• Νέα Σελήνη Στον Υδροχόο 21 Γενάρη 2023

    Νέα Σελήνη Στον Υδροχόο 21 Γενάρη 2023

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

    21 ΓΕΝΑΡΗ 2023

    “Κάλεσμα από …το Μέλλον”

    Αν υπάρχει ένα φεγγάρι μέσα στο έτος που μπορεί να σε ευθυγραμμίσει και να σε κάνει να οραματιστείς και να προβάλλεις τον εαυτό σου στο μέλλον , αυτό δεν είναι άλλο από την Νέα Σελήνη του Γενάρη στον Υδροχόο.

    Η πρώτη Νέα Σελήνη του Χρόνου που πραγματοποιείται 21/1 ώρα Ελλάδας 10.53μμ στην 1°.32’ του Υδροχόου έχει ξεχωριστή δυναμική όχι απλώς γιατί είναι μια Σουπερ Νέα Σελήνη στο περίγειο, το εγγύτερο σημείο της τροχιάς της σε σχέση με τη Γη, ασκώντας μεγαλύτερη επιρροή, αλλά και για ορισμένους ακόμη βασικούς λόγους…

    Αρχικά η Ν.Σ. συμπίπτει με την αφετηρία του νέου Σεληνιακού Έτους που υπόσχεται νέες δυνατότητες εκδήλωσης και ξεκινημάτων και επιπλέον γιατί βρίσκεται στο μεσοδιάστημα δυο εκλείψεων, ένα κρίσιμο σημείο καμπής, που ενεργοποιεί την έκλειψη του Οκτωβρίου στην 2° Σκορπιού και φωτίζει αυτή που θα γίνει τον Απρίλιο στην 29° Κριού.

    Επιπλέον η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στην περιοχή που ξεκίνησε ο σπουδαίος συνοδικός Δία/Κρόνου στην 0° Υδροχόου (στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο του 2020) εγκαινιάζοντας μια Νέα εποχή συνοδικών κύκλων με έμφαση στο στοιχείο του αέρα.

    Και βέβαια πραγματοποιείται στη σ μοίρα που θα φιλοξενεί τον Πλούτωνα στον Υδροχόο από τον Μάρτιο και για τρεις μήνες, δίνοντας μια πρόγευση από τους μετασχηματισμούς και τις εξελίξεις που θα φέρει η οριστική εγκατάστασή του στο ζώδιο για τα επόμενα 20 χρόνια. (2024-2044)

    Αυτό σημαίνει ότι εκεί που έχεις την 1°’2° Υδροχόου στο γενέθλιο ωροσκόπιο, αλλά και αν ανήκεις στο α’ πενθήμερο κυρίως του σταθερού Σταυρού Ταύρου, Σκορπιού ,Λέοντα, Υδροχόου, με πλανήτες ή και σημεία στα ζώδια αυτά, ίσως αρχίζεις ήδη να λαμβάνεις τα πρώτα μηνύματα από το νέο ταξίδι και την εξελικτική σου πορεία που φωτίζει ο νέος Σεληνιακός κύκλος και μπορείς να βάλεις τον σπόρο για ό ,τι θέλεις να καρποφορήσει μακροπρόθεσμα.

    Έχοντας μια έξτρα υποστήριξη από το συγκλίνον εξάγωνο της Ν.Σ. με τον Δία στην 4°Κριού που ανοίγει μια πόρτα στην τύχη και τις ευκαιρίες και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πρόοδο, επιτυχία και επέκταση.

    Παράλληλα το ευοίωνο ανοιχτό τρίγωνο της Ν.Σ. με τον ορθόδρομο Άρη σε κινητοποιεί και σου δίνει την δύναμη, την τόλμη και την αποφασιστικότητα να προωθήσεις σχέδια, να κάνεις νέα βήματα προσωπικά, επαγγελματικά ή κοινωνικά και να ενισχύσεις την συμμετοχή σου σε ομάδες, ενώσεις και κοινωνικά δίκτυα.

    Με 4 ουράνια σώματα στον εμπνευσμένο επαναστάτη και μεταρρυθμιστή Υδροχόο, το πιο πιθανό είναι να αισθάνεσαι ότι υπάρχει τώρα κάτι μεγαλύτερο για σενα, ένας νέος ρόλος και κάτι που θα ήθελες να κάνεις διαφορετικά. Και μπορεί να αποφασίσεις να ελευθερωθείς, να σπάσεις το καλούπι και να αποδράσεις από παλιούς προγραμματισμούς και περιορισμούς και να έρθεις πιο κοντά σε κάτι περισσότερο αυθεντικό και αληθινό, για το οποίο ίσως ετοιμαζόσουν όλη σου τη ζωή.

