• Νέα Σελήνη Στον Σκορπιό 4 Νοέμβρη 2021

    Νέα Σελήνη Στον Σκορπιό 4 Νοέμβρη 2021

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

    4 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

    Η δύναμη της πρόθεσης στην Εποχή του…. “Metaσχηματισμού” !

    Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 4 Νοέμβρη στην 12°.40′ του Σκορπιού έχει ένα ειδικό βάρος, καθώς σηματοδοτεί την αρχή της εκλειπτικής περιόδου σε έναν σεληνιακό κύκλο τεσσάρων εβδομάδων, στο μεσοδιάστημα του οποίου λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος που θα είναι ταυτόχρονα και έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου.

    Μπαίνουμε λοιπόν σε μία περίοδο αλλαγών και μεταμόρφωσης που φέρει την αστρολογική υπογραφή του ανατρεπτικού Ουρανού από τον Ταύρο , ο οποίος σχηματίζει ακριβείας αντίθεση με τα Φώτα.

    Μια ενέργεια που χτίζεται από τώρα, φέρνει βαθιές συνειδητοποιήσεις και πρόκειται να κορυφωθεί με τις εκλείψεις, που αναμένεται να αλλάξουν για κάποιους τα δεδομένα της ζωής τους, ανατρέποντας ασφάλειες και σταθερές.

    Και μπορεί η σύνοδος του Ήλιου με τη Σελήνη να σηματοδοτεί την εναρμόνιση της συνείδησης μας με το ασυνείδητο, μία στιγμή που συνήθως ισχυροποιεί τις επιθυμίες μας και μας κάνει πιο αποφασιστικούς, η αρνητική ωστόσο εκδήλωση της σύζευξης, μπορεί να φέρει μονολιθικότητα κι έναν μονόπλευρο τρόπο διαχείρισης των καταστάσεων με αποτέλεσμα συχνά να μην μπορούμε να διαχωρίσουμε το εγώ μας από την αλήθεια.

    Τα Φώτα πάντως υποστηρίζονται ιδιαίτερα από την σύνοδό τους με τον απλανή Αστέρα Alphecca που θεωρείται ότι χαρίζει φρόνηση, επινοητικότητα, δημιουργική δύναμη και αφθονία, ενώ κάνουν ταυτόχρονα σύνοδο και με τον Accrux, το σταθερό άστρο στον αστερισμό του Σταυρού του Νότου, που θεωρείται ότι δίνει βάθος στα συναισθήματα, ταλέντο στην μεταφυσική και ικανότητες πραγματοποίησης στόχων.

    Αν σε όλο αυτό προσθέσουμε και την σταθερή ποιότητα του Σκορπιού, ο οποίος πορεύεται με οδηγό το ένστικτο και την δύναμή του χωρίς να παραβλέπει τις ανάγκες του, καθώς και την παρουσία του παντοδύναμου Άρη που προελαύνει πλέον δυναμικά στο ζώδιο της παραδοσιακής του κυβερνήσης, τότε μιλάμε για μία πανίσχυρη δυναμική που μας αφυπνίζει, μας εξωθεί σε δράση και αφοσίωση σε μια αποστολή και μας κάνει να απομακρυνθούμε από ό,τι δεν ευθυγραμμίζεται με τα θέλω μας.

    Ιδιαίτερη σημασία αποκτά βέβαια και το μεσοδιάστημα του Άρη με την Ν.Σ. στην 7° του Σκορπιού, μια μοίρα σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ο οποίος κλείνει το τρίτο για φέτος ακριβείας τετράγωνο του με τον Ουρανό μέσα στον επόμενο μήνα.

    Μια εκρηκτική αστρολογική συνθήκη, που προμηνύει κρίσεις , προκλήσεις, εμπόδια και ανατρεπτικές καταστάσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές μας οδηγώντας σε ρήγματα και προσωπικά αδιέξοδα.

    Με την καταλυτική δράση του επαναστάτη Ουρανού που έρχεται σε ρήξη με το παλιό (Κρόνος), μπορεί να εκδηλωθεί μια γενικότερη δυσαρέσκεια, εσωτερική ανταρσία και διάθεση ανατροπής στα δεδομένα της ζωής μας, ενώ δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και οι διαμάχες που θα υπονομεύσουν τις σχέσεις μας, ιδιαίτερα αν εμπλέκεται σημαντικός τομέας του χάρτη όπως Ωροσκόπος Μεσουράνημα, γωνιακοί οίκοι και προσωπικοί πλανήτες κοντά στις 10°-14° των ζωδίων του σταθερού Σταυρού.

    Σε κοσμικό επίπεδο, καθώς ο Ταύρος είναι άμεσα συνυφασμένος με τις ασφάλειες, τις αξίες, τα οικονομικά μας, την τροφή, την επιβίωση, τις καιρικές και γεωφυσικές συνθήκες, το περιβάλλον και την ενέργεια, είναι πιθανό να δούμε σε αυτά απρόσμενες αλλαγές και κλυδωνισμούς, που θα σοκάρουν και θα μας προβληματίσουν.

