• Αφροδίτη Στον Κριό 21/2 – 16/3 2023

    Αφροδίτη Στον Κριό 21/2 – 16/3 2023

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

    21/2 – 16/3 2023

    Η Αφροδίτη έχοντας φύγει από την θέση έξαρσης της, τις μαγικές και υπερβατικές νότες των Ιχθύων, που ενισχύθηκαν από την συνάντηση με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα, ταξιδεύει από 21 Φλεβάρη εως και 16 Μάρτη στον φλογερό και παρορμητικό Κριό, αλλάζοντας σημαντικά την διάθεση, την αισθητική, τον τρόπο που ικανοποιούμε τις ανάγκες και επιθυμίες μας.

    Ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ομορφιάς στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού ανεβάζει ρυθμούς, θερμοκρασία και την αδρεναλίνη και δεν είναι παρά η πρόσκληση να αγαπήσουμε δυνατά

    στο Εδώ και στο Τώρα, να δούμε ξανά ορίζοντα μετά την άβυσσο των Ιχθύων

    και να τολμήσουμε να μπούμε δυναμικά

    στη δράση κάνοντας μια νέα αρχή.

    Η Αφροδίτη στο ζώδιο αδυναμίας της

    και κυριαρχίας του μυθικού εραστή της Άρη, είναι το γυναικείο αρχέτυπο που δεν ενδιαφέρεται τόσο για την αρμονία αλλά ενσαρκώνει την εκδοχή της αμαζόνας και της γυναίκας πολεμίστριας,

    που ρίχνεται στο πεδίο της μάχης και ρισκάρει, που διεκδικεί κι έχει άποψη

    στον κόσμο των ανδρών είναι θεληματική, χειραφετημένη, περήφανη, ανεξάρτητη

    και φεμινίστρια.

    Η γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση,

    δείχνει αυτό που είναι, λέει όχι χωρίς δεύτερη σκέψη όταν κάτι δεν την ικανοποιεί, ακολουθεί τις παρορμήσεις και το πάθος της και στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον εαυτό της παραμένοντας δημιουργική, ιδεαλίστρια, ηρωική…

    Γι αυτό και υπό την επιρροή της μέσα στις επόμενες εβδομάδες διαφοροποιούνται οι αξίες και οι επιθυμίες σου και επηρεάζεται η συναισθηματική σου ζωή ιδίως αν ανήκεις σε ζώδιο της φωτιάς ή του αέρα.

    Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δίνεις τώρα προτεραιότητα στον εαυτό σου και στα θέλω σου, να παίρνεις πρωτοβουλίες και

    γρήγορες αποφάσεις, να αναζητάς νέα ερεθίσματα, να τολμάς και να διεκδικείς

    όσα επιθυμείς και χρειάζεσαι.

    Να προχωράς μπροστά

    χωρίς να κοιτάς το παρελθόν

    και να ενθουσιάζεσαι με το καινούριο.

    Ενώ οι σχέσεις σου μπορεί να έχουν περισσότερο ένταση, πάθος και διαμάχες που είναι και αυτές μέρος του παιχνιδιού, ίσως και ο καταλύτης της αληθινής οικειότητας καθώς το αρχέτυπο επιδιώκει την αμεσότητα και λειτουργεί τις περισσότερες φορές χωρίς διπλωματικότητα αλλά με ειλικρίνεια και ευθύτητα.

    Η Αφροδίτη στο ταξίδι της στον Κριό πρόκειται να συναντήσει τους αστεροειδείς Εστία, Ήρα και επιπλέον τον Δία, τον Χείρωνα και την Έριδα, σε μια πολυαστρία που υπογραμμίζει πως κάτι καινούριο γεννιέται, κάτι θεραπεύεται και αλλάζει κι έχει να κάνει κυρίως στον τρόπο που βλέπεις

    και συνδέεσαι με τον εαυτό σου.

    Με την παρορμητική αυτή ενέργεια να σε παροτρύνει να επενδύσεις σε κάτι που σε ενδυναμώνει, σε κινητοποιεί,

    συντηρεί την εσωτερική σου φλόγα και τον ενθουσιασμό σου και τιμά την αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία σου.

