• Νέα Σελήνη Στον Ζυγό 6 Οκτωβρίου 2021

    Νέα Σελήνη Στον Ζυγό 6 Οκτωβρίου 2021

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

    6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

    “Αναζητώντας τον δρόμο με τα… ροδοπέταλα!”

    Η Νέα Σελήνη που αναμένουμε αύριο (6/10) και πραγματοποιείται στην κρίσιμη 13° 24′ του Ζυγού, ανοίγει έναν έντονο και επεισοδιακό Σεληνιακό κύκλο, με έξι πλανήτες σε ζώδια του αέρα και την πλειονότητα τους, με εξαίρεση τον Ουρανό, να καταλαμβάνει τα τελευταία έξι ζώδια του ζωδιακού, κάνοντας έτσι μια ιδιαίτερη εστίαση στα πνευματικά, διανοητικά και κοινωνικά μας ζητούμενα αλλά και στην ανάπτυξή μας στο συλλογικό.

    Με το σύνολο των εξωτερικών πλανητών να ξεκινούν σταδιακά και την ορθόδρόμηση τους, αρχής γενομένης του Πλούτωνα, μόλις λίγες ώρες μετά τη Ν.Σ. αισθανόμαστε ότι βγαίνουμε σταδιακά από μία περίοδο αναμονής, ενδοσκόπησης και αναθεώρησης, ώστε να κινηθούμε μπροστά και να δράσουμε με μεγαλύτερη επίγνωση, τόλμη και αποφασιστικότητα.

    Αναμένουμε επομένως ένα διάστημα με καταιγιστικές εξελίξεις, όπου τα γεγονότα θα τρέξουν με γρηγορότερους ρυθμούς

    ενώ ό,τι έχει σχεδιαστεί και προετοιμαστεί αρχίζει να μπαίνει σταδιακά σε εφαρμογή.

    Η ορθοδρόμηση επιπλέον του Κρόνου, από τις 11 του μήνα, που μαζί με τον Πλούτωνα είχαν στιγματίσει τις αρχές του 2020, μας προιδεάζει για φαινόμενα κατάρρευσης σε συστήματα και δομές, που δεν μπορούν πλέον να συντηρηθούν με τον τρόπο που ξέραμε και φέρνει στο προσκήνιο εκ νέου θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια,τους κανονισμούς,την νομοθεσία,την ατομική

    και κοινωνική μας ευθύνη.

    Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο μπορεί τώρα να έρθουμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες από απώλειες που προέκυψαν σε σχέσεις, εργασία, υγεία και οικονομικά, προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε όλα όσα έχουν οριστικά αλλάξει στην ζωή μας και να κινηθούμε μπροστά ανακτώντας τη χαμένη μας δύναμη.

    Με την συνδρομή βέβαια και του ορθόδρομου πλέον Δία από την 23° του Υδροχόου(18/10) που μπορεί να δώσει πνοή και ώθηση σε μελλοντικά μας σχέδια

    και συλλογικά οράματα.

    Αξιοσημείωτη είναι και η θέση της Ν.Σ. στο direct μεσοδιάστημα Δία- Βόρειου Δεσμού, ενός κατ’εξοχήν κοινωνικού Άξονα , που φέρνει ευοίωνες προοπτικές σε σχέσεις, ευχάριστες αρμονικές συναστροφές και υπόσχεται τυχερές και επωφελείς ενώσεις ατόμων που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα.

    Η πολυαστρία Ερμή, Άρη, Ήλιου Σελήνης στο Ζυγό, ορίζει σε κάθε περίπτωση μία πολύ δυνατή επικοινωνιακή συνθήκη, όπου μπορούμε να ακολουθήσουμε μια νέα στρατηγική και εφαρμόζοντας την διπλωματικότητα, τον διάλογο και την συμφιλίωση,να φέρουμε περισσότερη ισορροπία , δικαιοσύνη και αρμονία στη ζωή μας, κάνοντας ενσυνειδητές και πιο υπεύθυνες επιλογές.

    Ο Ήλιος μαζί με τον Άρη καθώς ξεκινούν το νέο συνοδικό τους κύκλο στον Ζυγό, υπό το φως της Ν.Σ., μπορεί να ωθούν σε κινητοποίηση και θέληση για γρήγορες αποφάσεις, ωστόσο οι θέσεις πτώσης και αδυναμίας τους αντίστοιχα και σε συνδυασμό με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, δείχνουν πως χρειάζεται σωστή διαχείριση του λόγου, της ενέργειας και των αποθεμάτων μας, προκειμένου να μην εκτεθούμε σε έκρυθμες , βίαιες καταστάσεις και ολισθήματα.

