• Λίλιθ Στον Λέοντα

    Λίλιθ Στον Λέοντα

    ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

    ‘’Οι μάσκες… πέφτουν’’

    Τρεις ημέρες μετά την έντονη ουράνια Πανσέληνο στον Λέοντα και συνεχίζεις να λαμβάνεις και να αλληλεπιδράς με τις κοσμικές της ενέργειες της, ιδιαίτερα την ‘’Ηλιακή ’’ που έχει ξυπνήσει μέσα σου.

    Καθώς ο Λέων ανάλογα με τον οίκο που καταλαμβάνει στο προσωπικό ωροσκόπιο δείχνει την περιοχή που προορίζεσαι να ενσωματώνεις και να εκφράζεις το ξεχωριστό σου φως, την δημιουργικότητα, την θέληση, την υπερηφάνεια, την αξιοπρέπεια και το μεγαλείο σου.

    Μια ενέργεια που αναδεικνύει την μοναδικότητα σου και υποστηρίζει την φυσική διαδικασία εξέλιξης ολόκληρης της ανθρωπότητας και του πλανήτη, σε έχει κάνει να καταλάβεις καλλίτερα αυτά για τα οποία είσαι έτοιμος/η και ικανός/ή και σου έχει δώσει ακόμη περισσότερη πληροφορία, που δεν είναι άλλη από την ουράνια κοσμική πληροφορία που καταφθάνει σε ‘’κύματα’’ στον μήνα του Υδροχόου.

    Ένας μήνας που φιλοξενεί τον πιο σπουδαίο Σεληνιακό κύκλο όλου του χρόνου που με αφετηρία την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και crescendo την Πανσέληνο στον Λέοντα, έχει ανοίξει την πόρτα στο μέλλον

    και μας προετοιμάζει για τη Νέα Εποχή

    που εγκαινιάζει η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο τον Μάρτιο.

    Μέσα σε όλα αυτά η Λίλιθ έχοντας εισέλθει από τον Γενάρη στον Λέοντα όπου και θα παραμείνει συνολικά για 9 μήνες εως τις 3 Οκτώβρη είναι ένα σπουδαίο σημείο αναφοράς, που πρωταγωνίστησε στο ξεκίνημα αυτού του κύκλου μέσα από το τετράγωνο που πραγματοποίησε με τους Σεληνιακούς Δεσμούς και την αντίθεση που εξακολουθεί να σχηματίζει με τον Πλούτωνα από το τέλος του 2022.

    Η Λίλιθ που δεν είναι ουράνιο σώμα αλλά το πιο απομακρυσμένο σημείο, της τροχιάς της Σελήνης σε σχέση με τη Γη, έρχεται να φέρει μια βαθύτερη γνώση και μεταμόρφωση στο βασίλειο του Λέοντα, μια ζωδιακή περιοχή που δεν έχει μείνει ανεπηρέαστη από τις εκλείψεις και το τετράγωνο Κρόνου- Ουρανού, βιώνοντας όπως και τα υπόλοιπα σταθερά, κρίσεις, ήττες και σημαντικές απώλειες.

    Σύμφωνα με τις γραφές η Λίλιθ υπήρξε η πρώτη γυναίκα του Αδάμ που εκδιώχθηκε από τον παράδεισο επειδή ακολούθησε τα πάθη της και δεν υποτάχτηκε στο πατριαρχικό συστήμα κάτι που την καθιστά σπουδαίο σύμβολο φεμινισμού και γυναικείας απελευθέρωσης.

    Γι αυτό και το αμφιλεγόμενο και αιρετικό αυτό αρχέτυπο, που υπάκουσε στους φυσικούς νόμους και όχι στους ανθρώπινους, είναι ασυμβίβαστη θηλυκή αρχή μέσα σου που σε ωθεί να αγκαλιάσεις και να διαχειριστείς την πιο σκοτεινή και ευάλωτη πλευρά σου και τα πάθη σου, η δύναμη που έχεις να μεταμορφώνεις και να μεταμορφώνεσαι αλλάζοντας την ζωή την δική σου και των άλλων.

    Μια ενέργεια που αναμένεται να αποκαλύψει αλήθειες ακόμη και την λάθος χρήση της δύναμης στον οίκο που ο Λέοντας καταλαμβάνει στον χάρτη σου και σε επηρεάζει έντονα αν ανήκεις ή έχεις προσωπικούς πλανήτες και σημεία στο ζώδιο.

    Για το συλλογικό καθώς η Λίλιθ συνδέεται με μοτίβα καταστροφής στον κύκλο της δημιουργίας ως το αντίθετο της Σελήνης που θρέφει, φροντίζει και προστατεύει ,έφερε μέσα από την διέλευσή της τους προηγούμενους μήνες στον Καρκίνο (την θέση αδυναμίας της) πληγές και τραύματα που συνδέονται με μητέρες και παιδιά.