    Η πλανητική ευθυγράμμιση κάνει τις γυναίκες σε αυτό τον κύκλο περισσότερο φιλόδοξες, περιπετειώδεις και παρορμητικές και να προδιαγράφει σχέσεις φλογερές

    με ένταση και πάθος για όσο βέβαια αυτά μπορούν να διαρκέσουν.

    Η ευλογίες της συνόδου Αφροδίτης, Δία, Χείρωνα αφορούν κυρίως Κριούς, Τοξότες, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους με προσωπικούς πλανήτες ή και σημεία του ωροσκοπίου τους κοντά στις 10°-15°μοίρες.

    Ας δούμε όμως και τις Οψεις που πρόκειται να σχηματιστούν

    27 /2 : Αφροδίτη σύνοδος Εστία (9° Κριού)

    Ένα ιερό σημείο μέσα σου, η πίστη και αφοσίωσή σου σε μια υπηρεσία κι ένα ιδανικό ενεργοποιούνται θετικά και ανανεώνονται. Ενώ ευνοούνται και ενισχύονται οι σχέσεις με γυναίκες σε ομάδες, που υπηρετούν ένα κοινό σκοπό.

    2-3/3 : Αφροδίτη σύνοδος Δία

    σύνοδος Χείρωνα (12° και 13° Κριού.)

    Μετά το χθεσινό υπερθέαμα της προσέγγισης των πλανητών υπό το φως της Νέας Σελήνης στον δυτικό ουρανό, η ακριβείας σύνοδος που θα είναι επιπλέον σπάνια και τριπλή λόγω της συμμετοχής και του Χείρωνα θα είναι η σημαντική κορύφωση.

    Σημειωτέον ότι ο Χείρωνας επιστρέφει στον Κριό κάθε 50 χρόνια και ο Δίας κάθε 12.

    Με την πλανητική συνέργεια να υπόσχεται σπουδαία συναισθηματική και υλική αφθονία, επέκταση, εκπλήρωση και αφθονία.

    Έρωτες, ρομαντισμός, γενναιοδωρία,

    νέες σχέσεις, ανανέωση και αναβάθμιση

    στις υπάρχουσες, σχεσεις, συμφιλίωση, επωφελείς συμμαχίες αλλά και η ροπή σε έξοδα για ανέσεις και απολαύσεις είναι μερικές από τις εκδηλώσεις.

    Την ίδια στιγμή η σύνοδος με τον μυθικό πληγωμένο θεραπευτή ηρώων και δασκάλων, τον κένταυρο Χείρωνα, μπορεί να φέρει θεραπεία σε παλιά ή και προγονικά τραύματα και να δώσει λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα, ενώ μπορεί να είναι και ένας οιωνός διπλωματικής διευθέτησης και ειρήνευσης σε εμπόλεμες ζώνες.

    11/3 : Αφροδίτη εξάγωνο Άρης

    (24° Κριού- 24°Διδύμων)

    Ερωτική έλξη, αλληλοεκτίμηση, εποικοδομητικές συνεργασίες, ευχάριστες δραστηριότητες και ανταποδοτικές κοινωνικές σχέσεις είναι ορισμένες από τις εκδηλώσεις της αρμονικής αυτής όψης.

    16/3 : Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας

    (29° Κριού- 29 °Αιγόκερω)

    Μια συνθήκη πρόκλησης, μεταμόρφωσης αλλά και ενδυνάμωσης σχέσεων, αξιών και οικονομικών .Έντονα συναισθήματα, παιχνίδια κατάκτησης, πάθη αλλά και ανασφάλειες στις αισθηματικές σχέσεις, οικονομική απώλεια ή και ενίσχυση είναι μερικές από τις εκδηλώσεις της. Με ενδεχόμενες κ τάσεις κυριαρχίας, ανταγωνισμού, ελέγχου, βίας ή και καταπίεσης απέναντι σε γυναίκες.

    Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

    ♈ΚΡΙΟΣ

    Ερωτισμός, τύχη, επέκταση και αφθονία στην προσωπική σου ζωή, προσωπικός μαγνητισμός και βελτίωση στην εμφάνιση και την εικόνα σου σε κάνουν αυτό την περίοδο ακόμη πιο αγαπητή/ο και ελκυστική/ο. Θεραπεία σε τραύματα που συνδέονται με ανδρικά πρόσωπα ή τον πατέρα. Προκλήσεις, μετασχηματισμοί αλλά και ενδυνάμωση σε θέματα καριέρας και υποστήριξη από ανθρώπους με κύρος και δύναμη μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές κατακτήσεις και κοινωνική καταξίωση.

    ♉ΤΑΥΡΟΣ

    Μια ευνοϊκή περίοδος για να θεραπεύσεις εθισμούς και κακές συνήθειες, να βελτιώσεις την υγεία και την ψυχολογία σου, μέσα από επιλεγμένη απομόνωση, ψυχανάλυση και εναλλακτικές θεραπείες. Έχεις προστασία από οτιδήποτε μπορεί να σε υπονομεύει συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου, λαμβάνεις όμορφα μηνύματα από το ασυνείδητο και τα όνειρα σου, κοιμάσαι καλλίτερα και βρίσκεις την υπαρξιακή σου ηρεμία. Πιθανές αλλαγές και προκλήσεις σε νομικές υποθέσεις εκδόσεις, ακαδημαϊκές σπουδές ή εξωτερικό σε ενδυναμώνουν και σου δίνουν ευκαιρίες μεταμόρφωσης, ανάπτυξης και επιτυχίας στους τομείς αυτούς.

    ♊ΔΙΔΥΜΟΙ

    Επιτυχία από συλλογικές δράσεις και την συμμετοχή στη δημόσια ζωή, κέρδη από επιχείρηση, ευεργεσία και αναγνώριση από φίλους, ομάδες, κοινωνικές σχέσεις και συμμαχίες ιδιαίτερα με τις γυναίκες. Ενδεχόμενη ερωτική σχέση από το φιλικό περιβάλλον. Νέα πνοή σε σχέδια, στόχους και τις κοινωνικές φιλοδοξίες σου. Πιθανή μια πρόκληση ή και μια ενίσχυση στα οικονομικά σου, που αφορούν κυρίως εξωτερικές πηγές, δάνεια, κληρονομιές, ασφάλειες ή χρήματα συντρόφου.

    ♋ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Τύχη και επέκταση στον τομέα της καριέρας, νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, προαγωγή, κοινωνική προβολή και αναγνώριση. Ευεργετείσαι και υποστηρίζεσαι στα θέματα αυτά από ανώτερους αλλά και από γυναίκες και επιπλέον μπορείς να θεραπεύσεις μια χρόνια πληγή στην κοινωνική σου εικόνα. Μια σημαντική συνεργασία, διαπραγμάτευση, συμβόλαιο ακόμη κι ένας ισχυρός αντίπαλος θα είναι η πρόκληση αλλά η αιτία να ενδυναμωθείς.

    ♌ΛΕΩΝ

    Άγγιγμα της τύχης σε θέματα που αφορούν σπουδές, μετεκπαίδευση, ταξίδια, εκδόσεις, αναψυχή, πνευματική ανάπτυξη και νομικές υποθέσεις που μπορεί να έχουν θεαματική έκβαση. Ιδιαίτερη υποστήριξη από μέντορες, πνευματικούς δασκάλους, ξένους και γυναίκες που μπορούν να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες και να σου αλλάξουν κοσμοθεωρία. Ενισχυμένη πίστη, αισιοδοξία και ανανέωση της ελπίδας σε βγάζει από προηγούμενα αδιέξοδα. Δεύτερος γάμος, οι σχέσεις με τους εξ αγχιστείας συγγενείς ή ένας έρωτας από το εξωτερικό ευνοούνται. Μια ενδεχόμενη πρόκληση στο εργασιακό περιβάλλον, την καθημερινότητα ή μια ενόχληση στην υγεία μπορεί να αντιμετωπιστεί και να οδηγήσει σε μεταμορφωτικές αλλαγές και ενδυνάμωση.

