• Σύνοδος Δία – Χείρωνα – Εστίας

    Σύνοδος Δία – Χείρωνα – Εστίας

    ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ – ΧΕΙΡΩΝΑ – ΕΣΤΙΑΣ

    ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

    12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

    Ο Δίας σήμερα σε σύνοδο με τον σοφό δάσκαλο και θεραπευτή Χείρωνα και την Εστία στην 15° Κριού ρίχνουν μια αχτίδα φωτός στο θεραπευτικό ταξίδι σου ώστε να δεις διαφορετικά τις προκλήσεις και τα επώδυνα σημεία στη ζωή σου και να βρεις την δύναμη για μια καινούρια αρχή.

    Η συνάντηση Δία- Χείρωνα στον Κριό που έχει να συμβεί από το 1976 και πραγματοποιήθηκε την τελευταία φορά στον Υδροχόο, είναι η αφετηρία ενός νέου κύκλου που δίνει μια ευκαιρία ίασης στο τραύμα που αφορά τον Εαυτό, την μοναδική σου ταυτότητα και τις προσωπικές ικανότητες που εκφράζονται σε ένα ορισμένο οίκο -περιοχή της ζωής σου.

    Με τον Χείρωνα να διελαύνει στον Κριό από το 2018 ό, τι και αν ήταν αυτό που σε ακύρωσε, σε υποτίμησε, σε τραυμάτισε, κάτι που σου στέρησε την ικανότητα να τολμάς, να ρισκάρεις, να μπαίνεις στην δράση και να πετυχαίνεις, έχεις μια ευκαιρία να το αλλάξεις και να το νικήσεις.

    Αν απέφευγες να κυνηγήσεις τα θέλω σου

    να εκφράσεις τον θυμό σου αλλά και να δώσεις τις μάχες σου, με τον εσωτερικό σου πολεμιστή ( Κριό) να αφυπνίζεται από τον Δία, καλείσαι τώρα να δώσεις προτεραιότητα στον ευατό σου, να τον πιστέψεις περισσότερο και να τον υπερασπιστείς.Να βγεις από ζώνες ασφάλειας και να τολμήσεις αυτό που σε εμπνέει χωρίς τον φόβο αυτή την φορά να αποτύχεις ή να εξοστρακιστείς.

    Και βέβαια η Εστία σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις και αφοσιωθείς στον σκοπό σου, ενώ ο Δίας σου δίνει μια ανώτερη οπτική, πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία ώστε να αγκαλιάσεις τον πόνο και τις ευάλωτες πλευρές σου, να μάθεις από αυτές να κοιτάξεις μπροστά και να καταφέρεις να αναπτυχθείς.

    Αυτή είναι επιπλέον και η στιγμή για να δεις τους λόγους και την αιτία μιας πληγής, πως μπορείς να ωφεληθείς και να την μετατρέψεις σε δύναμη και να γίνεις πηγή φωτός και ελπίδας και για την ζωή των άλλων.

    Η επιρροή της όψης είναι ιδιαίτερα σημαίνουσα για όσους έχουν γενέθλια επιστροφή Χείρωνα στον Κριό, για τα παρορμητικά ζώδια με πλανήτες ή σημεία κοντά στη 15η μοίρα και ακόμη έχει ξεχωριστή σημειολογία για όλα τα Χειρώνεια πρότυπα, δασκάλους, συμβούλους, θεραπευτές, που μπορεί να μπαίνουν σε φάση αναγέννησης.

    Σε συλλογικό επίπεδο ο νέος πλανητικός κύκλος σηματοδοτεί την ανάγκη αλλαγών σε νόμους, ταξίδια, εκπαίδευση, μετανάστευση, εξοπλισμούς πολεμικές επιχειρήσεις και επενδύσεις, ενώ επιφυλάσσει εξελίξεις για την εναλλακτική ιατρική και την θεραπεία.

    Στα Sabian symbols η 15 °Κριού αποδίδεται ως ‘’Μια Ινδιάνα που υφαίνει ένα τελετουργικό κάλυμμα’’ αντιπροσωπεύοντας μια στιγμή εκπλήρωσης και αυτοπραγμάτωσης στην οποία μπορεί να φτάσει ο καθένας μέσα από αυτό που αποφασίζει να δημιουργήσει και να υπηρετήσει.

    Ένα βαθιά εσωτερικό γεγονός που μπορεί να βιωθεί σε οποιοδήποτε επίπεδο και με οποιοδήποτε τρόπο μέσα στον κύκλο της ζωής.

    Ένα κάλεσμα για να δημιουργήσουμε τον δικό μας πνευματικό ‘’υφαντό’’ κοσμικής συνείδησης και σοφίας που μπορεί να δώσει νόημα, προστασία και θεραπεία στην ύπαρξη και να μας βγάλει από τα αδιέξοδα.

    Καλή εβδομάδα φίλοι μου

    Άπειρες ευλογίες για όλους!

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.