• Νέα Σελήνη Στην Παρθένο 7 Σεπτέμβρη 2021

    Νέα Σελήνη Στην Παρθένο 7 Σεπτέμβρη 2021

    ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

    7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

    Οι Υποσχέσεις της Νέας Σελήνης

    Με τη Νέα Σελήνη που υποδεχόμαστε στις 7 Σεπτεμβρίου και πραγματοποιείται στην 14°.38′ της Παρθένου, μας δίνεται εκ νέου ένας λευκός καμβάς, για να βάλουμε μέσα όλα όσα επιθυμούμε να υλοποιήσουμε και να συμπεριλάβουμε στη ζωή μας, αλλά και ένα πολύ σωστό timing για κάθε νέο ξεκίνημα!

    Και καθώς η δωρική και εξαγνιστική φύση της Παρθένου εμπεριέχει πάντα το στοιχείο του μέτρου, της διάκρισης και της ταπεινότητας, οι στόχοι και τα νέα μας σχέδια, μπορεί να μην είναι μεγαλεπίβολα και να στερούνται αυθορμητισμού ή ρίσκου , είναι ωστόσο ρεαλιστικά, προσεχτικά μελετημένα και μπορούν να φέρουν σταδιακά τα επιθυμητά αποτελέσματα, την αναγνώριση των προσπαθειών μας και την πρόοδο.

    Σε κάθε περίπτωση με το νέο φεγγάρι στην Παρθένο μπορούμε να βάλουμε σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και το άμεσο περιβάλλον μας, να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες που θα βελτιώσουν την υγεία, την φυσική κατάσταση και την εργασία μας και γενικότερα να καθαρίσουμε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μας από οτιδήποτε περιττό, κάνοντας χώρο για το καινούριο!

    Ανάλογα και με τον οίκο στον οποίο βρίσκεται η 14° της Παρθένου στον γενέθλιο χάρτη μπορούμε να δούμε τώρα και τι είναι αυτό ακριβώς στο οποίο πρέπει να εστιαστούμε, να αναπτύξουμε και να τελειοποιήσουμε για να αποβεί χρήσιμο για εμάς και τους άλλους και φυσικά να βρούμε τον τρόπο για να το υλοποιήσουμε.

    Η αντίθεση του Ερμή (κυβερνήτης της Ν.Σ.) στον Ζυγό με τον Χείρωνα, επισφραγίζει και την τάση να αποδεσμευτούμε από πράγματα που δεν χρειαζόμαστε σε πνευματικό και φυσικό επίπεδο και δείχνει την ανάγκη θεραπείας στις σκέψεις, στα λόγια και στον τρόπο επικοινωνίας μας. Ίσως μάλιστα τα όσα εκφράζουμε τώρα να πληγώνουν τους άλλους και αυτό να δείχνει ότι πιθανόν χρειάζεται περισσότερος χρόνος να επεξεργαστούμε κάτι προτού το επικοινωνήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη και την άλλη πλευρά.

    Και φυσικά με τον Ερμή στον Ζυγό μπορεί πάντα να υπάρχουν δυο αντιτιθέμενες αντιλήψεις ή τάσεις για το ίδιο θέμα, που θα πρέπει όμως ταυτόχρονα να αποδεχθούμε και να συμβιβάσουμε.

    Ο Ερμής είναι εκτός των άλλων και στην πλεονεκτική θέση να μετέχει στο 2ο μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια του αέρα (το 1ο έγινε στις 22 Αυγούστου) και να συνδιαλέγεται πλέον με Κρόνο και Βόρειο Δεσμό παίρνοντας την σκυτάλη από την Αφροδίτη. Φαίνεται λοιπόν ότι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας είναι τώρα περισσότερο ώριμες και κατασταλλαγμένες, ώστε να προβούμε σε συνεταιρισμούς, συμφωνίες και συμβόλαια που υποσχονται επιτυχία και διάρκεια, ενώ άτομα που δραστηριοποιούνται σε επαγγέλματα που σχετίζονται με λόγο, επικοινωνία, μετακινήσεις, εμπόριο, διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις αλλά και πνευματική εργασία, μπορεί να έχουν δυνατότητες καθιέρωσης και αναγνώρισης.

    Οι ενέργειες της Παρθένου φαίνεται ότι επαναπροσδιορίζονται και από τις ευνοικές όψεις που σχηματίζονται αντίστοιχα με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και σημειοδοτούν το νέο που μπαίνει στην ζωή κυρίως Παρθένων, Ταύρων και Αιγόκερων, αλλά και Καρκίνων και Σκορπιών. Έτσι το ακριβείας τρίγωνο του Ουρανού με τα Φώτα την ημέρα της Νέας Σελήνης θα φέρει διευρυμένη αντίληψη, νέες ιδέες, λύσεις, ευχάριστες εκπλήξεις και νέες ευκαρίες στη ζωή όσων έχουν γεννηθεί (ή έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο) στο μέσο του β’ δεκαημέρου των προαναφερόμενων ζωδίων.

    Ενώ παράλληλα το ακριβείας τρίγωνο του Άρη στην Παρθένο με τον Πλούτωνα, θα ενδυναμώσει και θα δώσει ώθηση σε όσους ανήκουν αντίστοιχα στο μέσο των γ’ δεκαημέρων, ώστε να αποφασίσουν να υπηρετήσουν έναν μεγαλύτερο ή μακροπρόθεσμο σκοπό ή να αναλάβουν μια νέα αποστολή, που θα δώσει νόημα και θα αναβαθμίσει σημαντικά τη ζωή τους.

    Ας καλωσορίσουμε λοιπόν τη νέα υποστηρικτική ενέργεια που έρχεται και ας προετοιμάσουμε όλα όσα όμορφα θέλουμε να δούμε στη ζωή μας, έχοντας κατά νου ότι η πραγματικότητά μας διαμορφώνεται κάθε φορά, κυρίως από τις πεποιθήσεις μας.🌙😇✨

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.