    ♍ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Επωφελείς οικονομικές διευθετήσεις, έσοδα από κληρονομιές, χρήματα δημοσίου, δάνεια, διατροφές, ασφάλειες και οικονομικά συντρόφου σε ενισχύουν και βελτιώνουν το εισόδημα σου. Η ερωτική σου ζωή περνά σε φάση αναγέννησης καθώς ξεπερνάς προηγούμενους φόβους, ταμπού, ανασφάλειες και επιπλέον θεραπεύεις το υποσυνείδητο και βελτιώνεις την ψυχολογία σου, ιδιαίτερα αν αναζητήσεις απαντήσεις στην ψυχανάλυση ή τον εσωτερισμό. Μετασχηματισμό, ενδυνάμωση και εξέλιξη μπορείς να έχεις μέσα από δημιουργικές, καλλιτεχνικές ή και επιχειρηματικές δραστηριότητες αλλά μέσα από τα παιδιά σου.

    ♎ΖΥΓΟΣ

    Ιδανική περίοδος για δέσμευση, διαπραγμάτευση, συμβόλαια, νέες γνωριμίες και συνεργασίες που υπόσχονται τύχη και αφθονία. Εύνοια σε ό, τι αφορά τον σύντροφο, τους πελάτες, την δημιουργία μιας σημαντικής σχέσης, την επισημοποίηση ή και θεραπεία μιας υπάρχουσας. Συμβιβαστικές λύσεις σε δικαστικές διαμάχες, σημαντική ωφέλεια από συμβούλους και συνεταιρισμούς.

    Υποστήριξη, ενδυνάμωση και δυνατότητα αλλαγής και μεταμόρφωσης που προέρχεται από οικογένεια, πατρική περιουσία ή έχει να κάνει με το σπίτι και τον τόπο διαμονής.

    ♏ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Θεαματική βελτίωση σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης μέσα από θεραπείες που μπορεί να δώσουν λύσεις ακόμη και σε χρόνια προβλήματα αλλά και νέες συνήθειες διατροφής ή άσκησης που σε ευεργετούν.

    Εύνοια στα εργασιακά και παραγωγικότητα, με σημαντική υποστήριξη από εργασιακό περιβάλλον και συναδέλφους, ιδιαίτερα γυναίκες, καθώς και μια ευνοϊκή συγκυρία για εύρεση νέας εργασίας ή και στελέχωση προσωπικού. Ερωτικό ενδιαφέρον από την δουλειά .Θετικές εξελίξεις που αφορούν κατοικίδια.

    Επιπλέον σημαντική η υποστήριξη και η δυναμική μεταμόρφωσης που προέρχεται από σχέσεις με οικεία πρόσωπα, αδέλφια, συγγενείς, γείτονες , από συναλλαγές, μετακινήσεις και μέσα δικτύωσης.

    ♐ΤΟΞΟΤΗΣ

    Περίοδος έρωτα, τύχης, χαράς, διασκέδασης, αφθονίας και γονιμότητας για τους περισσότερους καθώς ο κυβερνήτης Δίας σε σύνοδο με την Αφροδίτη υπόσχονται σημαντική επέκταση και αυτοεκπλήρωση. Θετικές εξελίξεις σε νέες γνωριμίες και ερωτικά ειδύλλια, εύνοια για εγκυμοσύνη και επιβράβευση που προέρχεται από δημιουργικά, καλλιτεχνικά , επιχειρηματικά εγχειρήματα ή τυχερά παιχνίδια.

    Σημαντική δυνατότητα μετασχηματισμών και αναβάθμισης σε υλικά αποκτήματα και το προσωπικό εισόδημα, ενίσχυση της συναισθηματικής ασφάλειας και αυτοεκτίμησης.

