• Νεα Σελήνη Στους Ιχθείς 20 Φλεβάρη 2023

    Νεα Σελήνη Στους Ιχθείς 20 Φλεβάρη 2023

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

    20 ΦΛΕΒΑΡΗ 2023

    ‘’Σήκω… Ψυχή μου’’

    Είναι η τρίτη στη σειρά Νέα Σελήνη στην πρώτη μοίρα ζωδίου.

    Ο λόγος για τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται 20/2 ώρα Ελλάδας

    9.06 π. μ. στην 1°.22’ Ιχθύων κι έχει

    ένα ισχυρό πρόσημο νέων ξεκινημάτων

    παρ’ ό, τι είναι η τελευταία του Αστρολογικού έτους πριν από την νέα Εαρινή Ισημερία.

    Κι ενώ η προηγούμενη Νέα Σελήνη στην

    1° Υδροχόου προανήγγειλε την είσοδο

    του Πλούτωνα στον Υδροχόο που πρόκειται να συμβεί στις 23 Μάρτη, η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς λειτουργεί ως προάγγελος της μετακίνησης του Κρόνου στους Ιχθείς που θα γίνει στις 7 του μήνα και αυτό την καθιστά ιδιαίτερα σημαίνουσα.

    Με αφετηρία το νέο φεγγάρι ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε μια διαφορετική εποχή, αφήνοντας πίσω χρονιές που είχαν τον Κρόνο στα ζώδια κυβέρνησής τους αρχικά στον Αιγόκερω από το 2017 και μετέπειτα στον Υδροχόο από το 2020

    και χαρακτηρίστηκαν από κοινωνικούς μετασχηματισμούς, τεχνολογική εξέλιξη αλλά και σημαντικούς περιορισμούς.

    Με τον Κρόνο στους Ιχθείς να έρχεται τώρα για να διαλύσει πολλές από τις αμφιβολίες και τις ψευδαισθήσεις μας και να βάλει σε ένα νέο πλαίσιο την δημιουργικότητα

    και τα όνειρά μας.

    Έτσι στο νέο Σεληνιακό κύκλο έχουμε τα πρώτα μηνύματα της ενεργειακής αυτής αλλαγής ενώ μας δίνεται ένας άδειος καμβάς για να βάλουμε μια πρόθεση, μια ιδέα ή ένα όραμα που μπορεί να αναπτυχθεί και να αποδώσει καρπούς όχι μόνο μέσα στην περίοδο των επόμενων 6 μηνών εως την επόμενη Πανσέληνο στους Ιχθείς αλλά και περισσότερο μακροπρόθεσμα.

    Η Νέα Σελήνη ανοίγει για την ακρίβεια ένα νέο πεδίο δράσης και ξεκινημάτων για όλους στην περιοχή οίκο που ανήκει η 1°-2° Ιχθύων, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για όλο τον μεταβλητό Σταυρό Ιχθείς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες στο α δεκαήμερο και υποστηρίζει θετικά Καρκίνους, Σκορπιούς, Ταύρους, Αιγόκερους, με προσωπικούς πλανήτες ή σημεία στις αντίστοιχες μοίρες.

    Ενώ είναι εξαιρετικά υποσχόμενη και ευοίωνη για καλλιτέχνες, δημιουργούς αλλά και όσους ασχολούνται με εναλλακτικές θεραπείες, την πνευματική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση.

    Τι θα ήθελες ο Κρόνος στους Ιχθείς να σου αφήσει για τα επόμενα 29 χρόνια εως το επόμενο πέρασμά του από το ζώδιο το 2052 ; Πόσο ευθυγραμμισμένος είσαι με την βαθιά εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ποια η σχέση σου με τον άυλο πνευματικό κόσμο με τον οποίο καλείσαι τώρα να συνεργαστείς;

    Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στη μοίρα όπου ο Κρόνος θα διελαύνει συνολικά τρεις φορές 19 Μάρτη, 3 Οκτώβρη και 5 Δεκέμβρη λόγω της αναδρομής του, γι αυτό και ό, τι τώρα δρομολογήσεις μπορεί να αναπτυχθεί και να πάρει σχήμα μέσα στους επόμενους μήνες.

