αυτή της Σελήνης. Μια μετακίνηση που για τις επόμενες

    7 εβδομάδες και εως τις 20 Μαίου αλλάζει σημαντικά την ενέργεια καθώς την δράση δεν την υπαγορεύει πλέον το νοητικό αλλά το συναίσθημα ,με αποτέλεσμα να διαφοροποιούνται τα κίνητρα, οι στόχοι, οι προθέσεις και οι αποφάσεις μας.

    Μια θέση στο στοιχείο του νερού που θεωρείται η πτώση για τον θεληματικό και πύρινο Άρη, ωστόσο έχει να σου μάθει πολλά για την σύνδεση της δράσης με το συναίσθημα και μπορεί να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς συναισθηματικά περισσότερο.

    Μέσα από τον προστατευτικό Καρκίνο οι εσωτερικές ανάγκες, οι μνήμες, τα συναισθήματα, το σπίτι και η οικογένεια, γίνονται η κινητήριος δύναμη και μπαίνουν σε προτεραιότητα.

    Η δράση φιλτράρεται τώρα από το συναίσθημα, το ίδιο η αντίδραση για αυτό και είναι περισσότερο υποκειμενικές και συχνά χωρίς λογική.

    Μια περίοδος για να εστιάσεις στην οικογενειακή ζωή, να φροντίσεις αγαπημένα πρόσωπα και το ιερό σου καταφύγιο, το σπίτι και τον εσώτερο εαυτό. Με κύριο ζητούμενο να δημιουργήσεις ένα μέρος ασφάλειας που θα σου παρέχει υποστήριξη και προστασία και την δύναμη να κατακτήσεις όσα συναισθηματικά σε ολοκληρώνουν.

    Με την ενέργεια να σου δίνει την δυνατότητα να πας στο παρελθόν για ανακαλύψεις μια παλιά πηγή θυμού να θεραπεύσεις πληγές και οικογενειακά τραύματα που πιθανόν να αναβιώνουν. Καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο είναι νοσταλγικός, τροφοδοτείται από τις μνήμες και μας επανασυνδέει με το εσωτερικό μας παιδί, τα πρωταρχικά βιώματα και τις ανάγκες μας.

    Ο Άρης παραμένοντας σε θέση εκτός ορίων εως τις 5 Μάη μπορεί να είναι έντονος, θαρραλέος ή βίαιος. Μπορεί να φέρει δυσαρμονία, έριδες και αναγκαστικές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον και την επιθυμία να βγούμε από ζώνες ασφάλειας.

    Ενώ μπορεί να αναδείξει και θέματα ‘’μητρότητας’’ στο συλλογικό , κακώς κείμενα και λανθασμένες αντιλήψεις που λειτουργούν ενάντια στον ρόλο της. Φέρνοντας ακόμη και διαμάχες πραγματικές ή ιδεολογικές για την προστασία της οικογένειας ή και της πατρίδας.

    Σε προσωπικό επίπεδο η ενέργεια μπορεί να μας κάνει περισσότερο κυκλοθυμικούς, εύθικτους, επιφυλακτικούς, ευσυγκίνητους αλλά και παθητικοεπιθετικούς ιδιαίτερα με δύσκολες γωνίες. Ενώ με την θέση παρατηρείται και η ροπή στο συναισθηματικό φαγητό και τις διατροφικές υπερβολές σε μια προσπάθεια να καλυφθούν συναισθηματικά κενά και να εκτονωθεί η ψυχική ένταση, με στομαχικές νευρώσεις, έλκη, γαστρίτιδες να κάνουν πιθανόν την εμφάνισή τους

    Οπότε στο επόμενο διάστημα προσέχουμε την διατροφή, δεν ξεχνάμε το ραντεβού μας για την προληπτική μαστογραφία και επενδύουμε σε αγκαλιές που μας είναι τώρα απαραίτητες!

    Αν ανήκεις σε Καρκίνο, Ιχθύ, Σκορπιό,Ταύρο,Παρθένο με πλανήτες ή σημεία στα ζώδια η ενέργεια πρόκειται να μιλήσει θετικά στον κόσμο σου και μπορείς να την διαχειριστείς με επιτυχία, ενώ αν ανήκεις σε Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω θα έχεις προοπτικές εξέλιξης αρκεί να προσπαθήσεις.

    Οι βασικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Καρκίνο

    25/3 : Άρης τετράγωνο με Aries Point (0° Κριού)

    Η όψη ενεργοποιεί την Νέα Σελήνη του Μαρτίου στον Κριό σηματοδοτώντας νέα ξεκινήματα, σημαντικά εγκόσμια γεγονότα και αποφάσεις

    25/3 : Άρης χιαστί Πλούτωνας

    (0° Καρκίνου-0°Υδροχόου)

    Η παρόρμηση για δράση δεν συνδυάζεται με την ανάγκη για αλλαγή και μεταμόρφωση με αποτέλεσμα συσσώρευση θυμού και απελευθέρωση καταστροφικών και αυτοκαταστροφικών δυνάμεων. Βία, έλλειψη ελέγχου και αντίσταση σε εξωτερικές δυνάμεις που θέλουν να επιβληθούν. Μια όψη που μπορεί να φέρει θυματοποίηση, σύγκρουση και πολεμικές καταστάσεις, που μπορεί να ξεπεραστούν αν ακολουθήσεις την διαίσθηση και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

    29/4 : Άρης εξάγωνο Ουρανός

    (18°-19° Καρκίνου-Ταύρου)

    Πρωτοπορία, επαναστατικότητα, αναμορφωτικές τάσεις, διάθεση ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης μπορεί να οδηγήσουν σε έξοδο από ζώνες ασφάλειας και ασυνήθιστα επιτεύγματα

    30/3: Άρης τρίγωνο Κρόνος

    (2°-3° Καρκίνου-Ιχθύων)

    Αφοσίωση, πειθαρχία, έλεγχος και η απόφαση σου για δέσμευση, μπορεί να σε βοηθήσουν να επιτύχεις σημαντικούς στόχους, ακόμη και κάτι δύσκολο που θα έχει επιπλέον διάρκεια και σταθερότητα

    15/5 : Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας

    (27°-28 °Καρκίνου-Ιχθύων)

    Η φαντασία, η έμπνευση και η διαίσθηση στην υπηρεσία της δράσης. Δημιουργικότητα, καλλιτεχνική ενασχόληση, αλτρουισμός και φιλανθρωπική δράση μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και ανεβάσουν την δόνηση την δική σου και των άλλων.

    Με τον Άρη στον Καρκίνο δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις λύσεις στα προβλήματα αφού η επίλυσή τους μπορεί να είναι συχνά ‘’εσωτερική’’ υπόθεση…

    Γι αυτό φόρτισε τις συναισθηματικές σου μπαταρίες , προνόησε για τις ανάγκες σου και φρόντισε κυρίως τον εαυτό σου για να είσαι σε θέση να φροντίσεις και τους πολύτιμους άλλους.

    Μείνε μακριά από κακοποίηση, χειριστικές συμπεριφορές, ενοχικά σύνδρομα

    και βάλε υγιή όρια εκεί που χρειάζονται.

    Τώρα μπορείς να τιμήσεις την εσωτερική σου

    δύναμη και τα συναισθήματα

    και ακόμη να γίνεις η Ασπίδα

    για όσους σε έχουν ανάγκη!

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.