• Αφροδίτη Στους Ιχθείς 27 Γενάρη 2023

    Αφροδίτη Στους Ιχθείς 27 Γενάρη 2023

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

    27 ΓΕΝΑΡΗ 2023

    ‘’Η Αγάπη… θα δείξει τον δρόμο’’

    Την Παρασκευή 27/1 4.32 πμ η Αφροδίτη αποχωρίζεται το ζώδιο του Υδροχόου και ξεκινά το οδοιπορικό της στους συναισθηματικούς, ονειρικούς και ευφάνταστους Ιχθείς.

    Ο πλανήτης της αγάπης έχοντας πραγματοποιήσει στις 23/1 την τελευταία για τα επόμενα 30 χρόνια, σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, σου έχει ήδη δώσει ίσως το μεγαλύτερο μάθημα στην εξέλιξη της συνείδησης και της ψυχής σου, σε σχέση με αυτά που αγάπησες, εκτίμησες, μοιράστηκες ή αφοσιώθηκες τα προηγούμενα τρια χρόνια αλλά και σε όσα αποφάσισες από εδώ και στο εξής να ακολουθήσεις και να δεσμευτείς.

    Έτσι ακόμη και αν η επαφή της Αφροδίτης με την αυστηρή γεωμετρία του Κρόνου έδειξε χωριστούς δρόμους για την σχέση σου με πρόσωπα ή κάτι που αγαπάς, έφερε ένα νέο επίπεδο κατανόησης και ωρίμανσης για μια σχέση που χρειαζεται να μεταβεί στο επόμενο στάδιο ή σε οδήγησε στο τελικό ξεκαθάρισμα ύστερα από μια προσωπική απογοήτευση ή ναυάγιο, η επιρροή της όψης σου έδωσε νέα μέτρα και σταθμά για όλα όσα αξίζει να επενδύσεις και να δημιουργήσεις.

    Σύμφωνα εξάλλου με τον μύθο τα δυο αρχέτυπα δεν απέχουν πολύ καθώς η Αφροδίτη είναι η ευνοούμενη του Κρόνου, που γεννήθηκε ύστερα από τον ακρωτηριασμό του Ουρανού που ο Κρόνος διέπραξε…

    Ποιος εξάλλου δεν θέλει η αγάπη και οι επιλογές του να έχουν την σταθερότητα, την αξία και την διάρκεια στον χρόνο, που μόνο ο Κρόνος μπορεί να τις εγγυηθεί;

    Όποιο πάντως και αν ήταν το σενάριο για σένα, ύστερα από τις εξετάσεις που έδωσε η Αφροδίτη στον Κρόνο για την αγάπη, τις επιθυμίες, τις αξίες σου, τώρα αρχίζεις να ευθυγραμμίζεσαι με μια μεγαλύτερη ελευθερία και την υπέρβαση που αναζητούσες.

    Καθώς η Αφροδίτη από την νέα θέση της στους Ιχθείς εως τις 20 Φλεβάρη, στα νερά του Δία και του Ποσειδώνα (παραδοσιακός και μοντέρνος κυβερνήτης) κάνει την αγάπη υπερβατική και σε ταξιδεύει πάνω από ωκεανούς για να την συναντήσεις…

    Μια Αφροδίτη μαγική και μεταμορφωτική που κάνει την αγάπη, την χαρά , την δημιουργικότητα, τον αισθησιασμό και την αισθητική, εδώ να δονούνται σε μια διαφορετική ανώτερη οκτάβα που υπερβαίνει το γήινο πεδίο

    και έχει την δύναμη να εξαγνίζει

    και να θεραπεύει.

    Αυτή που γεννά και κατοικεί στο καθετί που βλέπεις και τα συνέχει Όλα.

    Ανιδιοτελής, ονειρική, εξιδανικευμένη , Σαιξπηρική, ιερή και πανανθρώπινη που περιβάλλει με στοργή και με συμπόνια την κάθε ύπαρξη και το Σύμπαν ολόκληρο και είναι το φάρμακο για την ψυχή

    και η πηγή κάθε δημιουργίας.

