• Νέα Σελήνη Στον Κριό 21 Μαρτίου 2023

    Νέα Σελήνη Στον Κριό 21 Μαρτίου 2023

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

    21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

    ‘’Άνοιξη… ξανά!’’

    Κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την αφετηρία ενός νέου κύκλου μόνο που αυτή τη φορά το νέο φεγγάρι πραγματοποιείται λίγο μετά την Εαρινή Ισημερία που εκκινεί το νέο Αστρολογικό Έτος!

    Μια δυνατή αστρολογική υπογραφή για τη Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στις 21 Μαρτίου ώρα Ελλάδας 7.22 μμ στην κρίσιμη

    0° Κριού, μοίρα Ανθρωπότητας και το σπουδαιότερο ορόσημο νέων ξεκινημάτων, ακριβώς λίγο πριν ο Πλούτωνας μετακινηθεί στον Υδροχόο.

    Με έξι ουράνια σώματα στον Κριό,

    Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Δία, Χείρωνα και την Εστία καθώς και την επόμενη Νέα Σελήνη στις 20 Απρίλη και ταυτόχρονα ηλιακή Έκλειψη ύστερα από 9 χρόνια επίσης στον Κριό, το διάστημα φέρνει μεγάλα αποθέματα ενέργειας, την επιθυμία να τολμήσεις κάτι εντελώς καινούριο, να δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες και να ξαναγράψεις όχι μόνο ένα νέο κεφάλαιο ζωής αλλά και

    μια νέα ιστορία.

    Καθώς στην περιοχή αυτή του Κριού γεννιέται η πρώτη σπίθα της δημιουργίας, το πάθος και ο ενθουσιασμός που σε σπρώχνουν μπροστά και σου φέρνουν αισιοδοξία, ανεξαρτησία, διάθεση για κατάκτηση, μια νέα αίσθηση εαυτού και προσωπικής δύναμης που μπορείς τώρα να εμπιστευτείς και να αξιοποιήσεις.

    Μια ενέργεια που σε αφορά αν έχεις προσωπικούς πλανήτες ή σημεία κυρίως στις αρχικές μοίρες Κριού, Ζυγού, Καρκίνου, Αιγόκερω και σε ευεργετεί αν ανήκεις σε Λέων, Τοξότη, Δίδυμους ή Υδροχόο

    στις αντιστοιχες μοίρες.

    Και που μπορείς βέβαια να δεις να ξεδιπλώνεται και να φέρνει αποτελέσματα στην επόμενη Πανσέληνο αλλά και 6 μήνες αργότερα με την Πανσέληνο στον Κριό.

    Τα Sabian Symbols αποδίδουν την 1°

    Κριού με εικόνα ‘’Μιας γυναίκας που έχει αναδυθεί από την θάλασσα και μια φώκια να την αγκαλιάζει’’ περιγράφοντας τη νέα ατομική συνείδηση που τώρα γεννιέται και τα τα πρώτα βήματα ύπαρξης σε έναν νέο κύκλο ζωής που εμπεριέχει νέες εμπειρίες, άπειρες δυνατότητες ανάπτυξης,

    εξέλιξη κι ελπίδα.

    Το γεγονός ότι το νέο φεγγάρι είναι θετικά ενεργοποιημένο με εξάγωνο από τον Πλούτωνα που μεταβαίνει στον Υδροχόο ύστερα από 248 χρόνια προοικονομεί θεμελιώδεις αλλαγές και μετασχηματισμούς ατομικά και συλλογικά στο νέο κύκλο που όμως δεν θα είναι εύκολες ούτε ανώδυνες.

    Έτσι το εξάγωνο του Πλούτωνα με τα Φώτα μπορεί να ενδυναμώνει, να δίνει μια υποσυνείδητη καθοδήγηση και να δείχνει πως είμαστε έτοιμοι για αλλαγές με την προϋπόθεση όμως ότι θα αποφασίσουμε κάτι να εγκαταλείψουμε ή και να θυσιάσουμε.

    Καθώς ο Πλούτωνας σχηματίζει παρατεταμένο τετράγωνο με τους Σεληνιακούς δεσμούς εως και το φθινόπωρο.

    Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Άρης στην αναιρετική 29° Διδύμων, εκτός ορίων και σε ασύμβατο τετράγωνο με τα Φώτα και τον Ερμή είναι ένδειξη εντάσεων αλλά και μαχητικότητας στο νέο κύκλο και δείχνει την κρισιμότητα των επιλογών μας. Φέρνοντας ενδεχομένως για τα εγκόσμια νέα και αποφάσεις που αφορούν σε πολεμικές επιχειρήσεις, μέσα επικοινωνίας, μεταφοράς κι εμπόριο.

    Ο Άρης καθώς βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή και απομακρύνεται από την σύνοδο με τον Ποσειδώνα δίνει τώρα περισσότερη πνευματική διαύγεια, οξυδέρκεια και εγρήγορση. Την δυνατότητα να υπερασπιστούμε την αλήθεια και τις ιδέες μας και να βρούμε λύσεις στα προβλήματα.

    Με το τετράγωνο Ήλιου -Άρη εξάλλου η κινητοποίηση είναι μεγάλη και οι υποθέσεις διεκπεραιώνονται πιο γρήγορα, την ίδια στιγμή που το μισό τετράγωνο ανάμεσα σε Φώτα και Ουρανό αποτυπώνει τις δυσκολίες και το άγχος που μας δημιουργούν οι ραγδαίες εξελίξεις.

    Γι αυτό και η φυσική δραστηριότητα μπορεί να είναι τώρα σημαντική στην εκτόνωση της έντασης αρκεί να αποφευχθούν τα ριψοκίνδυνα εγχειρήματα.

    Η όψη χιαστί του Άρη με τον Πλούτωνα είναι ένα ακόμη σημάδι για επώδυνες και πολεμικές καταστάσεις και διλήμματα, που δείχνει πως για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε χρειάζεται να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις και να πληρώσουμε ενδεχομένως ένα τίμημα.

    Ο Άρης σε μεγάλο ασύμβατο τρίγωνο με Κρόνο από την 1° Ιχθύων και τον Νότιο δεσμό στην 5° Σκορπιού μας βοηθά να αφαιρέσουμε τώρα ότι δεν μας χρειάζεται, να απομακρυνθούμε πιο εύκολα από το παρελθόν και να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον.

    Με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε θέση έξαρσης στην 5° μοίρα Ταύρου, σε σύνοδο και παραλληλία με τον Βόρειο δεσμό και σύνοδο με την Ήρα, τον αστεροειδή των σοβαρών δεσμεύσεων κάτι νέο μπορεί να εκδηλώνεται σε συναισθηματικά και οικονομικά που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στους άλλους, σε όσα εκτιμάς και σε εκπληρώνουν.

    Μια συνθήκη που κάνει χώρο στην αφθονία, την δημιουργικότητα, την ικανοποίηση αισθήσεων και επιθυμιών και φέρνει αρμονία, ανανέωση, σταθεροποίηση στις σχέσεις και καλλίτερες οικονομικές προοπτικές για τις πρώτες μοίρες Ταύρου, Σκορπιού, Ιχθύ, Καρκίνου και τις τελευταίες Διδύμων.

    Καθώς η Αφροδίτη ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ουρανό η ενέργεια ανοίγει ένα παράθυρο στις πιθανότητες, σε νέες σχέσεις , συμμαχίες που μπορεί να έρθουν αναπάντεχα στη ζωή σου και να την αλλάξουν.

    Κάτω από την επιρροή αυτής της δυναμικής και μεταμορφωτικής Νέας Σελήνης νιώθεις ότι στην περιοχή- οίκο της ζωής σου που είναι η 0° Κριού κάτι καινούριο γεννιέται.

    Κι ακόμη έχεις την έμπνευση και τον ενθουσιασμό να δημιουργήσεις από την αρχή και να βάλεις τον σπόρο για ένα διαφορετικό μέλλον.

    Καθώς οι προηγούμενες δύσκολες πλανητικές ευθυγραμμίσεις τελειώνουν και μπορείς να κοιτάς μπροστά με περισσότερη αισιοδοξία!

    Αυτή είναι και η στιγμή για να δεις

    τι πραγματικά αποζητάς από τη ζωή

    και να βρεις την τόλμη, την δύναμη και

    το κουράγιο να το κυνηγήσεις.

    Ο ήρωας μέσα σου τώρα ξυπνά

    και ετοιμάζεται να δώσει τις μάχες του.

    Βρες τον σκοπό σου και ανέλαβε δράση

    Ο δρόμος είναι ανοιχτός!

    Καλή ευλογημένη νέα Σελήνη

    Καλή Αστρολογική Χρονιά!✨

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.