    Ο Υδροχόος που συλλέγει γνώση, ιδέες και σοφία με σκοπό να τις αποδώσει και είναι η Ανώτερη Κοσμική Συνείδηση που μας κάνει να σκεφτόμαστε και να δρούμε συλλογικά και ανθρωπιστικά , σου δείχνει εδώ την μεγαλύτερη εικόνα και σου θυμίζει ότι τα μοναδικά σου χαρίσματα, σου δόθηκαν κυρίως για να τα προσφέρεις και να συλλαμβάνεις μικρά ή μεγαλύτερα οράματα που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο τον δικό σου και των άλλων.

    Ο μοντέρνος κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, Ουρανός έχοντας ενισχυμένη επιρροή καθώς σε δυο ημέρες πραγματοποιεί Στάση για να γυρίσει ορθόδρομος, γίνεται καταλύτης αλλαγών και φέρνει νέα δεδομένα που σε κάνουν ίσως να επανεφεύρεις τον εαυτό σου εκεί που έχεις 14°-15° μοίρες Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα, Υδροχόου στον χάρτη σου.

    Καθώς το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που μας δυσκόλεψε αρχίζει και φθίνει και όλοι οι πλανήτες θα κινούνται για τους επόμενους 3 μήνες ορθόδρομοι, δημιουργούνται προοπτικές εξέλιξης σε όλα όσα το προηγούμενο διάστημα είχαν εμποδιστεί ή καθυστερήσει.

    Η επιστροφή του Ουρανού, της ανώτερης οκτάβας του Ερμή, σε ορθόδρομη φορά ύστερα από 7 μήνες και το συγκλίνον τρίγωνο που σχηματίζουν μεταξύ τους, έπειτα και από την σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό, δίνει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και το πράσινο φως για να επικοινωνήσουμε, να μοιραστούμε, να εφαρμόσουμε ιδέες που επεξεργαζόμασταν στην διάρκεια της πολύμηνης αναδρομής του, να βρούμε λύσεις σε προβλήματα ακόμη και μεγαλύτερης κλίμακας και να πάρουμε άμεσες αποφάσεις.

    Μια ενέργεια που υπόσχεται καινοτομία και μεταρρυθμίσεις στους τρόπους επικοινωνίας, την εκπαίδευση, το εμπόριο, τις συναλλαγές, τους νλμους αλλά και ένα ενδεχόμενο όφελος για τις συλλογικότητες και τις ομάδες που αγωνίζονται για δικαιώματα, ισότητα και ελευθερία.

    Ωστόσο ο Ερμής (το νοητικό) σε δύσκολη όψη χιαστί με τον Άρη (την δράση) και τετράγωνο με τον Χείρωνα είναι ένα ‘’αγκάθι’’ που χρειάζεται να προσέξουμε, καθώς υποδηλώνει ασυνέπεια λόγων και έργων και μπορεί να ευθύνεται για αναποφασιστικότητα, ακυρώσεις, λάθος εκτιμήσεις, υπερένταση και διχασμό. Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα που επαναλήφθηκε τον Δεκέμβρη να μας υπενθυμίζει πως το μυαλό μπορεί κάποιες φορές να γίνεται ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος.

    Την ίδια στιγμή ο συγκυβερνήτης της Νέας Σελήνης Κρόνος σε σύνοδο και παραλληλία με την Αφροδίτη στην 24° Υδροχόου, βάζει σχέσεις, ανάγκες, επιθυμίες και τις αξίες σου στο μικροσκόπιο, προκειμένου να διαπιστώσεις αν αυτό που οραματίζεσαι για την μελλοντική σου ζωή είναι βιώσιμο και αν μπορεί να έχει σταθερότητα και διάρκεια.

    Αυτό σημαίνει πως κάθε μορφή σχέσης ή επένδυση συναισθηματική ή οικονομική πρόκειται να αξιολογηθεί και να περάσει από το αυστηρό φίλτρο του Κρόνου για να δεις την ποιότητα των επιλογών σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

    Γι αυτό και αν έχεις δουλέψει σε μια σχέση προσωπική, επαγγελματική ή κοινωνική μπορείς να αποφασίσεις να κάνεις μια μεγαλύτερη δέσμευση. Ενώ αν την είχες παραμελήσει ή διαπιστώνεις ότι αυτή δεν λειτουργεί αυτή θα είναι και μια ώρα κρίσης που μπορεί να φέρει έναν χωρισμό, απομάκρυνση, την απόφαση να βάλεις όρια και ένα νέο πλαίσιο.

    Η Αφροδίτη σε αμοιβαία υποδοχή και αντιπαραλληλία με τον Ουρανό υποδηλώνει ότι ο σκοπός εδώ είναι να απαλλαγείς από ό, τι είναι περιοριστικό και στέκεται εμπόδιο στην ουσιαστική σου εξέλιξη.