    Η αγάπη που δεν μπαίνει σε όρια και στεγανά και απορρίπτει τον πραγματικό κόσμο για να χαθεί στον όνειρο, την φαντασία και την ψευδαίσθηση. Που παραβλέπει λάθη και συγχωρεί γι αυτό και φτάνει στην αυτοθυσία και την θέωση.

    Αν έχεις επιστροφή της Αφροδίτης στους Ιχθείς στο γενέθλιο ωροσκόπιο, μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως συνδεθείς με ένα νέο δημιουργικό πάθος και μπορεί να λάβεις μια ξεχωριστή καθοδήγηση για τα αισθηματικά, οικονομικά ή την πνευματική σου εξέλιξη.

    Ενώ και με Ήλιο, Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και τους προσωπικούς πλανήτες στους Ιχθείς ή σε Καρκίνο, Σκορπιό, Παρθένο, Αιγόκερω και Ταύρο, μπορείς εξίσου να ευνοηθείς και να αισθανθείς το θεϊκό άγγιγμα και μια μορφή αφθονίας που μπορεί να τονώσει και να αναγεννήσει μια περιοχή της ζωής σου.

    Με την εκδίπλωση της ενέργειας στις συγκεκριμένες ημερομηνίες να σου δείχνει και ορισμένα ακόμη σημαντικά σκαλοπάτια…

    4/2 Αφροδίτη τετράγωνο Άρης (11°-12°): Η πλανητική συνέργεια κάνει ακαταμάχητη την φυσική έλξη και την ανάγκη για σύνδεση, φέρνει ασίγαστο πάθος, ένταση και ενδεχόμενη συναισθηματική εξουθένωση από τις τάσεις κυριαρχίας και επικράτησης στις σχέσεις σου.

    8/2 Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός (15°-16°): Βρίσκεις την αρμονία και την ικανοποίηση κοντά σε φίλους και συλλογικότητες με την προϋπόθεση ότι σου επιτρέπουν να νιώθεις ελεύθερος/η και να είσαι ο εαυτός σου. Ενώ έλκεσαι από νέες πρωτόγνωρες εμπειρίες, ασυνήθιστες σχέσεις και ανθρώπους, βιώνοντας ακόμη και μια απροσδόκητητα οικονομική – ερωτική επιτυχία αλλά και κοινωνική αναγνώριση.

    15/2 Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνας (23°-24°): Η όψη που κατά ‘’σύμπτωση’’ σφραγίζει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και υπόσχεται ρομαντικό ιδεαλισμό, έμπνευση, πνευματικότητα και δημιουργικότητα στο ζενίθ, ενσυναίσθηση, συμπόνια αλλά και εξιδανίκευση που μπορεί καταλήξει σε απογοήτευση, αυταπάτες και παραπλάνηση αν δεν θέσεις υγιή όρια.

    19/2 Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας

    (στις αναιρετικές 29°): Έντονες μεταμορφωτικές σχέσεις και βαθιά συναισθήματα. Φυσική έλξη και προσωπικός μαγνητισμός που μπορεί να γίνει μέσο ευχαρίστησης, ικανοποίησης αναγκών και έλξης αποθεμάτων. Δυνατές επωφελείς συμμαχίες-συνεργασίες , υποστήριξη συναισθηματική ή οικονομική από άτομα ώριμα, με κύρος, εξουσία ή δύναμη.

    Μέσα στον επόμενο μήνα με την Αφροδίτη στους Ιχθείς έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε και να αφοσιωθούμε σε αυτούς και αυτά που αγαπάμε αλλά και να φτάσουμε σε νέα επίπεδα κατανόησης, πίστης και έκφρασης των συναισθημάτων βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στην πνευματική μας εξέλιξη.

    Αρκεί μέσα σε όλα αυτά να μην ξεχάσουμε την αγάπη στον ευατό και την τροφή της ψυχή μας ακολουθώντας την καρδιά.

    που μόνο αυτή μπορεί να μας οδηγήσει

    σε ένα καλλίτερο μέρος

    και να μας δείξει με ασφάλεια…

    τον δρόμο!

    Με ευγνωμοσύνη και με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    ➡️ Η επιρροή για τους 12 Ωροσκόπους

    στα σχόλια🌟🌟🌟

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.