    Επιπλέον όλο αυτό μπορεί να δηλώνει ότι τώρα προωθούνται σε αυτούς τους τομείς οριστικές αποφάσεις και μετασχηματισμοί, από κράτη και θεσμούς, καθώς με τη συνέργεια έξι συνολικά πλανητών στα σταθερά η ανάγκη σχεδιασμού και επίλυσης καίριων προβλημάτων, όπως για παράδειγμα η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, κρίνεται πλέον απαραίτητη.

    Στον χάρτη της Ν.Σ. η Λίλιθ από την 13°κρίσιμη μοίρα των Διδύμων κάνει ακριβείας χιαστί με την Σελήνη, θέση που μπορεί να φέρει στο φως μια δυσάρεστη πληροφόρηση, που πιθανόν να σχετίζεται με την εκπαίδευση, τα μέσα επικοινωνίας, το εμπόριο, τα νεαρά άτομα ή την φυσική απώλεια δημοφιλούς ατόμου.

    Σε ψυχολογικό επίπεδο η Λίλιθ που συνήθως αντιπροσωπεύει ένα τυφλό σημείο του χάρτη, έρχεται να κάνει ακόμη πιο έντονα τα συναισθήματά μας και να μας φέρει σε επαφή με σκοτεινές και ακατέργαστες περιοχές της ψυχής μας, αποκαλύπτοντας τους λόγους που μας κρατούν μακριά από την ευτυχία μας.

    Ευοίωνη θεωρείται η συνάντηση της Ν.Σ. με τον αστεροειδή Εστία (Vesta) λίγες ώρες μετά στις 5/11.Το θηλυκό αυτό αρχέτυπο που συμβολίζει την αιώνια ιερή φλόγα μέσα μας, την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία, το πάθος που μας κινητοποιεί καθώς και την αφοσίωση και σύνδεση με τους άλλους μέσω της πνευματικής κυρίως υπηρεσίας πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Πλούτωνα και μας υπόσχεται μια καλλίτερη ζωή και προσωπική μεταμόρφωση.Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ερμή δείχνει πως για να κατακτηθεί το πολυπόθητο ευ ζην και να επέλθει η αναγέννηση χρειάζεται πρώτα να αλλάξουμε οπτική και αντίληψη απέναντι στα πράγματα, κάτι που θα μας βοηθήσει βέβαια να διαχειριστούμε και την ενέργειά του Ουρανού καλλίτερα.

    Ίσως λοπόν η νέα Σελήνη έρχεται να μας ενθαρρύνει να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να μας δώσει την διαύγεια και το σθένος να κάνουμε νέα βήματα, αντιμετωπίζοντας το χάος, τη διάλυση και τον παραλογισμό της σκληρής πραγματικότητας.

    Ακόμη μπορεί να μας κάνει να αναρωτηθούμε τι σκοπεύουμε να κάνουμε με την ελευθερία που επαγγέλλεται ο Ουρανός αλλά και ποια είναι τα εμπόδια που μας κρατούν πίσω στην εξέλιξή μας και θα πρέπει ο καθένας μας να ξεπεράσει με διαφορετικό τρόπο.

    Έτσι ώστε να αφήσουμε τελικά στην άκρη παλιές νόρμες και μοτίβα ,που πλεον δεν μας προάγουν και να επιλέξουμε τελικά αυτά που έχουν περισσότερη αξία για εμάς .

    Ακόμη και τα απλά , (Ταύρος)που φέρνουν γαλήνη, ασφάλεια και θρέφουν το σώμα και την ψυχή μας .

    Το νέο φεγγάρι έρχεται πραγματικά να αφυπνίσει το πλήρες δυναμικό μας και μας προσκαλεί να κάνουμε ένα ταξίδι στον πυρήνα της ύπαρξής μας, για να αναθεωρήσουμε τις επενδύσεις μας υλικές και συναισθηματικές και να ανοίξουμε με μεγαλύτερη επίγνωση τους νέους κύκλους.

    Ακόμη κι αν μέσα στη διαδικασία κάποιοι από εμάς νιώσουν εξουθενωμένοι, ηττημένοι και καταλήξουν με σημαντικές απώλειες, αν παραμείνουμε ωστόσο δυνατοί και αποφασισμένοι να εμπιστευτούμε το καινούργιο ακολουθώντας την ροή, θα είμαστε στο τέλος σε θέση να παραδεχτούμε ότι μπορεί να χάσαμε μία μάχη ωστόσο κερδίσαμε… μία νέα Ζωή!

    Καλή κι ευλογημένη Νέα Σελήνη σε Όλους!🙏✨

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.