• Πανσέληνος Στον Υδροχόο 22 Αυγούστου 2021

    Πανσέληνος Στον Υδροχόο 22 Αυγούστου 2021

    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

    22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

    Καθώς οδεύουμε στην Πανσελήνο της 22ης Αυγούστου, που πραγματοποιείται διαδοχικά και για δεύτερη φορά στο ζώδιο του Υδροχόου, συνειδητοποιούμε ολοένα και περισσότερο την σύνδεση και την συνεργασία των δυο τελευταίων φεγγαριών αλλά και την τεράστια δυναμική πρόσβασης που μας δίνουν σε καινούριες πληροφορίες και επιλογές.

    Μόνο που αυτή τη φορά η νέα θέση είναι στην 29° του Υδροχόου, μοίρα αναιρετική αλλά και μοίρα ολοκλήρωσης, συμβολιζόμενη στα Sabian symbols από την πεταλούδα που αναδύεται μέσα από μια χρυσαλλίδα!

    Για να δηλωθεί ακριβώς η διαδικασία της μεταμόρφωσης της ύπαρξης και της συνείδησής μας,

    μια σχεδόν μαγική στιγμή μέθεξης στην εξέλιξη!

    Πολλοί έχουμε ξεκινήσει ήδη να βιώνουμε αυτήν την παραγωγική ενέργεια που έχει χτιστεί από τη Νέα Σελήνη στις 8/8 και έχει φέρει μεγαλύτερη διαύγεια, επίγνωση, αλλαγή διάθεσης ενδεχομένως και απροσδόκητη πρόοδο σε ζητήματα που μας απασχολούν και θα μας συνοδεύει και για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

    Καθώς η Πανσέληνος δεν είναι μόνο σημείο κορύφωσης των συναισθημάτων και απελευθέρωσης, αλλά συμβολίζει παράλληλα την φώτιση και την αφύπνιση!

    Και η θέση των Φώτων στο δίπολο Λέοντα Υδροχόου εκφράζει την δημιουργική δύναμη που πηγάζει από το κέντρο της καρδιάς και θέλει να συμβαδίσει με την ανάγκη να συνεισφέρουμε στο συλλογικό

    αξιοποιώντας τα μοναδικά μας χαρίσματα!

    Το γεγονός της συνόδου του Δία με την Σελήνη, μας βοηθά να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο τα όρια και τους ορίζοντές μας και μας συνδέει με το μέλλον δίνοντας μας την μεγάλη εικόνα, κάτι που ίσως κάνει κάποιους να απελευθερωθούν πνευματικά, να αισθανθούν το αληθινό τους κάλεσμα και να αποφασίσουν να ακολουθήσουν το πολύ ξεχωριστό τους μονοπάτι!

    Εξάλλου το μάθημα στον Υδροχόο είναι συχνά να αναθεωρούμε τα κοινωνικά στερεότυπα και τα περιοριστικά μας πιστεύω για να πορευόμαστε στο μέλλον με αλήθεια, αυθεντικότητα και ανοιχτό μυαλό απέναντι στις διαρκείς αλλαγές, ακόμη κι αν χρειάζεται να αποσυνδεόμαστε για λίγο από τους άλλους. Ενώ η ανάδρομη πορεία του Δία συμβάλλει στο να εμπιστευτούμε τώρα το ενστικτό μας ακόμη περισσότερο,

    να αναπτυχθούμε εσωτερικά,

    να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και να αξιοποιήσουμε δεύτερες!

    Αυτό που έρχεται τελικά να μας υπενθυμίσει αυτή η ιδιαίτερα μεταλλακτική και προοδευτική Πανσέληνος, είναι η αναγκαιότητα να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του νου, της επικοινωνίας και της διασύνδεσής μας, για να κατανοήσουμε και να αγκαλιάσουμε την δύσκολη αλλά σπουδαία μετάβαση που βιώνουμε ατομικά αλλά και

    και ως Ανθρωπότητα.

    Καλή, εμπνευσμένη και συνδημιουργική Πανσέληνο σε Όλους! 💫💜✨

    Σοφία Σέμελη

    Απο:

    Στις:

Astrology by Sofia Semeli

©2024 All Rights Reserved, Cosmosofia

Η Σελίδα χρησιμοποιεί cookies.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ιστότοπου μας αποδέχεστε την Πολιτκή Απορρήτου της Σελίδας.