    Μια επιρροή που αφορά όλο το γ’ δεκαήμερο του σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που καλούνται να διαχειριστούν πολλά από τα κακώς κείμενα των σχέσεων και των επιλογών τους συναισθηματικών ή και επαγγελματικών και να πάρουν αποφάσεις με μακροχρόνιες συνέπειες.

    Ενώ χρειάζεται να προσέξουν να μην πέσουν στην παγίδα Αφροδίτης-Κρόνου, που θα ήταν το να συμβιβαστούν και να κάνουν μια σχέση, συμβόλαιο ή συνεργασία επειδή ‘’πρέπει’’ και όχι επειδή θέλουν και τους ικανοποιεί, που θα τους οδηγήσει στο να πληρώσουν ένα βαρύτερο τίμημα αργότερα.

    Τα Sabian symbols αποδίδουν την 1°-2° του Υδροχόου ως ‘’Μια απρόσμενη καταιγίδα’’ προαναγγέλλοντας τον επεισοδιακό χαρακτήρα την Νέας Σελήνης και την ανάγκη να αναπτύξεις περισσότερο την εσωτερική σου ασφάλεια για να αντιμετωπίσεις μια ενδεχόμενη κρίση.

    Μια μοίρα με ουράνιο πρόσημο που προδιαγράφει αναστάτωση για την προσωπική ζωή και το συλλογικό, με κοινωνικά , πολιτικά, οικονομικά ή γεωφυσικά απρόοπτα που μπορεί να μας αιφνιδιάσουν.

    Η εγγύτητα του Πλούτωνα στην Νέα Σελήνη από την τελευταία μοίρα του Αιγόκερω είναι μια δυνατή ευθυγράμμιση που δίνει την βαθιά επίγνωση για να απαλλαγούμε από όσα δεν χρειαζόμαστε δηλώνοντας ότι κάτι σε αυτό τον κύκλο θα πρέπει να εγκαταλειφθεί ή να μετασχηματιστεί για να πραγματοποιηθεί το νέο ξεκίνημα και η επιθυμητή πρόοδος.

    Ο Πλούτωνας καθώς θα διελαύνει επανειλημμένα από την 29° Αιγόκερω έως ότου εγκατασταθεί οριστικά στον Υδροχόο θα συνεχίσει να αποκαθηλώνει και να ανατρέπει εξουσίες και καθεστώτα, να αποκαλύπτει την έλλειψη διαφάνειας και αξιοπιστίας ή την κατάχρηση δύναμης από την ιεραρχία δίνοντας βέβαια και την χαριστική βολή.

    Ενώ για την προσωπική ζωή η επιρροή μπορεί να εκδηλωθεί με πάθη, ένταση, παιχνίδια ελέγχου και κυριαρχίας στις σχέσεις αλλά και να φέρει την υποστήριξη από ισχυρά πρόσωπα και αποθέματα, μεγάλη φιλοδοξία και αλχημιστική δύναμη, για τις πρώτες μοίρες των σταθερών αλλά και τις 2 τελευταίες των παρορμητικών Κριού, Ζυγού, Καρκίνου, Αιγόκερω.

    Η αντίθεση της Ν.Σ. με την Λίλιθ από την 2° Λέοντα φωτίζει το υποσυνείδητο και μια σκοτεινή περιοχή της ζωής σου φέρνοντας στην επιφάνεια φόβους, ανασφάλειες, εμμονές, και αποκαλύψεις στις σχέσεις σου ώστε να κάνεις ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα σε όσα αγνοούσες ή απωθούσες και να προχωρήσεις περισσότερο δυνατός/ή στο επόμενο στάδιο.

    Περνάμε μια μεγάλη εξελικτική αλλαγή Συνείδησης και ο ρόλος της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο είναι να σε αφυπνίσει, να σε εμπνεύσει και να σε ευθυγραμμίσει με το μέλλον κι ένα νέο πεδίο πιθανοτήτων που εδώ σου δίνει τα πρώτα σημάδια του.

    Ώστε να απελευθερώσεις αυτό που δεν θες και να έρθεις πιο κοντά σε αυτό που θες και αυτό που πραγματικά Είσαι, ακόμη και αν αυτό σημαίνει έξοδο από τις ζώνες ασφάλειας, επανάσταση για τις τρέχουσες συνθήκες της ζωής σου και την συνεισφορά σου σε κάτι μεγαλύτερο.

    Στον Υδροχόο καλείσαι να διοχετεύσεις τα χαρίσματα και την μοναδικότητά σου σε κάτι που προσθέτει αξία και αναβαθμίζει την ζωή την δική σου και των άλλων, καθώς εδώ συλλαμβάνεις ότι

    όταν ο Κόσμος θεραπεύεται…

    θεραπεύεσαι κι Εσύ

    αλλά και το αντίστροφο!

    Και αυτός ο Κόσμος σε χρειάζεται!

    Καλή ευλογημένη Νέα Σελήνη

    σε Όλους!

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.