    ♑ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Αφθονία, χαρά και επέκταση σε ό, τι αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Αναθέρμανση ή και θεραπεία των ενδοοικογενειακών σχέσεων, ανακαίνιση, διακόσμηση σπιτιού, επωφελής εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας αλλά και μετακόμιση θα έχουν ένα πολύ θετικό πρόσημο. Μια στιγμή που μπορείς να κλείσεις τραύματα προγονικά, να συμφιλιωθείς ή και να θεραπεύσεις σχέσεις από το παρελθόν και να θεραπευτείς βαθύτερα, καθώς αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλής και σίγουρος/η και ικανοποιείς τις εσωτερικές ανάγκες σου.

    Ξέρεις ήδη τι θα πει μεταμόρφωση και αναδύεσαι πλέον περισσότερο δυνατός/ή από ποτέ, με την Αφροδίτη μέσα από το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στα μέσα του μήνα και για μια ακόμη φορά, να στο υπενθυμίζουν.

    ♒ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Μια ιδανική περίοδος με υπέροχες συγχρονικότητες για να θεραπεύσεις και να αναβαθμίσεις τις κοινωνικές και διαπροσωπικές σχέσεις σου, να διευρύνεις τα κοινωνικά σου δίκτυα και να έρθεις πιο κοντά με οικεία πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον ιδιαίτερα τις γυναίκες, επιλύοντας ενδεχομένως προηγούμενες παρεξηγήσεις.

    Παράλληλα ευνοούνται τα σύντομα ταξίδια, η αλλαγή μεταφορικού, η προφορική και γραπτή επικοινωνία, ενώ είναι και μια υπέροχη στιγμή για συμφωνίες, συμβόλαια, διαπραγματεύσεις, εμπόριο, διαφήμιση, για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από τα social media και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες.

    Υποσυνείδητα γνωρίζεις ότι η έλευση του Πλούτωνα στο ζώδιο σου πρόκειται να αλλάξει ολοκληρωτικά την ζωή σου και την προσωπική σου ταυτότητα, οπότε και η επαφή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αυτό το μήνα στον Αιγόκερω, σε προετοιμάζει εσωτερικά και σε ενδυναμώνει βαθύτερα πριν από την μεγάλη αυτή μεταμόρφωση.

    ♓ΙΧΘΕΙΣ

    Το άγγιγμα της Αφροδίτης φέρνει ευλογίες και τύχη στα οικονομικά και υλικά σου αποκτήματα , στη συναισθηματική σου ασφάλεια και σταθερότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς αυξήσεις το προσωπικό σου εισόδημα, μέσα από προαγωγή ή νέες πηγές εσόδων ώστε να νιώθεις ότι μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου και να απολαμβάνεις περισσότερο. Επιπλέον είναι μια ιδανική στιγμή για να επενδύσεις στην ανανέωση της εμφάνισης σου μέσα από αισθητικές παρεμβάσεις και όμορφες αγορές, που θα φέρουν χαρά, ικανοποίηση και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου

    Δυνατοί φίλοι, σύμμαχοι και ομάδες είναι πιθανό να σε υποστηρίξουν, καλύπτοντας ανάγκες και ενισχύοντας τα οικονομικά σου.

    ✨Αγαπημένοι/ες μου

    εύχομαι να γιορτάσετε

    και να χαρείτε αυτή την

    πανέμορφη ενέργεια

    Δία – Αφροδίτης -Χείρωνα στον Κριό

    που φέρνει ίαση , Αγάπη

    Φως και Έμπνευση

    σε μια περιοχή της ζωής μας

    την Άνοιξη …νωρίτερα

    στις καρδιές μας

    ας ελπίσουμε και την Ειρήνη

    στον κόσμο μας!

    ✨Αφιερωμένο στη μνήμη της

    “Γυναίκας με τα Κόκκινα νύχια’’

    Ιρίνα Φίλκινα

    ένα από τα θύματα

    και σύμβολο

    του πολέμου στην πολύπαθη

    Ουκρανία ♀️🙏☮

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.