    Οι Ιχθείς που συμβολίζονται ως δυο ψάρια συνδεδεμένα με ταινία που κοιτούν ωστόσο σε αντίθετες, αντιπροσωπεύουν την δυαδικότητα και τα προαιώνια αντίθετα, φως και σκοτάδι, καλό και κακό,

    γιν και γιανγκ, που συνυπάρχουν

    και δεν υφίστανται το ένα χωρίς το άλλο. Κάτι που μπορεί να μας κάνει τώρα να αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα σε δυο διαφορετικούς δρόμους κι επιλογές, στην παρόρμηση να δράσουμε ή απλά να αποσυρθούμε και παραδοθούμε στη ροή.

    Οι Ιχθείς ως ένα από τα πιο πνευματικά αρχέτυπα έρχονται επιπλέον να μας διδάξουν την συνείδηση ενότητας, την αλληλεγγύη, την ενσυναίσθηση, την ευγνωμοσύνη και την συγχωρητικότητα που θα είναι ουσιαστικές στο νέο κύκλο,

    μαζί με την επίγνωση ότι τα προβλήματα και αλλά και τα λάθη είναι για όλους.

    Τί καλλίτερο από το να εμπιστευθούμε την διαίσθηση, την δύναμη της φαντασίας, της πίστης και των ονείρων που μπορούν να γίνουν οδηγοί μας και να μας υποστηρίξουν. Αλλά και να επανασυνδεθούμε με το πνεύμα, την τέχνη και τις πνευματικές πρακτικές

    που μπορούν να κάνουν εδώ θαύματα και

    να μας θεραπεύσουν!

    Απέχοντας ωστόσο από εθισμούς , ψευδαισθήσεις και οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει να χάνουμε τον έλεγχο, τα υγιή όρια και την επαφή με την πραγματικότητα και βέβαια ανήκει στην κατώτερη δόνηση της ενέργειας.

    Εδώ στην εκπνοή του ζωδιακού, υπάρχει συνήθως ένα τέλος για να γίνει μια νέα αρχή.

    Γι αυτό και είναι η ιδανική στιγμή για να αποσυρθείς, να επεξεργαστείς όλα όσα έμαθες τους προηγούμενους 12 μήνες,

    να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους και με τον εαυτό σου, να κλείσεις συμβόλαια του παρελθόντος και να αφήσεις πίσω ό, τι δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου στο ταξίδι σου.

    Η Αφροδίτη στη σύνοδο που πραγματοποίησε με τον Ποσειδώνα μας έκανε να δούμε την καλλίτερη εκδοχή των άλλων, του ευατού μας και της ζωής μας ενώ μέσα από το εξάγωνο με τον Πλούτωνα επιβεβαίωσε ότι οι σχέσεις δεν μπορούν να σταθούν αν δεν έχουν βάθος και αλήθεια. Πόσο μάλλον όταν η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε αναιρετικές μοίρες όπου εκδηλώνονται τα περισσότερο σκιώδη χαρακτηριστικά και προδιαγράφεται μια κρίση αλλά και μια σπουδαία καρμική ολοκλήρωση.

    Αυτό σημαίνει ότι σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο λαμβάνουμε μηνύματα για κάτι που χρειάζεται να ολοκληρωθεί και να μετασχηματιστεί στις σχέσεις, σε αξίες και οικονομικά.

    Γι αυτό όπως και σε όλες τις αναιρετικές ίσως τώρα να νιώθεις ότι ένα γνώριμο μονοπάτι τελειώνει και ότι χρειάζεται να επιλύσεις μια κρίση και να κλείσεις οριστικλα ένα κεφάλαιο, συνειδητοποιώντας ότι ίσως είσαι σε μια λάθος κατεύθυνση που πρέπει να εγκαταλείψεις.

    Η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα Sheat πιθανόν τις τελευταίες ημέρες να σε δυσκόλεψε, φέρνοντας απογοήτευση, μια συναισθηματική απώλεια ή ένα προσωπικό ‘’ναυάγιο’’, δηλώνοντας την ανάγκη να αποχωριστείς κάτι που είχες προηγουμένως αγαπήσει κι επενδύσει.

    Μια διαδικασία που ήταν επώδυνη αλλά ταυτόχρονα και απελευθερωτική.

    Μια ώρα μετά τη Ν.Σ. η Αφροδίτη εισέρχεται στην 0° Κριού για να ανεβάσει τις ταχύτητες και την θερμοκρασία και να γεννήσει νέα ελπίδα.

    Μια ενέργεια που θα μας δώσει αυτονομία και ανεξαρησία, θα μας κάνει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας , να βάλουμε τους δικούς μας όρους, να διεκδικήσουμε και να τολμήσουμε μια νέα αρχή.

