• Αφροδίτη Σύνοδος Ποσειδώνας

    Αφροδίτη Σύνοδος Ποσειδώνας

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

    ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

    15/2/2022

    ‘’Η αγάπη άργησε… μια μέρα’’, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος!

    Καθώς η μαγική συνάντηση της Αφροδίτης με τον πλανήτη που συμβολίζει την ανώτερη οκτάβα της, τον υπερβατικό Ποσειδώνα, πραγματοποιείται για φέτος μια ημέρα μετά την γιορτή των ερωτευμένων!

    Ενώ συμπίπτει αυτή τη φορά και με την συνάντηση Ήλιου-Κρόνου στον Υδροχόο, μια όψη αρκετά απαιτητική που γίνεται ακριβείας μια ημέρα μετά στις 16/2.

    Σίγουρα πάντως αν αποφασιζόταν η γιορτή να γίνει κινητή και να βγαίνει βάσει αστρολογικού δελτίου όλα θα ήταν καλλίτερα!

    Παρ΄ όλα αυτά το συγχρονιστικό ραντεβού Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 15/2 παραμένει ένα πολύτιμο συστατικό που δίνει ένα διαφορετικό χρώμα στις ημέρες που ακολουθούν, ίσως και μια παράταση

    στην αγάπη…

    Καθώς η στιγμή αυτή μας επιτρέπει να αφεθούμε αλλά και ενδεχομένως να εστιαστούμε (με την βοήθεια Ήλιου-Κρόνου) στις ιερές μας συνδέσεις, να επενδύσουμε στην αγάπη και στον έρωτα, που μπορεί εδώ να μην έχει να κάνει με ένα πρόσωπο αλλά και με μια ιδέα, με μια δημιουργία,

    με την ίδια την ζωή αλλά και τα πάντα γύρω μας, αφού η αγάπη στους Ιχθείς είναι υπερβατική και δεν γνωρίζει σύνορα.

    Μια Αφροδίτη ιδιαίτερα δυνατή στην έξαρσή της και στην κυβέρνηση του Δία- Ποσειδώνα, με γλυκύτητα και ρομαντισμό, που δεν κάνει διαχωρισμούς και δεν αρκείται στην ικανοποίηση αναγκών και αισθήσεων.

    Αλλά είναι η Αφροδίτη που σε συνέργεια με τον μυσταγωγικό Ποσειδώνα μπορεί υπερβεί το εγώ και αγγίξει την αληθινή, απόλυτη, άνευ όρων ,υπέρτατη αγάπη και να επιτύχει ψυχική ανύψωση και την θεική ένωση.

    Όλα αυτά όταν βρίσκεται μακριά από δύσκολες γωνίες που μπορεί να την κάνουν εύθραυστη, θυσιαστική για ένα ιδανικό και συχνά επιρρεπή στην παραπλάνηση και την απογοήτευση.

    Το ιδιαίτερο πάντως της συνόδου Αφροδίτης Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ότι θα πραγματοποιηθεί για λίγες ακόμη φορές εως το 2026 πριν ο Ποσειδώνας αποχωρήσει οριστικά από τους Ιχθείς και επιπλέον αυτή είναι η τελευταία συνάντηση των δυο πλανητών πριν ο Κρόνος εγκατασταθεί στο ζώδιο (7 Μαρτίου) για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

    Γι αυτό και οι ημέρες είναι πολύτιμες και μια μοναδική ευκαιρία για να θρέψουμε τις σημαντικές αισθηματικές σχέσεις της ζωής μας, να είμαστε με πρόσωπα που αγαπάμε αλλά και να φροντίσουμε τον εσώτερο ευατό μας και τις αληθινές ανάγκες της ψυχής μας.

    Η όψη ευεργετεί όλα τα ζώδια του νερού και της γης στο γ δεκαήμερο ενώ μπορεί να την αισθάνονται εντονότερα εκτός από τους Ιχθείς, οι Ζυγοί και οι Ταύροι καθώς κυβερνώνται από την Αφροδίτη.

    Στην 25° μοίρα Ιχθύων με βάση τα Sabian Symbols πραγματοποιείται

    ‘’ η κάθαρση ενός θρησκευτικού οργανισμού και των εκπροσώπων του, από τη διαφθορά και την στρέβλωση που προέρχεται από υλιστικές επιδιώξεις και πρακτικές. Επομένως πρόκειται για μια στιγμή βαθύτερα πνευματική που μας εξαγνίζει και μας επιστρέφει στην ουσία της πίστης και στην αληθινή επαφή με την ψυχή μας.

    Ημέρες για να ονειρευτούμε, να γιορτάσουμε και να χαρούμε στο μέτρο που μπορούμε την αγάπη, την ομορφιά την αρμονία, την ειρήνη, να αφεθούμε στην μυσταγωγία της ζωής και την μαγεία της σύνδεσης που έχουν την δύναμη να μας θεραπεύουν.

    Εύχομαι να έχετε την τύχη και την ευλογία να γιορτάζετε με τους αγαπημένους σας την κάθε ημέρα γνωρίζοντας πως η αγάπη…

    “…είναι μακρόθυμη,

    είναι ευεργετική και ωφέλιμη,

    η αγάπη δε ζηλεύει,

    η αγάπη δεν ξιπάζεται(= δεν καυχιέται),

    δεν κομπάζει,

    δεν κάνει ασχήμιες,

    δε ζητεί το συμφέρον της,

    δεν ερεθίζεται, δε σκέφτεται το κακό για τους άλλους,

    δε χαίρει, όταν βλέπει την αδικία,

    αλλά συγχαίρει,

    όταν επικρατεί η αλήθεια.

    Η Αγάπη όλα τα ανέχεται,

    όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει,

    όλα τα υπομένει.

    Η Αγάπη ποτέ δεν ξεπέφτει…”

    *απόσπασμα : Ύμνος τῆς Ἀγάπης

    Α´ ἐπιστολὴ Παύλου πρὸς Κορινθίους (ιβ´ 27 – ιγ´ 13)

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.