    Έτσι όχι μόνο τονίστηκαν παθογένειες στην ‘’οικογένεια’’ αλλά και εκδηλώθηκαν βάναυσες παραβιάσεις στο θέμα της μητρότητας και της αναπαραγωγής, με αποκορύφωμα το αναχρονιστικό και ανελεύθερο νομοσχέδιο κατά των αμβλώσεων που ψηφίστηκε στην Αμερική.

    Ωστόσο τώρα η Λίλιθ από τον Λέοντα έρχεται να φωτίσει τις αδύναμες και σκοτεινές πλευρές την Αρσενικής Αρχής, γι αυτό και η νέα θέση της αναμένεται να αναδείξει όσο ποτέ άλλοτε τις ανισορροπίες της αρσενικής ενέργειας και της πατριαρχίας στον κόσμο, καθώς και τα τραύματα που συνδέονται με την προσωπική δύναμη και θέληση, το πατρικό πρότυπο και τα κακώς κείμενα πρόσωπων που έχουν φήμη και αξιώματα.

    Σε προσωπικό επίπεδο η Λίλιθ στον Λέοντα είναι μια στιγμή επίγνωσης και αμφισβήτησης που μπορεί να σε κάνει να θέσεις πολύ σημαντικά ερωτήματα…

    Σε ποιον τομέα της ζωής σου επιδιώκεις την επιτυχία και θέλεις να ακολουθήσεις το πάθος και τα όνειρά σου χωρίς περιορισμούς, δεσμεύσεις και τον φόβο για αλλαγές;

    Κατά πόσο οι σχέσεις σου με τους άλλους είναι αυθεντικές και σε τιμούν;

    Αλλά και πως θα καταφέρεις να εντυπωσιασεις και να μοιραστείς τα ταλέντα σου λαμβάνοντας την αληθινή εκτίμηση και αναγνώριση που επιθυμείς;

    Με την Λίλιθ στον Λέοντα υπάρχει μια αλήθεια για την ουσία σου και αποστροφή για την υποκρισία και την λανθασμένη χρήση της δύναμης στη ζωή σου που ζητά τώρα να απελευθερωθεί. Μια ενέργεια που σκοπό έχει να σε φέρει πιο κοντά στην αληθινή φύση και την αξία σου χωρίς να χρειάζεσαι μια ψεύτικη μάσκα και να ενδύεσαι έναν ρόλο που οι άλλοι σου επιβάλλουν.

    Πώς αλλιώς θα μπορούσες να υποδεχτείς τον Πλούτωνα που μπαίνει σε λίγες εβδομάδες στον Υδροχόο και είναι ένα κάλεσμα για γνήσια αυθεντική έκφραση, ελευθερία και την προσωπική συνεισφορά σου στον κόσμο;

    Έκτος αυτού η τονισμένη ενέργεια στον Λέοντα αλληλεπιδρά δημιουργικά με τον ευεργέτη Δία από τον Κριό και επιπλέον μας προετοιμάζει για την είσοδο του Βόρειου Δεσμού στον Κριό ( 18 Ιουλίου) που θα ανοίξει τον δρόμο για να βρούμε την ουσία, τον σκοπό μας και την χαρά μια νέας δημιουργίας.

    Έτσι μόνο αν τώρα πέσουν οι μάσκες θα καταφέρουμε να βαδίσουμε το νέο μονοπάτι που μας ανοίγουν οι Σεληνιακοί Δεσμοί από το καλοκαίρι στον άξονα Κριού- Ζυγού για να πάμε μπροστά με αληθινές αξιώσεις.

    Μια υποσχόμενη ροή ενέργειας που πρόκειται να κινητοποιήσει θετικά όλα τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες, Τοξότες αλλά και του αέρα Διδύμους, Ζυγούς , Υδροχόους.

    Το καλοκαίρι επιπλέον η Λίλιθ πρόκειται να εργαστεί αρκετά για την μεταμόρφωση καθώς θα πραγματοποιήσει τρεις φορές σύνοδο με την Αφροδίτη που θα αναδρομήσει στον Λέοντα, για να αλλάξει τις αξίες, τα συναισθήματα αλλά και την στάση μας απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να συνδέονται με το κάρμα και το παρελθόν μας, μια διαδικασία που σε κάποιους μπορεί να φανεί επώδυνη, ωστόσο είναι λυτρωτική και απαραίτητη.

    Το μήνυμα της Πανσελήνου που εξακολουθεί να είναι ηχηρό είναι να δούμε αλήθειες για τον ευατό μας και με ξεκάθαρη αντίληψη να προχωρήσουμε στους νέους ενεργειακούς κύκλους που σύντομα ανοίγονται μπροστά μας.

    Και η Λίλιθ βάζει ένα λιθαράκι σε αυτό.

    Αρκεί να κατανοήσεις που βρίσκεσαι στην εξέλιξη και να αποφασίσεις να ευθυγραμμιστείς,

    χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.