    Η Νέα Σελήνη πραγματοποιώντας λίγες ώρες αργότερα σύνοδο με τον τυχερό βασιλικό αστέρα Formalhaut, υποδηλώνει ότι θα έχεις την δυνατότητα να εκδηλώσεις αυτά που θέλεις, να επιτύχεις και να αναγεννηθείς. Καθώς ο απλανής είναι ο κατεξοχήν αστέρας της Αλχημείας που μπορεί να εξυψώσει πνευματικά το άτομο να χαρίσει σοφία, ιδανικά και φήμη όταν όμως επιλέγει πνευματικούς δρόμους και απομακρύνεται από υλιστικές αξίες.

    Η ασύμβατη σύνοδος Ήλιου-Σελήνης με τον Κρόνο στην αναιρετική 29° Υδροχόου σηματοδοτεί μια στιγμή αλήθειας, αποφάσεων και δέσμευσης σε αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις και σε ωθεί να βάλεις όρια και δομή για να το επιτύχεις, κάτι που θα είναι το μεγαλύτερο μάθημα και η πρόκληση για τους Ιχθείς μέσα στο νέο πλανητικό κύκλο.

    Μια δυναμική που σε κάνει να εστιάσεις καλλίτερα, να βάλεις ξεκάθαρους στόχους και να αφιερωθείς σε ένα νέο κεφάλαιο ή συμβόλαιο στη ζωή σου ειδικότερα αν ανήκεις στις πρώτες μοίρες του Μεταβλητού σταυρού αλλά και στις τελευταίες του σταθερού.

    Ο παραδοσιακός κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Δίας από την 10° Κριού καθώς οδεύει σε σύνοδο με τον Χείρωνα και σχηματίζει μικρό τρίγωνο ταλέντου με Ερμή και Άρη υπόσχεται σπουδαίες δυνατότητες θεραπείας σε σχέσεις και παλιά τραύματα, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία.

    Μια υπέροχη πλανητική συγκυρία που μπορεί να αξιοποιήσεις αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης, Δίδυμος, Υδροχόος στο β’ δεκαήμερο καθώς σου δίνονται υπέροχες ευκαιρίες επέκτασης μέσα από μάθηση, επικοινωνία, εμπόριο, μετακινήσεις και ταξίδια.

    Ενώ παράλληλα μπορεί να λαμβάνεις μηνύματα που σε εμπνέουν και σε ωθούν να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου ακόμη και τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου.

    Την ίδια στιγμή το συγκλίνον τετράγωνο του Ερμή από τον φουτουριστικό Υδροχόο με την ανώτερη οκτάβα του τον Ουρανό, είναι η όψη που μας κάνει να σκεφτόμαστε δημιουργικά και εναλλακτικά, μας φέρνει σε επαφή με νέες πηγές πληροφόρησης, κύματα έμπνευσης και ουράνιες ενοράσεις. Μια δυναμική που μας συντονίζει με συλλήψεις, εμπειρίες και ανθρώπους που μας αλλάζουν οπτική και αναβαθμίζει το επίπεδο συνείδησης ακόμη και αν αυτό συμβαίνει μέσα από ανατροπές και εντάση, επιρροή που αφορά κυρίως το β’ δεκαήμερο των σταθερών.

    Η έμπνευση, η πρόθεση, η εστίαση και η ικανότητα σου να εμπιστεύεσαι αυτό που γνωρίζεις και τον ανώτερο εαυτό σου, είναι τα συστατικά που χρειάζεσαι για να εκδηλώσεις όσα επιθυμείς στο νέο Σεληνιακό κύκλο που είναι μια πανίσχυρη πύλη δημιουργίας και νέων ξεκινημάτων.

    Ο Κρόνος θα σου δώσει τις βάσεις, την δομή και το κάδρο για να βάλεις μέσα τα όνειρά σου και να χτίσεις μια νέα πραγματικότητα.

    Ενώ με τους Ιχθείς δεν υπάρχει περιορισμός στο τι μπορεί να ονειρευτείς και να συμπεριλάβεις, αφού είναι ωκεανός και η μήτρα απείρων πιθανότητων που έχεις την δυνατότητα να εκδηλώσεις.

    Κι Εσύ … μια ψυχή με ανθρώπινη εμπειρία

    μια σταγόνα θεϊκής ουσίας στον χρόνο

    και σε όλες τις διαστάσεις

    παντοδύναμη, μαγική, απεριόριστη…!

    Καλή ευλογημένη νέα Σελήνη

    και καλή συνδημιουργία!✨✨✨

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.