    Με άλλα λόγια αν και θα έχουμε την έντονη επιθυμία (Σελήνη) να δράσουμε άμεσα, να διεκδικήσουμε ή να ξεκινήσουμε μία σχέση, συνεργασία ή συμβόλαιο (Άρης) θα πρέπει να παρατηρήσουμε και να αναλύσουμε όλες τις παραμέτρους (Ερμής), να ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας και να μην βιαστούμε, προκειμένου να μην εμπλακούμε σε καταστάσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσουμε.

    Η εύφλεκτη χροιά της Ν.Σ. ενισχύεται και από την αντίθεση που πραγματοποιεί και με την συμμετοχή του Άρη προς τον Χείρωνα, θέση που φέρνει προκλήσεις και δοκιμάζει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μας, ενώ φαίνεται ότι ανασφάλειες και φόβοι που προκύπτουν και αποτελούν βέβαια κομμάτι της ανθρώπινης φύσης μας, μπορούν να θεραπευτούν αν λειτουργήσουμε από ένα πεδίο αποδοχής και αγάπης του εαυτού μας και των άλλων, μαθαίνοντας από τα λάθη και τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος.

    Σχέσεις λοιπόν νέες ή και παλαιότερες που περνούν μία περίοδο κρίσης και μετασχηματισμού, μπορεί να έχουν τώρα μια ευκαιρία εξυγίανσης και αυτό μπορεί να το επιτύχουμε μέσα από την συγχώρεση ή μέσα από μία διαφορετική τακτική και προσέγγιση, που θα μας βοηθήσουν να συνδεθούμε περισσότερό αρμονικά και ισότιμα.

    Κι εδώ το Σύμπαν για άλλη μια φορά μας δείχνει, πως να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να συνδεόμαστε, από ένα σημείο που έχουμε ήδη θεραπευτεί και όχι να θεραπεύθουμε μαζί ή μέσα από κάποιον άλλον, επιστρέφοντας σε παλιά καρμικά μοτίβα.

    Ένα μάθημα που θα εμπεδωθεί όταν ο Χείρωνας κάνει την ακριβείας αντίθεση στις 17 και με τον Ερμή, μια ακόμη κρίσιμη στιγμή για τις επαφές και επικοινωνίες μας, αφού εν συνεχεία ακολουθεί και η Στάση του πριν τελική ορθοδρόμηση.

    Η ακριβείας χιαστί της Ν.Σ. με τον Ουρανό στην 13° του Ταύρου, αποτελεί ένα ακόμη αγκάθι , που θα πρέπει να προσέξουμε, καθώς μας φέρνει αντιμέτωπους με αναπάντεχα γεγονότα, σοκαριστικές αποκαλύψεις ή και παραπληροφόρηση, που θα μας αναστατώσουν και θα αλλάξουν ενδεχομένως τα πλάνα μας.

    Έτσι μπορεί τώρα να νιώσουμε ιδιαίτερη πίεση , να εκδηλώσουμε επαναστατική διάθεση και να θέλουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας μέσα από κάτι καινούργιο,ακόμη και αν δεν ξέρουμε τον τρόπο ή δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση η υπομονή,η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα και η μη προσκόλληση, θα αποδειχθούν χρήσιμες, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε από τις χαοτικές καταστάσεις και τα αδιέξοδα.

    Αχτίδα φωτός των ημερών, η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης που ως κυβερνήτης της Νέας Σελήνης από την 29° αναιρετική και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ολοκληρώνει το επίπονο ταξίδι μέσα στα άβολα νερά του Σκορπιού. Έπειτα λοιπόν από όλες εκείνες τις συναισθηματικές εξαρτήσεις και τις βαθιές υπαρξιακές συγκρούσεις κι έχοντας πληρώσει το κάρμα της, βγαίνει τώρα πιο συνειδητοποιημένη ,δυνατή και λυτρωμένη για να ξεκινήσει τις νέες της περιπέτειες στον προοδευτικό και μεγαλόπνοο Τοξότη, που βλέπει πάντα την μεγάλη εικόνα και αγαπά την αλήθεια.

    Κι εκεί γεμάτη ενθουσιασμό και αισιοδοξία, να αναζητήσει την απαλλαγμένη από προκαταλήψεις συμπλέγματα και προσκόλλησεις, ιδέα της Αγάπης

    αυτή που δεν γνωρίζει σύνορα, αλλά μπορεί

    να μας ελευθερώσει, να μας εξελίξει

    και τελικά να μας ενώσει με τους άλλους

    και με τον Κόσμο!

    Μια κατάλληλη στιγμή με την Ν.Σ. για να δούμε τις σχέσεις μας,προσωπικές και κοινωνικές, μέσα από μια πιο ώριμη και κατασταλλαγμένη μάτια, μια ανεκτίμητη λειτουργία που μας δίνει ο ανάδρομος Ερμής από τον Ζυγό, ώστε να τις βάλουμε σε ένα νέο υγιές και πιο ισορροπημένο πλαίσιο.

    Εύχομαι μια Ευλογημένη και Ισορροπιστική Νέα Σελήνη για Όλους!🌙💜

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.