• Άρης Προς… Ορθοδρομή 12 Γενάρη 2023

    Άρης Προς… Ορθοδρομή 12 Γενάρη 2023

    ΑΡΗΣ ΠΡΟΣ… ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ!

    12 ΓΕΝΑΡΗ 2023

    Ο πλανήτης της δύναμης, της θέλησης, του πάθους και της δράσης Άρης, από τις 30 Οκτώβρη σε αναδρομή πραγματοποίησε σήμερα την Στάση του στην 9°Διδύμων για να κινηθεί ορθόδρομος.

    Γι αυτό και μέσα στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες ίσως να έχεις πλεον μια νέα αίσθηση εαυτού, που θα σε βοηθήσει να κάνεις τα νέα σου βήματα και να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που έχεις επιθυμείς και οραματίζεσαι.

    Έτσι ενώ το προηγούμενο διάστημα μπορεί να ένιωθες την ενέργεια σου εγκλωβισμένη και σε αδράνεια, χωρίς την δύναμη να κινηθείς μπροστά, έχοντας ωστόσο συνειδητοποιήσει τι πρέπει να αλλάξει και τι χρειάζεται να κάνεις γι αυτό, η ενεργητικότητα και η αποφασιστικότητα επανέρχονται και είσαι περισσότερο έτοιμος/η αλλά και με μικρότερη ανοχή απέναντι σε ό, τι δεν είναι αληθινά για σένα και δεν σου αξίζει.

    Καθώς πλέον έχεις την τόλμη και το κουράγιο να παραμερίσεις τους φόβους, τις ανασφάλειες τις αναστολές σου και ό, τι ήταν αυτό που σε κρατούσε πίσω και να κυνηγήσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες σου.

    Γι αυτό και η επάνοδος της Αρσενικής Αρχής που λαμβάνει χώρα μέσα στον καθένα μας χάρη στην ορθοδρόμηση του Άρη είναι η ευκαιρία για να αξιοποιήσουμε την ακατανίκητη δύναμη του φλογερού πλανήτη για δημιουργία και ευθυγράμμιση με τους στόχους, το πάθος και την αποστολή μας στη ζωή.

    Χωρίς βιασύνη, καθώς ο Ερμής παραμένει μέχρι τις 19 του μήνα ανάδρομος και ο Άρης θέλει αρκετό διάστημα ακόμη για να βγει από την σκιά του και να ξαναβρεί τους κανονικούς του ρυθμούς.

    Παρ όλα αυτά από εδώ και πέρα αρχίζεις να αντικρίζεις τον κόσμο διαφορετικά και βλέπεις δυνατότητες, λύσεις και ευκαιρίες που προηγουμένως δεν μπορούσες να δεις που σε κάνουν να παίρνεις πιο εύκολα τις αποφάσεις. Ενώ μπορεί να ανακαλύπτεις διαφορετικές πτυχές του εαυτού σου και την ικανότητα τουλάχιστον σε έναν οίκο-περιοχή της ζωής σου, εκεί που κυβερνούν οι Δίδυμοι, να είσαι ευέλικτος/η και ανοιχτός/η στις πιθανότητες.

    Καθώς επιπλέον ο Άρης είναι η δράση και το ένστικτο που φιλτράρεται στους Διδύμους από το μυαλό και βέβαια συνεχίζει να είναι σε απόκλιση, θα πρέπει να προσέξεις τα λόγια, τις σκέψεις και όλα όσα αφηγείσαι στον ευατό σου που μπορεί τώρα να έχουν ξεχωριστή δύναμη κι επιρροή και να μεταμορφώσουν την ζωή σου.

    Γι αυτό η σημερινή ημέρα αλλά και η αυριανή, με τον Άρη σε Στάση είναι κατάλληλες για ενδοσκόπηση, διαλογισμό και δημιουργικό οραματισμό. Μια ευκαιρία για να κάνεις τις θετικές δηλώσεις σου και να δώσεις σχήμα στις ιδέες και τα οράματά σου.

    Αν ειδικότερα ανήκεις στα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού που ο Άρης κυβερνά ή έχεις Φώτα, προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στα ζώδια αυτά είναι δεδομένο ότι επηρεάζεσαι και αρχίζεις να νιώθεις ήδη διαφορετικά.

    Το ίδιο ισχύει και αν έχεις πλανήτες κοντά στην 9° μοίρα των μεταβλητών οπότε και θα νιώθεις ότι παίρνεις μια ανάσα πριν ριχτείς ξανά στην μάχη!

    Στα Sabian Symbols η 9° Διδύμων αποτυπώνεται ως ‘’Μια φαρέτρα γεμάτη βέλη’’ υποδηλώνοντας την ετοιμότητα μας για αγώνα και για νέες κατακτήσεις!

    Μια στιγμή επομένως για να κοιτάξεις μπροστά, προς την σωστή κατεύθυνση και να επιλέξεις σοφά τους στόχους

    και τις μάχες σου

    για να κερδίσεις… το χαμένο έδαφος!

    Με αγάπη💞

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.