• Ερμής Σύνοδος Πλούτωνας 10 Φλεβάρη 2023

    Ερμής Σύνοδος Πλούτωνας 10 Φλεβάρη 2023

    ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

    10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2023

    ‘’Εν βυθώ… η α-λήθεια’’

    Μια φορά τον χρόνο Ερμής και Πλούτωνας είναι πιστοί στο προκαθορισμένο ραντεβού τους. Αυτό ωστόσο που κάνει ξεχωριστή την σύνοδό τους που πραγματοποιήθηκε σήμερα 10.2 τοπική ώρα 7.12 μμ είναι ότι φωτίζει την 29° αναιρετική μοίρα Αιγόκερω, που ο Πλούτωνας ετοιμάζεται να εγκαταλείψει για να περάσει στον Υδροχόο, ανοίγοντας εδώ ένα κρίσιμο και αποκαλυπτικό διάλογο λίγο προν την μετάβαση σε στη Νέα Εποχή.

    Για μερικές ακόμη ημέρες με την αλληλεπίδραση των πλανητών να είναι λειτουργική, η συνείδησή σου αγγίζει τα Πλουτώνια βάθη και σκοτάδια. Εκεί που κανείς θνητός παρά μόνο ο αγγελιοφόρος και ψυχοπομπός Ερμής μπορούσε εισέλθει, μεταφέροντας τις ψυχές στον Κάτω κόσμο.

    Μια αρχέγονη διαλεκτική Ερμή-Πλούτωνα που εδώ αναβιώνει και θα σε κάνει να παρατηρήσεις ή να ανακαλύψεις κάτι κρυφό,υπόγειο, δύσκολο ή και αποκρουστικό.

    Σε φέρνει σε επαφή με κάτι που ίσως δεν θα ήθελες να δεις ή να γνωρίζεις και με μια δύναμη που χρειάζεται να κατανοήσεις και να διαχειριστείς.

    Καθώς μάλιστα ο Ερμής διατρέχει την αναιρετική μοίρα του Αιγόκερω και επιπλέον είναι ορθόδρομος έχοντας βγει από την σκιά του, αυτό που μαθαίνουμε κι έρχεται στην αντίληψή μας τόσο ατομικά όσο και συλλογικά ίσως να είναι πολύ σημαντικό και μια μεγάλη αλήθεια που συνδέεται με όλον τον προηγούμενο προγραμματισμό αλλά και τις σκιώδεις πλευρές του ζωδίου που τονίζει ο Πλούτωνας.

    Ίσως μάλιστα να είναι και κάτι καρμικό κι επώδυνο κάτι που έχει τις ρίζες στο παρελθόν και χρειάζεται να ολοκληρωθεί,να εγκαταλειφθεί ή να τελειώσει.

    Η όψη σε κάθε περίπτωση σου δίνει την δύναμη βαθιάς ψυχολογικής γνώσης, την ικανότητα να κάνεις κυριολεκτικά τομές με το μυαλό, να ερευνάς, να πηγαίνεις στο βάθος και την ουσία των πραγμάτων, για να δεις κάτω από την επιφάνεια και να ανασύρεις αλήθειες και κρυμμένες δυναμικές, κατανοώντας ενδόμυχες σκέψεις, κινητρα ακόμη καιβτις προθέσεις των άλλων.

    Γι αυτό και οι ημέρες είναι ιδανικές για μια σοβαρή και ουσιαστική συζήτηση, για βαθιά έρευνα, για να διαπραγματευτείς, να κάνεις μια εξομολόγηση σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι ή να επιλέξεις την ψυχανάλυση που μπορεί τώρα να σε ωφελήσει.

    Μια σπουδαία ευκαρία για να κάνεις κάθαρση του νου, να φύγεις από προσκολλήσεις και τοξικότητα, να μετασχηματίσεις τις σκέψεις σου που έχουν την δύναμη να αλλάξουν τη ζωή σου.

    Αρκεί να μην εστιάσεις σε άσχημες ειδήσεις, δογματικές απόψεις, εμμονές και την διάθεση που μπορεί να υπάρχει για άσκηση σκληρής κριτικής. Και βέβαια να μην ενδώσεις σε ανθρώπους που θέλουν να σου περάσουν και να σου επιβάλλουν τις ιδέες τους και να σε χειραγωγήσουν, τάσεις που είναι τώρα ακόμη πιο έντονες.

    Είναι πολύ θεραπευτικό το να φύγεις από προσκολλήσεις , παιχνίδια του μυαλού και την χειριστικότητα των άλλων και η πλανητική αυτή συνέργεια σε βοηθά να αποδεσμευτείς από τον παλιό προγραμματισμό του μυαλού και να καταφέρεις να ευθυγραμμιστείς με μια νέα πραγματικότητα και την αλήθεια.

    Γι αυτό και τώρα είναι η στιγμή που αποφασίζεις τι θα απελευθερώσεις και τι θα πάρεις μαζί σου, τι θα απορρίψεις και τι θα συγχωρέσεις, πριν ο Ερμής ξεκινήσει το ταξίδι του στον Υδροχόο και σου αλλάξει οπτική.

    Ένας νεωτεριστής Ερμής που δεν θα συμβιβάζεται και δεν θα συνθηκολογεί όπως στον Αιγόκερω αλλά θα υπερασπίζεται την ελευθερία της σκέψης και του λόγου, θα λειτουργεί έξω από τη νόρμα, φουτουριστικά αλλά και περισσότερο ανθρωπιστικά.

    Στα Sabian Symbols η 29°Αιγόκερω είναι μια μοίρα διόρασης καθώς αποδίδεται με την εικόνα ‘’μιας γυναίκας που διαβάζει φύλλα τσαγιού’’ περιγράφοντας έτσι την ικανότητα που έχεις τώρα να βρίσκεις κρυμμένα νοήματα, να αποκωδικοποιείς οιωνούς και σημεία και να κατανοείς βαθύτερους συσχετισμούς.

    Αυτές τις ημέρες τα λόγια και οι σκέψεις σου έχουν μια ιδιαίτερη δύναμη και μπορούν να αποδώσουν καρπούς, να θεραπεύσουν και να αναγεννήσουν!

    Μη φοβηθείς τις σκιές.

    Είναι η απόδειξη πως υπάρχει φως!

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.